wonskip 19.08.2013 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Witam. Jak w temacie, potrzebuję pilnie rady na temat przeciekającego dachu z papy. Dach jest płaski, papa dosyć stara, kiedy jest ulewa robią się spore przecieki. Takie, że trzeba coś podstawiać na strychu, żeby nie zalało mieszkania. Podobno kiedyś już zrobiły się dziury w papie i było to łatane jakimś środkiem, który się stosowało na zimno. (nie znam nazwy) Na kilka lat wystarczyło, ale znów wróciło. Mam pytanie i prośbę , czy ktoś mógłby mi polecić taki środek i podpowiedzieć jak to załatać? Budżet mam okrojony, więc proszę nie proponować zmiany papy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jan P. 19.08.2013 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Nie zmiany a położenie 1 warstwy na starą ( po wyreperowaniu) . Koszt +- M +R 30 zł m2. Jan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wonskip 21.08.2013 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Dach jest spory i na pewno mnie jako studenta nie będzie stać na taki krok. Chodzi mi o rozwiązanie typu jakiś dacholit(?), coś w tym stylu. Wiem, że to nie wystarczy na nie wiadomo ile, ale dla mnie to jest jedyne rozwiązanie. Ktoś może mi polecić właśnie taki środek, który by podołał tym dziurkom w papie? I przy okazji prosiłbym o jakieś wskazówki jak to zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts