LolaBar 15.08.2013 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2013 Witam Z góry przepraszam, za być może banalne pytanie. Ale. Po pierwsze jestem mega laikiem, a po drugie kobietą Chodzi mi o zabudowę zmywarki. Dostałam w prezencie zmywarkę ... do zabudowy. Wszystko super, problem w tym, że meble kuchenne mam z tych "standardowych". Czy istnieje jakikolwiek cień szansy, ażeby wmontować zmywarkę "do zabudowy" w już gotową szafkę? Da się to jakoś przerobić? (drzwiczki, etc..)... Brzmi to być może absurdalnie, ale jest to dla mnie problem "nie do przeskoczenia" Proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroles 15.08.2013 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2013 Do przedniej części zmywarki do zabudowy da się przykręcić front. Ja rozwiązałem to tak, że wziąłem drzwiczki i cokolik z szafy, całą resztę wywaliłem. Drzwiczki u mnie pasowały podwójne (bo u góry były podwójne), więc za pomocą płaskowników połączyłem ze sobą 2 x 30cm drzwiczki, tak zmontowane przykręciłem na front. Zmywarka miała miejsce na przykręcenie cokolika, tam dałem ten z szafki. Wygląda to jak normalna szafka, tyle, że jak się złapie za uchwyt to otwiera się na dół, a nie w bok jak zwykła szafka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Semafori 04.09.2014 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2014 musisz sprawdzić jakiej wielkości ma być front do zmywarki i zmierzyć twoje, jeżeli twoje są innej wielkości zawsze możesz zamówić taki sam front o odpowiednim wymiarze w salonie meblowymalbo bezpośrednio u producenta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts