_Chloe_ 16.12.2013 13:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 No z kupa musisz polatać. Ja za badania mojego syna zapłaciłam ponad 500 zł, ale nie powiem Ci czy to sama Candidoza tyle wyniesła czy poszukiwania co za swołocz trzepie nam jelito. Robale wykluczyli. Skoro on z tych snurkowatych to radziłabym Ci to sprawdzić. Trzeba iść do lekarza lub do prywatnego laboratorium i poprosic o wytyczne ( ile, kiedy i jak pobrać) na badania w kierunku Candidozy. Muszę się tym zainteresować.Najpierw opanujemy choróbsko, a później szukamy. Dzięki:hug: Pisz do Natalii Stanko. Ona ma w łazience nadruk na białych kaflach. Wyszło bosko Już szukam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 16.12.2013 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 Pisz jak kupa. Zrobiła sensację w laboratorium czy Panie machneły ręką, że taka zwyczajna ... Najpierw tam zadzwoń i dopytaj jak się przygotowac do badań. Może cos trzeba odstawic albo zacząć cos brać przed badaniami. Nie pamietam juz jak to było, bo mój syn miał wtedy 1,5 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 16.12.2013 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 kurczę że takie maluszki muszą chorować biedaczki malusie moje dwie glizdy ściskają mocno chorego kawalera bo kawaler? czy już wstępnie zajęty dajesz Anecia w temacie, bo ja zaczęłam myśleć o takim zdjatku w kibelku... przyznam się że po taniości chciałam strzelić fototapetę winylową (jeśli takie robią?) albo po prostu tapetę z roli i już tu u Ciebie prysznic to wiadomo że musi być inaczej - ja bym stawiała nadruk na szkło jeśli bardzo nie zabije ceną! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 16.12.2013 14:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 Pisz jak kupa. Zrobiła sensację w laboratorium czy Panie machneły ręką, że taka zwyczajna ... Najpierw tam zadzwoń i dopytaj jak się przygotowac do badań. Może cos trzeba odstawic albo zacząć cos brać przed badaniami. Nie pamietam juz jak to było, bo mój syn miał wtedy 1,5 roku. Kupa jak kupa - cud miód;) Umówię sięnajpierw do lekarza, wycisnę z niego wiadomości i zacznę działać kurczę że takie maluszki muszą chorować biedaczki malusie moje dwie glizdy ściskają mocno chorego kawalera bo kawaler? czy już wstępnie zajęty dajesz Anecia w temacie, bo ja zaczęłam myśleć o takim zdjatku w kibelku... przyznam się że po taniości chciałam strzelić fototapetę winylową (jeśli takie robią?) albo po prostu tapetę z roli i już tu u Ciebie prysznic to wiadomo że musi być inaczej - ja bym stawiała nadruk na szkło jeśli bardzo nie zabije ceną! Karolina - w kibelku specjalna tapeta wytrzyma - gorzej w kabinie;) Kawaler dziękuje, obecnie jest jeszcze singlem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 16.12.2013 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 oooooo to może byłby zainteresowany jakąś charakterną panienką? hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 16.12.2013 14:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 A którą proponujesz? Bo chyba woli starsze:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 16.12.2013 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 Kurcze szkoda mi twojego malucha:( Sama jak moja choruje to ja po nocach nie śpię , bo Ci szkoda tego dzieciaka:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 16.12.2013 15:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 Kurcze szkoda mi twojego malucha:( Sama jak moja choruje to ja po nocach nie śpię , bo Ci szkoda tego dzieciaka:( Dzięki za wsparcie:hug: Żal dziecka.. dorosły jakoś sobie przetłumaczy, ze to minie, a taki malec umęczony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 16.12.2013 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 dzięki pesteczko za komplementa Aneto, zobacz w moim wątku nadruk na kaflach ( nie będę wklejać tu swojej łazienki;)), robią w Lublinie, tu: http://www.domdruku.lublin.pl/pl/wybrane-realizacje ostatnie zdjęcfie z realizacji jest właśnie moją łazienką, w dzienniku więcej zdjęć, link w stópce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 16.12.2013 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 dzięki pesteczko za komplementa Aneto, zobacz w moim wątku nadruk na kaflach ( nie będę wklejać tu swojej łazienki;)), robią w Lublinie, tu: http://www.domdruku.lublin.pl/pl/wybrane-realizacje ostatnie zdjęcfie z realizacji jest właśnie moją łazienką, w dzienniku więcej zdjęć, link w stópce Bardzo dziękuję Natalio! Czyli mamy 490zł/m2 zwykłych kafli lub 890zł/m2 mozaiki.. Hmm.. 3,7 m2 x 490=1813 plus materiał, czyli kafle. Załóżmy, że chciałabym jak największe - wyjdzie pewnie ponad 200 zł/m. Mam efekt za 2800. Jest oszczędność. Gdybym jednak wybrała mozaikę, cena jest taka, jak panelu szklanego. Muszę się z tym przespać. Ale pięknie to wygląda - nie mogę przestać myśleć o mojej łazience - widzę tam grafikę tak, czy siak.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 16.12.2013 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 Przebrnełam przez zaległości Ściskam dziedzica i życzę szybkiego powrotu do zdrowia:hug: A jak to się dziś kafelkuje łazienki? Pod sam sufit? Do górnej lini drzwi czy np na pół ściany tylko? Mi też się podoba "fototapeta" w łazience ale ni jak wiem jak ją upchnąć, jeśli masz prezentacyjną ściankę to bym zdecydowanie robiła:yes: Ania - ja mam tylko tę ścianę - łazienka jest mikro (a i tak już powiększona kosztem biednej spiżarni) i chciałabym nagiąć rzeczywistość - żeby wydawała się"głębsza", a przynajmniej ciekawsza:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 16.12.2013 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 wg mnie świetny pomysł!:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 16.12.2013 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 Chloe, będę ... Powiem Ci, że różnica w cenie mozaiki i płytek spora, w zasadzie blisko 2x, ale... jakby mnie było stać to bym brała mozaikę Rękami i nogami :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 16.12.2013 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 Witaj Chloe, A może zamówisz sobie u szklarza nadruk na szkle? Tylko trzeba zadzwonić i dopytać do jakich wielkości realizują takie szkła, jak są mocowane? Na klej, na silikon? Zobacz tutaj jest własnie coś takiego http://www.powstanie-warszawskie-1944.pl/wp-content/uploads/2013/11/druk-na-szkle-lapulga.jpg A tutaj jeszcze link, że jest to mozliwe:yes: http://www.druknaszkle.pl/szklo_w_lazience.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 16.12.2013 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 Magda - zdjęcie się nie wyświetla Z tym szkłem to chyba nie wyjdzie taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 17.12.2013 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 ale pomysly zajefajne dziewczyny :)moze i ja pomysle za jakis czas bo dzis mnie nie stac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 17.12.2013 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 w tym linku co magda podała zobacz chloe - jest tak jak byś chciała... taka głębia i układ jak Twój http://www.druknaszkle.pl/userfiles/gallery/lazienka_kolumny_f_17237871-800x600,fit.jpg takie szkło to moje marzenie... by je mieć musiałabym chyba stanąć pod latarnią by na to zarobić... i trafić na amatorów kształtów mocno rubensowskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 17.12.2013 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Chloe, będę ... Powiem Ci, że różnica w cenie mozaiki i płytek spora, w zasadzie blisko 2x, ale... jakby mnie było stać to bym brała mozaikę Rękami i nogami :yes: Asia, na ten wzór, który mi się podoba pasowałaby właśnie mozaika. Pytanie tylko, czy nie lepiej panel szklany, bo różnicy w cenie nie ma. Witaj Chloe, A może zamówisz sobie u szklarza nadruk na szkle? Tylko trzeba zadzwonić i dopytać do jakich wielkości realizują takie szkła, jak są mocowane? Na klej, na silikon? Zobacz tutaj jest własnie coś takiego http://www.powstanie-warszawskie-1944.pl/wp-content/uploads/2013/11/druk-na-szkle-lapulga.jpg A tutaj jeszcze link, że jest to mozliwe:yes: http://www.druknaszkle.pl/szklo_w_lazience.php Dzięki Magda:) Byłam już w jednej firmie i dowiadywałam się o koszt - nadruk na zwykłym szkle to ok 2500 z montażem, a na hartowanym 3500 (orzy wielkości 3,7m2) Magda - zdjęcie się nie wyświetla Z tym szkłem to chyba nie wyjdzie taniej No właśnie bardzo podobnie, dlatego stawiałabym na szkło - krócej się montuje, nie trzeba dobierać fug. w tym linku co magda podała zobacz chloe - jest tak jak byś chciała... taka głębia i układ jak Twój http://www.druknaszkle.pl/userfiles/gallery/lazienka_kolumny_f_17237871-800x600,fit.jpg takie szkło to moje marzenie... by je mieć musiałabym chyba stanąć pod latarnią by na to zarobić... i trafić na amatorów kształtów mocno rubensowskich Szalona:lol2: Zdjęcie rewelacja, właśnie o to mi chodzi! Ile takie szkło drukowane kosztuje? Zależy od metrażu ale nie wyjdzie drożej niż mozaika. 500-800 zł/m plus montaż (ok 1/3 ceny szkła) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 17.12.2013 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Wypowiem się, mimo iż nikt mnie nie pytał Pomysł fajny ( jak kto lubi takie ), ale Ja z tych szybko nudzących się i nie zdecydowałabym się na taki NIE MAŁY wydatek bo: - szybko by mi sie opatrzył - koszt duży to i rujnowac po roku szkoda Z tego własnie względu, pokusiłabym się raczej o nadruk na szkle. Gdyby sie znudziło łatwiej wymienic, zdemontować niż ryć mozaikę za srylion dolarów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 17.12.2013 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Moje zdanie w takiej sytuacji: mozaika. Szkło jest takie oczywiste. Dużo ludzi ma w domach nadruk na szkle. A widziałaś gdzieś u kogoś taką mozaikę? To jak wybór między drewnem, a okleiną albo i plastikiem Mozaika jest taka nieoczywista, przez to szlachetniejsza w tej formie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts