lofix777 16.08.2013 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 Witam szanownych forumowiczów. Poszukuję wykonawcy ogrodzenia ok 120 metrów bieżących w (siatka słupki 1,50 podmurówka prefabrykowana) i oczywiście brama i furtka. Odwiedzałem już "białą listę" Warszawa i szukałem w innych wątkach ale nic konkretnego nie znalazłem. Może ktoś podałby namiary na sprawdzoną ekipę ? Dom znajduje się w Nowej Wsi k/Serocka woj. Mazowieckie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AlinaMariusz 19.08.2013 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Również poszukuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michalecki 26.11.2013 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 Dołączam się do poszukiwaczy, tyle że mnie interesuje woj. Łódzkie. Myślałem właśnie nad klinkierowym z cegłą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DariuszKosmyk 27.11.2013 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2013 Pana z Łodzi akurat namiarami mogę poratować. Europłot masz w okolicach, zamawiałem u nich ogrodzenie betonowe z montażem poszło ładnie i gładko, uwinęli się szybko i niedrogo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geronimaus 02.12.2013 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 Przestrzegam przed firmą z Brzezińskiej. Mam z nimi podpisaną umowę na ogrodzenie z zakończeniem prac do 20 września. Niestety z kredytem. Dostali kasę i nawet nie odbierają telefonu. Ogólnie ogrodzenie zrobili częściowo, zrobione niechlujnie, bez pomyslunku. Furtka się nie otwiera nawet do połowy bo nie przewidzieli że będzie kostka. Będziemy szli do sądu. Nie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts