cameo 19.08.2013 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Mam pytanie które zrodziło się po dzisiejszej instalacji mojej kuchni...Mianowicie, w wycenie otrzymaliśmy informację iż szafki górne będą na okuciach aventos (łamane) a dolne na blum.Niestety nie byłem przy dzisiejszej instalacji, kiedy otworzyłem szuflady trochę się zdziwiłem - szuflady nie przypominają tych bluma które widziałem tj:1. Nie mają tych "relingów" metalowych po bokach a są zrobione tak jak zwykle szuflady z drewna/sklejki2. Nie mają pełnego wysuwu.Pytanie, czy to możliwe że blum ma taką wersję okuć czy jest to coś zupełnie innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cameo 20.08.2013 17:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 Ktoś, coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bradykardia1 20.08.2013 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 może zobacz na stronie bluma?http://www.blum.com/pl/pl/01/40/10/http://www.blum.com/pl/pl/01/http://www.blum.com/pl/pl/01/#1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 20.08.2013 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 blum sporo produkuje, więc może dasz zdjęcia zamiast enigmatycznego opisu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cameo 20.08.2013 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 Enigmatyczny opis ciąg dalszy - "wygląda jak zwykła szuflada, nie ma widocznych żadnych okuć" Koniec enigmatycznego opisu bez zdjęcia. Wygląda jak wskazane powyżej przez bradykardia1 system movento ale... ale w movento jest pełen wysuw i wygląda na to że we wszystkich okuciach bluma jest pełen wysuw..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bradykardia1 21.08.2013 04:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 blum sporo produkuje, więc może dasz zdjęcia zamiast enigmatycznego opisu. Jeśli to do mnie to niestety zdjęć nie mam - a skoro nikt nie wpadł na to żeby przynajmniej zobaczyć co blum ma w ofercie i czy coś z tego pasuje wkleiłam linki ;P a tu movento może bardziej " namacalne" Cameo - jeśli nie tak to wygląda i nic innego nie jest podobne to pewnie nie jest to blum ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 21.08.2013 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Mam na półce opasłe tomiska kilku producentów i nie chce mi się przerzucać tego wszystkiego aby dopasować coś do opisu cameo. Więc już nie wtrącam się do tego wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cameo 21.08.2013 07:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 firewall - ale co ja mam Ci więcej napisać? nie widzę nic poza szufladą bez jakichkolwiek widocznych okuć. Mogę zrobić zdjęcie ale co to da?Jeżeli chciałbyś pomóc to wystarczyłoby sprawdzić w opasłych tomiskach producenta blum czy produkuje okucia wyglądające jak movento (w pełni kryte, wykorzystujące zwykłe boki szuflad i bez pełnego wysuwu. Coraz bardziej skłaniam się ku opcji że nie. BTW dzięki za zainteresowanie tematem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 23.08.2013 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 To może inaczej - na każdym oryginalnym elemencie jest wytłoczone logo "blum" - w tym na metalowych elementach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 23.08.2013 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 Acha, trzeba zajrzeć pod spód lub bardziej komfortowo wypiąć szufladę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cameo 23.08.2013 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 Ok, dzięki za info, jutro sprawdzę i wszystko się wyjaśni w takim razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts