Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

małpkę do zoo na wycieczkę do rodziny :lol2:

oplulam monitor, bo pomyslalam ze chodzi o nasza rodzine ta z PL.. :lol2:

no co..znacie mnie i historyjki z tesciowa :p

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Umieram dzisiaj - koszmarny dzień w pracy miałam. Nie umiem nawet policzyć ile razy moje ciśnienie wzleciało ku niebu. Jeden plus - wracając kupiłam 3 funkie i idę ryć:cool:

ja taki dzień miałam wczoraj :mad: dzisiaj jest lepiej ...jeszcze chwila i weekend :D:D:D

ja też wczoraj taki miałam, a dziś już czuję,że prawie weekend:D

No i ja też, wczoraj i dziś :mad: Z tego wszystkiego wzięłam się za poezję :lol2:

wiersz.jpg

Skubane :) nie dadzą się wyrzucić :) ja się ulokuję gdziekolwiek :rolleyes:

Chloe, rozgryzalam temat pergotendy. Ta Asi jest piękna, prześlę Ci w weekend kilka wycen, które robiłam jeśli chcesz :)

mi - czy ja też mogłabym prosić o wyceny?

No i ja też, wczoraj i dziś :mad: Z tego wszystkiego wzięłam się za poezję :lol2:

[ATTACH=CONFIG]316396[/ATTACH]

uwielbiam taką poezję...

z innej beczki:

dwie rożne klientki dziś do mnie : proszę pani bo to SKS jest już :D

[ATTACH=CONFIG]316396[/ATTACH]

No to ten wiersz przypomniał mi inne hasło które jest moja mantra od wielu lat ;)

http://img.sadistic.pl/pics/23f6cad85b81.jpg

No to ten wiersz przypomniał mi inne hasło które jest moja mantra od wielu lat ;)

http://img.sadistic.pl/pics/23f6cad85b81.jpg

Kwiatem... rozdartą wiązanką dzisiaj byłam:sick:

• 1 month później...

Chloe gdzie sie podziewasz?

Zasluzony urlop?

A moze juz nas nie lubisz i przez to nie zagladasz :confused:

Wiekszosc dziewczyn juz zakonczyla budowe, urzadzanie wnetrz i zapanowala cisza... :(

Cześć kochane dziewczyny!

Trochę mnie tu nie było, to fakt - sporo różnych spraw ostatnio mi się pokomplikowało ale chyba wychodzę na prostą, więc jestem i mam nadzieję że czas pozwoli żeby zaglądać tutaj częściej.

Ponieważ to forum Muratora, pokrótce napiszę że u nas baardzo powoli następują drobne zmiany. Od kilku dni mamy deskę elewacyjną i kończy się malowanie drewutni.

W środku nic się nie dzieje - nie ma czasu, bo trzeba zająć się ogrodem, który pochłania mnóstwo czasu. Mamy już własne truskawki, kwitną ogóreczki, rośnie jedna dynia:lol2: Nowoczesny dom i ogród jak nic:p

Potaram się cyknąć kilka fotek i poodwiedzam Was troszkę, bo stęskniłam się okropnie.

Ps. kiedy zlot???

Cześć kochane dziewczyny!

Ps. kiedy zlot???

:wave::wave:

JESTES!!!!!!!! :hug:

ps. w sobote lece do PL(znowu :lol2:) na wakacje :D

najszybszy kontakt ze mna to jedynie tel ;) wiec jakby cos to na pw moge podac:rolleyes:

Meliska, a na fejsie bywasz? to tam mi napisz, żeby nie zginął nr.

Czasu wciąż jak na lekarstwo ale planuję się w końcu ogarnąć. I zbratać z naturą - od dwóch tygodni czeka na mnie w sklepie zamówiony rower i nie mam kiedy odebrać;)