kubaar 20.08.2013 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 Panie i Panowie, Mam pytanko, w moim projekcie jest strop Terriva i chcialem go zmienic na monolit. Problem jest taki ze salon mam na tyle duzy ze trzeba by wsadzic wielka belke ktora wejdzie mi do salonu a tego nie chcemy. I tu moje pytanie - czy jest sens laczyc systemy i zrobic wszedzie monolit a nad salonem terrive? Jakbym robil terrive na calosci to sporo wyjdzie drozej na budynku(parterówka 170metrow2 z garazem) i nie wiem co zrobic. Są jakieś przeciwskazania zeby tylko wstawic terrive tylko w salonie? Dzięki!Kuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubaar 23.08.2013 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 Naprawde nikt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darek-jg 23.08.2013 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 Dlaczego belka miałaby być w żelbetowym a nie byłoby jej w terrivie ? Zamiast podciągu można zrobić nadciąg -belkę wystającą ponad strop.Jeśli to parterówka to może strop nie jest potrzebny i można zrobić więźbę na kratownicach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts