Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Czy to są szuflady blum?

cameo

Recommended Posts

Mam pytanie które zrodziło się po dzisiejszej instalacji mojej kuchni...

Mianowicie, w wycenie otrzymaliśmy informację iż szafki górne będą na okuciach aventos (łamane) a dolne na blum.

Niestety nie byłem przy dzisiejszej instalacji, kiedy otworzyłem szuflady trochę się zdziwiłem - szuflady nie przypominają tych bluma które widziałem tj:

1. Nie mają tych "relingów" metalowych po bokach a są zrobione tak jak zwykle szuflady z drewna/sklejki

2. Nie mają pełnego wysuwu.

Pytanie, czy to możliwe że blum ma taką wersję okuć czy jest to coś zupełnie innego?

Enigmatyczny opis ciąg dalszy - "wygląda jak zwykła szuflada, nie ma widocznych żadnych okuć" Koniec enigmatycznego opisu bez zdjęcia.

Wygląda jak wskazane powyżej przez bradykardia1 system movento ale... ale w movento jest pełen wysuw i wygląda na to że we wszystkich okuciach bluma jest pełen wysuw..?

blum sporo produkuje, więc może dasz zdjęcia zamiast enigmatycznego opisu.

Jeśli to do mnie to niestety zdjęć nie mam - a skoro nikt nie wpadł na to żeby przynajmniej zobaczyć co blum ma w ofercie i czy coś z tego pasuje wkleiłam linki ;P

a tu movento może bardziej " namacalne"

Cameo - jeśli nie tak to wygląda i nic innego nie jest podobne to pewnie nie jest to blum ;(

firewall - ale co ja mam Ci więcej napisać? nie widzę nic poza szufladą bez jakichkolwiek widocznych okuć. Mogę zrobić zdjęcie ale co to da?

Jeżeli chciałbyś pomóc to wystarczyłoby sprawdzić w opasłych tomiskach producenta blum czy produkuje okucia wyglądające jak movento (w pełni kryte, wykorzystujące zwykłe boki szuflad i bez pełnego wysuwu. Coraz bardziej skłaniam się ku opcji że nie. BTW dzięki za zainteresowanie tematem.