sława05 05.09.2013 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Witam się u Ciebie, Piękna bryła.... Ostatnie sama przerabialam temat dachów wielospadowych ukrytych za attykami. Problemem w takich dachach jest "tylko" odpowiednie uszczelnienie takiego dachu. Trzeba przyłożyć wiele uwagi na odpowiednio wykonana robote. Na szczęście mnie ominął ten problem Życzę wytrwalości i ladnej pogody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrmin 11.09.2013 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 Witam !No fajny projekt przychodzę z rewizytą bo wcześniej nie było kiedy.Bardzo fajna bryła trzymam kciuki za niezmienioną realizację.Muszę ci jednak napisać że okna w tym wymiarze bez podziału nie wstawi chyba nikt , wiem bo ogarniam powoli temat .Tylko na fotkach z innej szerokości geograficznej (czytaj Cieplejszej strefy) możemy sobie pooglądać takie szerokie na folderach u nas takie okna są po prostu strasznie ciężkie ( trzy szyby) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dr_au 19.09.2013 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Witam. Piękny dom się szykuje. 3 lata projektowania to nic . A efekt jest świetny. Wrzucisz może rzuty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cormac 12.10.2013 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Witam nowych gości . Chciałabym napisać , że trochę zaniedbałam dziennik i wątek z komentarzami, ale trochę to nieodpowiednie slowo . Odpowiednim określeniem było by chyba ''centralnie je zlałam". Ostatnie 1.5 miesiąca to była masakra, bynajmniej niebudowlana. Sponsor pomykał miesiąc z nogą w gipsie , Dziedzic złapał zapalenie ucha, a mądrzy rodzice zafundowali mu zapalenie płuc, z którym dalej się borykamy. W temacie budowalanym spieprzyliśmy parę spraw organizacyjnych i dzięki czemu zafundowaliśmy sobie superową obsuwę w rozpoczęciu robót. Podobno mamy ruszyć w poniedziałek z wytyczaniem budynku. W tym roku zamierzaliśmy postawic stan 0, nasz pan Budowlaniec mówi, że się wyrobi, a my boimy się ataku zimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cormac 12.10.2013 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 piotrmin temat okien będziemy ogarniać zimą. Zdajemy sobie sprawę , że bez podziału się nie da, ale byliśmy na to przygotowani. Uśmiechnę sie do Ciebie w przyszłości i podpytam na co sie zdecydowałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
syberia 13.10.2013 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Cześć , fajny dom i jaki wielki .też chcę pooglądać rzuty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cormac 19.10.2013 00:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 syberia hej. Rzutów nie będzie. Przynajmniej na razie. Nasza gentlemen's agreement z architektem. Ja wiem czy wielki? Może trochę rozłożysty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
syberia 19.10.2013 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomekwa 21.10.2013 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Gratuluje projektu.Późno zaczynacie ale jeżeli technologia budowy nie jest skomplikowana a ekipa sprawna, to może Wam się uda.Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cormac 21.10.2013 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Gratuluje projektu. Późno zaczynacie ale jeżeli technologia budowy nie jest skomplikowana a ekipa sprawna, to może Wam się uda. Powodzenia! Witam W tym roku planujemy stan zero, ale już się zastanawiamy , czy nie było to błedem. Zamiast wykopów mamy basen narodowy. Glina, glina, woda stoi. Wzrastają koszta, jutro wyrzucamy wodę, wrzucamy suchy beton, żaba poskacze , a potem docelowy chudziak. Zbrojenie się robi w deszczu. Masakra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomekwa 23.10.2013 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 To pogodowo mam zdecydowanie lepiej. Prawie cały październik pogoda idealna. Do SSO potrzebuję jeszcze 3-4 tygodnie w tym lanie stropu nad piętrem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 25.10.2013 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 witam przyszlam za tomekwapieknie sie zapowiada http://emotikona.pl/emotikony/pic/2wow2.gifwszystko jest moliwe aby zima nie ruszyla zbyt szybko u nas z wykopami do konca SSO 3 miesiace z kilkoma przestojamihttp://emotikona.pl/emotikony/pic/zabawa.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cormac 03.11.2013 23:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Hej pralinka witam i zazdroszczę tempa. U nas tak łatwo chyba nie będzie . Fuck up na fuck upie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M.A.G. 22.11.2013 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 cormac jak tam postępy? dzieje się coś ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
COZZI agency 19.12.2013 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 Witam, interesujacy projekt - powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
COZZI agency 19.12.2013 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 Witam x jeszcze - sie zle wpisalem w DB, powodzenia , pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 19.12.2013 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 witam, ciekawie sie zapowiada ale jeszcze dlugo nic ciekawego dla gosci nie bedzie moze jakies rzuty chociaz pokazesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrmin 11.01.2014 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 Witam !Podglądam i kibicuję .Co do odprowadzenia wody z dachu ja mam 2 wpusty pionowe w dachu i wyprowadzoną wodę na zewnątrz budynku ,nie będzie z tego powodu żadnej rynny zewnętrznej a wielkość dachu to około 300 m2.wszystko grawitacyjnie ale trzeba to przemyśleć na etapie budowy fundamentu .Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 11.01.2014 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 i ja wpadam do Sąsiada - troszke odległego, ale zawsze:)fantastyczna bryła, zapowiada się cudny domektrzymam kciuki za plany i marzenia i życze sił, wytrwałości i jak najmniej kompromisów;)pozdrowienia z Nadmorza:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cormac 28.02.2014 22:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Hej. Długo nie pisałam , fundamenty nas wykończyły. Pozdrawiam odwiedzających i witam nowe osoby.Ruszyliśmy. Chłopaki murują, muszę sobie przypomniec jak się wstawia zdjęcia ( wchodzą mi miniaturki) to coś tam wrzucę w dziennik. W międzyczasie czy ktoś ma namiary na dobrego hydrualika w okolicach trójmiasta? Nasz sie uduchowił i wypiął się na nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts