pnna migotka 02.04.2014 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Czy ja jakaś dziwna jestem? Mnie wystrczają 3 szuflady zamrażalnika w lodówce. Ja jakoś świeżą żywność preferuję, mało zapobiegliwa jestem:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 02.04.2014 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 tak...jestes dziwna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 02.04.2014 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 u mnie jedna szuflada to pomrożone obiadki dla dzieci... wyciągam i nie muszę gotować dwie pozostałe to mało: frytki, ryby, mięso - nie mieszczą się zwyczajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 02.04.2014 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 I jeszcze pieczywo zamrożone :0A gdzie grzyby i wszelkie owoce. A pierogi i kopytka. Ja gotuję na zapas np. rosół. Gar wielki, bo jak inaczej z 3 gatunków mięsa. Jest rosołek na obiad, a cała reszta do zamrożenia. No, i potem trzeba jeszcze to mięcho na pierożki przerobić i też bywa sporo. Zarażara musi mieć potężne szuflady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 02.04.2014 11:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 U mnie to samo dziewczyny - górna półka to mrożone pieczywo i lody (jak wejdą)Środek to mięso i pomrożone obiady - jak gotuję, to podwójną porcję- zamrażam nadmiar i potem mam na przykład sos boloński albo leczo z szyneczki albo kotlety mielone, bitki - jak wracam ztyrana do domu, to wyciągam i za 10 minut jest gotowe:)A na dole mam gotowe porcje warzyw na zupę. Brakuje mi jeszcze miejsca na mrożone owoce, frytki itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 02.04.2014 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 dokladnie.. ja mam wielka zamrazale polkowo szufladowa... i dodatkowa druga czesc szufladek pod chlodziarka w zabudowie... teraz robia sie pustki, ale jak miesa naladuje, tych frytek, pieczywa, pierogow, bigosu, lodow, owocow, warzyw.. to brakuje mi miejsca:o z lodowka podobnie musze miec pelna chlodziarke a nie chlodziarko-zamrazalke bo jak sa swieta i trzeba piec ciasta, to to z kremem gdzie bede trzymac?? a inne salatki itp? noooo miejsca potrzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 02.04.2014 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 No tak, przeczuwałam, że ze mną coś nie tak:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 03.04.2014 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 U nas już dawno padł pomysł, żeby na tego typu okazje w garażu była druga lodówka. Tylko jakoś wszyscy o tym zapomnieliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 03.04.2014 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 A ja mam mieć w piwniczce węgierskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 04.04.2014 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Obecne działania: 1. Na budowie działa ekipa wod-kan. 2. Próbujemy ogarnąć się trochę wnętrzarsko ale średnio nam idzie. Jedynym pewniakiem jest łazienka przy sypialni;) 3. Piana, którą chcielibyśmy natrysnąć na poddaszu poszła do analizy na polibudę, haha. 4. Jesteśmy blisko podjęcia decyzji o wyborze drzwi wewn. ale nic nie wklejam, bo już mi się 5 razy odmieniało;) 5. Walczę z dolną mikro-łazienką - gdybym nie powiększyła jej o 15 cm, byłaby totalna klapa, a tak jest tylko klops. 6. Nie mam pomysłu na kuchnię, a lada dzień jestem umówiona ze stolarzem (przyjeżdża z daleka). Tak samo nie wie, co z garderobą przy sypialni - jak to ustawić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 04.04.2014 10:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Tylko białe Aniu - oglądałam min. w Voxie Invado Classic1 - trudno znaleźć zdjecie w necie. Mam zonka, bo vox ostrzega, że mają od nich reklamacje (często przyjeżdżają lewe, zamiast prawych albo bez listwy), a nam się w zasadzie nic nie podoba, więc chyba podejmiemy ryzyko. Podwójne, bo drzwi przez środek mają ozdobnik, który utrudni nam aranżację wnętrz ale... lubię wyzwania, najwyżej będę jedyną osobą, której to się podoba;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 04.04.2014 14:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 (edytowane) Harmonogram trochę nam się przesunął - z wylewkami nie zdążymy do świąt - mam nadzieję, że chociaż przed majówką się uda. Wstępnie ekipa od styropianu wchodzi 14-15 kwietnia. Nie wiem, ile czasu zajmie kładzenie rurek od ogrzewania -powierzchni ogrzewanej będzie ok 210-220m, także pewnie z tydzień. Na budowie demolka - robią się przepusty dla rur. Musiałam podjechać do ekipy, bo źle obliczyłam miejsce dla stelaża wc. Niby 5 cm ale w przypadku mojej mikro łazienki do duży błąd:P Edit.W Dzień Matki wstępnie mamy montaż kominka (26-27maja) Zrobiłam też wycenę ścianki prysznicowej i drzwi u szklarza i chyba zamówię u niego - cena ta sama co gotowców ale już z montażem i oczywiście na wymiar. A uchwyty jakie piękne!. Może zamówię u nich później jeszcze szklane drzwi do wiatrołapu. Edytowane 4 Kwietnia 2014 przez _Chloe_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 04.04.2014 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 O ja też sobie umyśliłam ostatnio szklane drzwi do wiatrołapu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 06.04.2014 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 Chloe super, że udało Ci się takiego fajnego szklarza znaleźć Jestem ciekawa efektów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 06.04.2014 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 Chloe super, że udało Ci się takiego fajnego szklarza znaleźć Jestem ciekawa efektów ASIA!!!!!!!! wywal ten popcorn!!!! mam cie!!! przylapana na goracym uczynku :lol2::lol2: Czesc Chloe fajne wiesci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 06.04.2014 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 Gdzie Wy mi tu z popcornem BABY - toż to płachta na byka:P Uświadomiłam sobie, że sporo tego szkła bedzie - mała łazienka być może, wiatrołap, schody.. będę się targować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 06.04.2014 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 No co Wy dziewczynki z tym popcornem to tylko tak na niby Muszę Wam się pochwalić, że nawet to ciężkiemu pijaku nie uległam pysznościom na stole. Ani nie skubnęłam :D :D Pewnie, że targuj! A co! Twarda musisz być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 06.04.2014 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 A będę Asia, ważyłaś się od czasu początku reżimu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 06.04.2014 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 Pewnie, że targuj! A co! Twarda musisz być Twardy to musi byc jej maz i nie ugiety :D:D A Chloe stanowcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 06.04.2014 16:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 Meli,diablico:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts