matelec 18.08.2013 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 Witam, Mam następujące pytanie. Czy ktoś z forumowiczów wykonywał dekorację na ścianie przy użyciu papieru dekoracyjnego? Czy taki papier trzeba kleić na ta farbę np decobase primacol czy np na kleju do tapet. Według opisu to zwykła biała farba. Mam do wykonania ok 7m2 czy wystarczą mi do tego 1L opakowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bazzi 19.08.2013 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Zainteresował mnie ten temat. Jak taki papier wygląda na ścianie? To coś w rodzaju tapety? Pytam, bo pierwszy raz słysze o czymś takim i ciekawość mnie zżera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaitomek 19.08.2013 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Też byłabym zainteresowana tematem, nigdy nie słyszałam o papierze dekoracyjnym przeznaczonym na ściany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matelec 20.08.2013 17:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 np http://www.dekorujemydom.pl/archives/3889 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts