ellukes 15.08.2013 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2013 (edytowane) Witam, Znalazlem sklep z bardzo dobrymi cenami paneli. Na dodatek maja aktualnie promocje przy zakupie paneli Balterio - daja podklad Balterio Natural Wood Sound gratis! Przyznam, ze w zadnym innym sklepie nie widzialem tak tanich paneli (nawet innych producentow) i tak drogi podklad gratis rowniez mnie bardzo zaskoczyl. Czy ktos ma doswiadczenie z tym sklepem i moze potwierdzic ? Bede bardzo wdzieczny za jakiekolwiek informacje. Adres sklepu: http://podlogi.info.pl/ Update: W sklepie http://www.e-budujemy.pl znalazlem panele w tych samych cenach lub ciutke nizszych (po rabacie 15%). Nadal zastanawiam sie nad podkladem, ktory w podlogi.info.pl dodawany jest gratis (cena ~19zl/m2). pozdrawiam,Łukasz Edytowane 15 Sierpnia 2013 przez ellukes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ramuh 16.08.2013 04:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 żalisz się czy co?? strasznie żałosna i bardzo prosta forma reklamy.;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cypryski 16.08.2013 05:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 Czy ktos ma doswiadczenie z tym sklepem i moze potwierdzic ? Moje pierwsze doświadczenie z tym sklepem jest negatywne. Właściciela nie stać na porządną reklamę, zgodną z regulaminem Forum, więc spamuje w niewłaściwym dziale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellukes 16.08.2013 05:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 (edytowane) Rece opadaja - moje pytanie nadal pozostalo bez odpowiedzi: Czy ktos ma jakiekolwiek doswiadczenie z tym sklepem? Gwoli wyjasnienia nie mam i nie mialem zadnych powiazan z tym sklepem, nie jest to reklama, a posluzylem sie konkretnymi porownaniami/wyliczeniami jedynie aby zobrazowac co tak naprawde mnie "zaniepokoilo". Zazwyczaj Balterio daje zwykly podklad w ramach promocji i sa to okresowe promocje, tutaj dodawany jest wypasiony i drogi. Edytowane 16 Sierpnia 2013 przez ellukes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts