oliwkawawa 08.10.2013 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Oliwka - to sie nie ma co bac no zobacz Marek Lewinski.... do tego Pana smialo: LUIS ! Zabieraj ten shit z budowy http://www.termoorganika.com.pl/images/mapa/photos/lewinski.jpg fotę już znalazłam na stronie TO, a jak! muszę się jutro zrobić na bóstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkawawa 08.10.2013 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 gramar te tabelki parametrow to ja juz niestety jakis rok temu gdzies wrzucalem.... Zeby ludzie nie patrzyli tylko na lambde i cene.... Tylko wlasnie np na cs-ke tr i inne parametry. Teraz okazuje sie, ze to zamiast pomoc tylko problemow ludziom przysparza. Na 99% to co oliwka na budowie bedzie miescic sie w normach... Ktore obowiazuja w naszym kraju... No zobaczymy co tam luis jutro oliwce powie.... Sam jestem ciekaw oliwka - podzielisz sie? nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkawawa 08.10.2013 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Ale tak wracając do tematu: pierwszy kwartał - styro super 2 kwartał - trochę gorzej 3 kwartał - gorzej 4 kwartał - spuśćmy zasłonę milczenia..... Ja o tym doskonale wiedziałam... Chciałam kupić styropian na fasadę zimą rok temu, tylko niestety nie miałam gdzie go przechować Kupiłam na podłogę pod koniec zimy, i tez miałam stresa bo kilka miesięcy leżał w zupełnie otwartym budynku (bo obsuwę zaliczyłam, jak wszyscy już wiedzą, z oknami Potem elektryka, tynki, wylewki, i znowuż nie było gdzie go przechowywać... Mogłam zamówić w sierpniu, może byłoby lepiej, a może nie? Liczyłam się z tym, i nie narzekam w zasadzie Może po cichu liczyłam że skoro to TO, to będzie dobrze A tutaj po prostu napisałam jak to u mnie wygląda. No krzywe są i już. Trudno. Nie awanturuję się, nie krzyczę, i jutro też nie będę Wzięłam 16 cm, jak ten 1 cm starują to nie będę płakać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 08.10.2013 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 oliwka.... jaka Ty sympatyczna, normalna babka jestes a tak sie w tym watku o jareko pocielismy.... zupelnie zle pierwsze wrazenie.... a moge sie jutro tez wprosic z Piotrkiem? poluje na tego Twojego wykonawce.... wprawdzie ani Piotrek ani ja to takie przystojniachy jak luis to nie jestesmy ale wiesz... biznes jest biznes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWBUD 08.10.2013 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 oliwka.... jaka Ty sympatyczna, normalna babka jestes a tak sie w tym watku o jareko pocielismy.... zupelnie zle pierwsze wrazenie.... a moge sie jutro tez wprosic z Piotrkiem? poluje na tego Twojego wykonawce.... wprawdzie ani Piotrek ani ja to takie przystojniachy jak luis to nie jestesmy ale wiesz... biznes jest biznes Ale cukrujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 08.10.2013 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Ale cukrujesz Nie cukrujesz tylko oliwka na bostwo sie jutro robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWBUD 08.10.2013 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 ooooooooooooooooooooo to jadę wcześniej..... bez Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 08.10.2013 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 ooooooooooooooooooooo to jadę wcześniej..... bez Ciebie Zone popros zeby Ci budzik nastawila .... cobys zdazyl dziecko do przedszkola zawiezc i do stolicy dojechac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWBUD 08.10.2013 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkawawa 08.10.2013 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Zone popros zeby Ci budzik nastawila .... cobys zdazyl dziecko do przedszkola zawiezc i do stolicy dojechac ahahahahaha, padłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkawawa 08.10.2013 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 w sumie ja też muszę rano wstać i wnuczka odstawić do szkoły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 08.10.2013 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 w sumie ja też muszę rano wstać i wnuczka odstawić do szkoły to smska do Piotrka pusc, jak juz go zona obudzi i dziecko zawiezie.... to Cie telefonem wybudzi, przyjedzie po mnie.... i wszytsko sie zgadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkawawa 09.10.2013 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 ooooooooooooooooooooo to jadę wcześniej..... bez Ciebie faktycznie Ciebie nie wziął Fighter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 09.10.2013 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 faktycznie Ciebie nie wziął Fighter zazdrosnik ale nie... dzwonil... niestety ja walcze ze wzorcownia Caparola o kolory dla Piotrka A Luis juz byl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
generalnie 09.10.2013 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Ludzie, no niestety tak już ma ten materiał ociepleniwoy jakim jest styropian:) że zdarzają się płyty, które mają delikatne odchyły , i po to jest włąśnie ta norma je uwzględniająca. Jeśli są za duże reklamacja musi być uwzględniana, koniec kropka. I z tego co wiem Termo od tego się nie miga bo jak wieść gminna niesie:) mają jeden z lepszych jeślji nie naj styro na rynku , w większości przypadków jest równy i trzyma parametry. Już widzę jak kupujecie w firmie X i w ogóle ktoś przejmuje się reklamacją, popytajcie jak traktują reklamacje inni duzi gracze na rynku. Tak to już w sieci jest że generalnie powstają posty na to co nas denerwuje. Poczekajmy do reklamacji co z niej wyniknie. Czy inwestor się odezwie. Co się tyczy reklamacji to żadna nie jest sympatyczną czynnością, ostatnio kupiłem buty NIKE do biegania były źle szyte i musiałem pojechać do sklepu, opisać co jest chociaż było widać gołym okiem, i czekałem dwa tygodnie jak mi przysłano zreperowane - zszyte buty. Denerwujące fakt ale buty bardzo wygodne i jak się biega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkawawa 09.10.2013 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 zazdrosnik ale nie... dzwonil... niestety ja walcze ze wzorcownia Caparola o kolory dla Piotrka A Luis juz byl? był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkawawa 09.10.2013 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 No to mamy 2 pozytywne rozpatrzone reklamacje, tak się składa, że mój sąsiad używał do ocieplenia domu Termo Organiki ( lato 2013) w ogóle wziął od nich cały system ociepleń od nich. Okazało się że kilka paczek ( grafit, prawdopodobnie leżały na b. dużym słońcu ) nie było prostych. Człowiek od reklamacji przyjechał zdaje się następnego dnia od zgłoszenia, po czym tego samego dnia sąsiad otrzymał nowe prościutkie paczki. Co dostał w ramach giftu przepraszającego nie wiem. Z tego co się orientuje Termo właśnie jako jedna z niewielu firm ma fioła na punkcie jakości i dbania o serwis po sprzedażowy. Może tak jest w przypadku styropianu jak ktoś produkuje zylion płyt rocznie to naturalną koleją jest że jakiś tam % może być nie równy. U mnie nie wiem czy było co wymieniać, tzn. dziś po rozmowie Luisa z moim Wykonawcą okazało się że były jakies płyty, które należało odłożyć, ale chłopaki nie narzekając położyli je na ścianie. Pewnie zostałyby wymienione. A serwis posprzedażowy jest - był telefon, i reakcja na mój sygnał, była wizyta na budowie, była rozmowa i nawet pomarańczę dostałam Nie liczyłam na nic więcej, bo wiem że są na to normy. No dobra, za chwilę wyjdzie że chciałam po prostu poznać osobiście Luisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 09.10.2013 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Cale szczescie.... wykonawca dostal ciuszki, Oliwka dostala pomarańczą, Luis zadowolony.... Piotrek: dzwon do Luisa i sie umawiaj na randke, ale to moze jak juz Ci te dostawy pozjezdzaja, coby chlop 2x nie jezdzil Masz nr? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWBUD 10.10.2013 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Cale szczescie.... wykonawca dostal ciuszki, Oliwka dostala pomarańczą, Luis zadowolony.... Piotrek: dzwon do Luisa i sie umawiaj na randke, ale to moze jak juz Ci te dostawy pozjezdzaja, coby chlop 2x nie jezdzil Masz nr? Ja już się przyzwyczaiłem - ale wszystko jest do czasu - ciekawe jak tam teraz Knauf wygląda? Lepił ktoś? Bartek, o ile się nie mylę Caparol daje gwarancję systemową na jakimś styro z Knaufa? Czy jeszcze nie? Bo tak prawdę mówiąc: mam już dość temoorganiki..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 10.10.2013 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Ja już się przyzwyczaiłem - ale wszystko jest do czasu - ciekawe jak tam teraz Knauf wygląda? Lepił ktoś? Bartek, o ile się nie mylę Caparol daje gwarancję systemową na jakimś styro z Knaufa? Czy jeszcze nie? Bo tak prawdę mówiąc: mam już dość temoorganiki..... A to pierwsze slysze skad masz takie informacje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts