Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Szkiełko w Tropikach - dziewczyna na placu budowy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Chloe - piękne drzwi. Meli też :yes:

A ja do tych listew wrócę. Jaki to koszt bieżący - nie mówię o przypadkowych tylko o realnych cenach, takich za jakie się kupuje, a nie tylko ogląda ;)

Asia, dziękować:) - nie wiem jeszcze, ile za to chcą ale niedługo się dowiem:) No chyba że dziewczyny poratują. Czy Ty aby nie masz ochoty na małą rozpierduchę u siebie?:)

mialam o tym napisac :lol2:

sa slady ptaszkow ;) ale po wytarciu ich zguby;) zostaje maly slad, ktory z czasem znika...

mam zdjecie jakies ale nie nadaje sie na pokaz :lol2:

Oj tam zaraz nie nadaje się;) Dość poważnie myślę o takich antracytach z blachy..

Asia, dostałam jakąś tam orientacyjną wycenę na podłogi i mam podaną listwę białą przykładową z mdf-u- 2700 z vat za 150 mb - nie wiem, czy to dużo, czy mało, bo to sprawa na potem.

Edytowane przez _Chloe_

Nie wiem, czy nie znalazłabyś poliuretanowych 10 cm taniej.

Clusiv jest drogi i ceny na stronie są do negocjacji.

A Parkiet ma MDFy 9,7 wys. prościutkie bez frezowania po 12 http://www.parkiet.pl/produkty/listwy_przypodlogowe/cmprofile/listwy_lakierowane_standard1/listwa_standard_-_r4/?gclid=CO68sKmjrr4CFZShtAod5VgAvg

Ja wolę te poliure... bo się dadzą ułożyć do ściany, a MDFy i drewnianie odstają jak gdzieś krzywo. Może zapytaj o opinię Magdę 34. Oma w zeszłym roku u siebie w kuchni położyła. No, i zna się troszkę na tym.

Nie wiem, czy nie znalazłabyś poliuretanowych 10 cm taniej.

Clusiv jest drogi i ceny na stronie są do negocjacji.

A Parkiet ma MDFy 9,7 wys. prościutkie bez frezowania po 12 http://www.parkiet.pl/produkty/listwy_przypodlogowe/cmprofile/listwy_lakierowane_standard1/listwa_standard_-_r4/?gclid=CO68sKmjrr4CFZShtAod5VgAvg

Ja wolę te poliure... bo się dadzą ułożyć do ściany, a MDFy i drewnianie odstają jak gdzieś krzywo. Może zapytaj o opinię Magdę 34. Oma w zeszłym roku u siebie w kuchni położyła. No, i zna się troszkę na tym.

O, przypomniałaś mi o tym odstawaniu - może faktycznie lepiej kupić te, o których piszesz:yes: