Andradiel90 20.08.2013 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 Witam. Jestem w trakcie oglądania niewielkiego mieszkania dla siebie.Mieszkanie ma 36m2 i jest pomiędzy 2 mieszkaniami.Jest to niewielki blok i nie ma ogrzewania miejskiego. Agencja zajmująca się tym mieszkaniem "zaproponowała" grzejniki konwentorowe czyli rozumie elektryczne. Czy ktoś korzysta z takich grzejników i może mi powiedzieć ile kosztuję "Średnio" ogrzanie takiego mieszkania takim sposobem (Średnia miesięczna) Przy normalnym grzaniu?Mieszkanie nie jest duże bo tylko 36m2. Czy jest jakiś inny sposób bardziej korzystny dla mnie na ogrzanie tego mieszkania? Jeżeli jest to jaki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andradiel90 20.08.2013 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 Możesz mi powiedzieć coś więcej o tej jednosce zewnętrznej? Co do mieszkania może http://otodom.pl/mieszkanie-rybnik-niedobczyce-3589m2-2-pokoje-56000-pln-id20744578.html to jest te mieszkanie które mnie interesuje I coś więcej o tym powietrze/powietrze ? Bo nie rozumie, wiem wiem młody jestem A człowiek się uczy NIgdy się tym nie interesowałem, ale teraz gdy szukam coś dla siebie musze zadbać o każdy szczegół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysztofLis2 23.08.2013 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 Pompa ciepła powietrze-powietrze, czyli klimatyzator z funkcją grzania. Albo piec akumulacyjny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts