manticore112 18.08.2013 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 Nie znalazłem nic na forum o tym kotle, w tej konfiguracji. Co myślicie o tym kotle cena 2390 z sterownikiem Proton, proton PID dopłata 75, krypton dopłata 120. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karoka65 18.08.2013 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 Różnica w cenach tych sterownikach jest prawie żadna.Wszystkie z firmy Prond. sprawdź sobie ceny na mojej stronie.Chcą pociągnąć za kieszeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manticore112 18.08.2013 17:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 Różnica w cenach tych sterownikach jest prawie żadna. Wszystkie z firmy Prond. sprawdź sobie ceny na mojej stronie. Chcą pociągnąć za kieszeń. Nie rozumiem dokładnie co miałeś na myśli "Chcą pociągnąć za kieszeń" Sprawdziłem Twoją stronkę ale nie ma tam kotła dla mnie . Chcę mieć kocioł na wszystko- uniwersalny na 100m2 max 14kw u Ciebie znalazłem jeden od 20kw - za duży jak dla mnie. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karoka65 18.08.2013 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 Nie chodziło mi o kocioł a o sterowniki, dokładniej dopłat jakich żądają do nich.A co do kotłow to zaczynają się mocami chyba od 6 czy 8kW ?Nie miałem w zamiarze sprzedać ci kotła, napisałem o dopłatach do sterowników ( chcą pociągnąć za kieszeń ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cysiokysio 19.08.2013 05:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Nie znalazłem nic na forum o tym kotle, w tej konfiguracji. Co myślicie o tym kotle cena 2390 z sterownikiem Proton, proton PID dopłata 75, krypton dopłata 120. pozdrawiam Zwykły "pleszewski" miałowiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts