VincenzoLancia 21.08.2013 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Witam, Potrzebuję małej pomocy jak naprawić panel podłogowy. Moja żona dziś delikatnie uszkodziła panele na łączeniu. Uszkodzenie jest powierzchowne. Zwyczajnie wylała trochę rozpuszczalnika 'nitro' i delikatnie odeszła pierwsza warstwa panela. wygląda to tak: Czy jest na to jakiś sposób? P.S są to panele Krono Original kolor dąb Verona, Struktura RW http://www.maltatrading.pl/Search/cache_verona/Produkt/39545_b7129b-dab-verona.aspx < dokładnie taki tylko dużo tańszy niż ten co ja kupowałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bielluk 01.09.2013 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Niestety nie ma możliwości naprawy, uszkodzona jest warstwa laminatu i nic z tym już nie zrobisz, w grę wchodzi jedynie wymiana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts