macgaw 21.08.2013 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Szukam pomysłu co z tym zrobić. Nikt nie chce tego kupić ;( Na szambo nie potrzebuje, na kompostownik trochę za duze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budowlany_laik 21.08.2013 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Idealne na studnię chłonną do odprowadzenia deszczówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel.rokoszny 21.08.2013 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Jak na mój gust, to możesz to gdzieś w ogródku wkopać tak, żeby trochę wystawało ponad ziemię i zrobić z tego rabatki na kwiatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
macgaw 22.08.2013 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 Studni na deszczówkę nie potrzebuję , działka na małym zboczu ale pomysł z rabatka mi się spodobał Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xxxVIPxxx 27.08.2013 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Ja bym zrobił 2 oczka wodne i z jednego do drugiego kaskada Wylać dno, położyć folię i po sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts