marzenka06011 20.08.2013 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 Witam! chce pomalować mój pokój. Aktualnie jest on w kolorach ciemnej zielenie, jasnego zielonego i zółtego. W załączniku jest rysunek jaki ma kształt. Może pomożecie w doborze koloru, Chciałam jedną scianę zrobić ciemną w pozostałe w jasnym kolorze oraz biały sufit. Jak mogę zagospodarować dużą lecz nieregularną przestrzeń? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia176 20.08.2013 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 A może coś więcej o funkcjach jakie ma spełniać pokój - to sypialnia, dzienny, do pracy czy co? Masz jakieś meble, które zostają? Jakie, w jakich kolorach? Co lubisz, jaki styl Ci odpowiada? Bez tych informacji nikt Ci nie doradzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzenka06011 20.08.2013 14:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 (edytowane) Przepraszam bardzo ze nie napisałąm szczegółów:P własnie z tymi funkcjami to jest podzielone:P sypialnia lecz z biurkiem + garderoba którą myslałam zobić na końcu pokoju we wnęce z ukośnym sufitem. Przy małym oknie musi zostać duża klatka z papugami oraz komoda pod nią, aktualnie jest ona zaraz obok okna na dłuższej scianie lecz zastanawiałam się czy nie umieścić jej na sciance na przeciwko okna. Pokój jest dość duzy i ma byc on wielofunkcyjny, czyli sypialnia z miejscem do pracy (biurki z laptopem i drukarką). Ogólnie w pokoju teraz jest sporo rzeczy których jednak się chcę pozbyć, obok duzego okna jest mała mebloscianka ale nie koniecznie jest mi ona potrzebna wiec raczej się jej pozbęde, zaraz zamieszcze rysunek z aktualnym umieszczeniem. Kolor mebli to jasny oraz ciemny brąz, tapicerka łóżka również jasny oraz ciemny braz i kremowy. PS. Proporcje pokoju na rysunku nie są dokładne:) Edytowane 20 Sierpnia 2013 przez marzenka06011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts