pestka56 01.10.2013 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 A czemu ją tak całkiem wybieliłaś przy wannie? Może zostaw tam te płytki z pierwszej wersji. A w ogóle brak mi tych drzewiennych fragmentów. Może popatrz na Paradyż Noce by My Way.A widziałaś łazienkę f.5? Radek nie ma galerii, ale tu masz link do Picasa https://picasaweb.google.com/110475871252616728788/AzienkaNaGorzeKwiecien2012?feat=content_notification On się wcale nie boi drewna w łazience. Różne rzeczy mogą się w tej łazience nie podobać, ale jest świetne lustro i drewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 01.10.2013 14:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 A czemu ją tak całkiem wybieliłaś przy wannie? Może zostaw tam te płytki z pierwszej wersji A to już pani projektantka wybieliła,nie na moje życzenie. Będę do niej pisać z zapytaniem. A w ogóle brak mi tych drzewiennych fragmentów. Może popatrz na Paradyż Noce by My Way. A widziałaś łazienkę f.5? Radek nie ma galerii, ale tu masz link do Picasa https://picasaweb.google.com/110475871252616728788/AzienkaNaGorzeKwiecien2012?feat=content_notification On się wcale nie boi drewna w łazience. Różne rzeczy mogą się w tej łazience nie podobać, ale jest świetne lustro i drewno. Widziałam, w zasadzie to był mój pomysł z tym drewnem ale to, co dostałam było zbyt błyszczące i plastikowe. Podłoga musi być ciemniejsza, to idzie do oprawki również. A co z oświetleniem? Śmiało, nie gryzę ani się nie obrażam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 01.10.2013 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 A mnie się podobał zwis nad wanną, a kolor drewna to hmmm i jedna i druga wizualizacja ma coś w sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 01.10.2013 14:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Dzięki Diano, każda uwaga na wagę złota:) Pesteczko To drewno "drewno" jest piękne - warunek jest jeden - żeby było prawdziwe- na tej wizualce miałam jakiś lacobel, czy cuś Tak, jak napisałam - pierwsza opcja bardziej mi się podobała kolorystycznie, druga pewnie jest próbą dopasowania czegoś pod nas.. Będę kolejne:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 01.10.2013 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Pewnie, próbować trzeba do skutku i to zadawalającego właścicielkę Troszkę za szybko to dla mnie, bo ja jeszcze co nieco wymyślam do Twojej malutkiej łazienki. Drewna w łazienkach nie masz się co bać. Teak spokojnie wytrzyma każdy kontakt z wodą. W końcu robią z niego pokłady jachtów. Daje się też barwić i odbarwiać, jak każde drewno. Zabezpieczyć można olejo-woskiem. Będzie znakomicie, naturalnie – nie plastikowo. Nie lubię lakierów. U nas w domu okna drewniane są zabezpieczone lakierem, bo producent nic innego nie oferował i na suficie w salonie leży lakierobejca, bo tyle metrów by nas zabiło finansowo. Ale podłogi, drzwi są olejowane, a parapety woskowane po bejcowaniu na kolor okien. W jednej łazience mam bambus, który pewnie w przypływie gotówki wymienię kiedyś na teak. No, to masz maniaczkę drzewienną w całej okazałości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 01.10.2013 14:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 (edytowane) Pesteczko ale to jest TRZECIA ŁAZIENKA, tamta na dole nietknięta i czeka na Ciebie:yes: A tak w ogóle Drewniana Maniaczko, możemy sobie podać ręce, też lubię drewno, dlatego chciałam mieć jedną łazienkę z drewienkiem. No i wszystkie podłogi w pokojach będą w drewnie. No i jeszcze mam secesyjne szafy do upchnięcia, tylko jak ja to wszystko połączę? Nie będę spać po nocach ale trzeba to zrobić Edytowane 1 Października 2013 przez _Chloe_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość GOSC12_3 01.10.2013 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Będą duże zdjęcia i z kompa. Trzeba tylko po wrzucenia zdjęcia w okno odp zaznaczyć je i nacisnąć ikonkę z przekreślonym AA. U mnie to działa . próbuje jakoś wykombinować, ale mi nie wychodzi. Jutro dalsze próby, dziś mi już głowa pęka. THX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość GOSC12_3 01.10.2013 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 No i dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 01.10.2013 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Mnie sie bardzo podoba pierwsza lazienka i ten kryształowy zwis - bardzo lubie kryształki! drewno w łazience bardzo ociepla wnętrze, ale tez trochę kosztuje. Ja nie lubię czegoś co udaje czym nie jest. Zastosowałabym drewno, tak jak Pesteczka pisze teak jest świetny (choc sporo kosztuje), a jak nie drewno to wersja druga te z jest dobra! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 02.10.2013 05:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 (edytowane) Dzięki Channelko Też lubię kryształki, po prostu ta lampa mi się nie podoba. Jakbyś zobaczyła żyrandol u mnie w kuchni, nie miałabyś wątpliwości;) No właśnie- muszę coś odpisać projektantce, atylko nie wiem, co:p Edytowane 2 Października 2013 przez _Chloe_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 02.10.2013 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Chloe ja na krysztalki juz mam szlaban tzn beda w lazienkach (na pewno w 2, w 3-ciej sa szklane Hoor z Markslojda), no i moze u coreczki w pokoju wiecej moj M juz nie zniesie ale podzielam Twoja milosc do nich i bede u Ciebie wzdychac jakby co czy pokazywalas zyrandol do kuchni ?? lazienki z drewnem mi sie podobaja, gdzies mialam sporo inspiracji moge poszukac tylko z jaka kolorystyka ? szarosci czy biel ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 02.10.2013 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 przyszłam z "pomocą" kolorystyczną co do okien... 'zobacz tu http://forum.muratordom.pl/showthread.php?56188-Pochwalcie-si%C4%99-swoimi-kuchniami&p=6151338&viewfull=1#post6151338 podłoga drewniana, fronty drewniane i okna drewniane... może choć ciut pomoże Ci to podjąć decyzję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 02.10.2013 14:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 (edytowane) Chloe ja na krysztalki juz mam szlaban tzn beda w lazienkach (na pewno w 2, w 3-ciej sa szklane Hoor z Markslojda), no i moze u coreczki w pokoju wiecej moj M juz nie zniesie ale podzielam Twoja milosc do nich i bede u Ciebie wzdychac jakby co czy pokazywalas zyrandol do kuchni ?? Nie pokazywałam - mam taki teraz - mógłby kogoś zabić, gdyby spadł Słonko, chętnie przyjmę inspiracje - raczej szarości ale biel też może fajnie wyglądać Co do łazienki - M. skłania się przy opcji bez drewna, może nawet mnie przekona, zostały jeszcze dwie łazienki wszak:rotfl: Edytowane 2 Października 2013 przez _Chloe_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 02.10.2013 14:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 (edytowane) przyszłam z "pomocą" kolorystyczną co do okien... 'zobacz tu http://forum.muratordom.pl/showthread.php?56188-Pochwalcie-si%C4%99-swoimi-kuchniami&p=6151338&viewfull=1#post6151338 podłoga drewniana, fronty drewniane i okna drewniane... może choć ciut pomoże Ci to podjąć decyzję Żebyś wiedziała, ze pomogłaś! Rozmawiałam dzisiaj z panem od okien i jemu opcja ANTRACYT bardzo się podoba ( wsensie wszystko można dostać w tym kolorze) Powiedział mi też, że białe okna od wewnątrz wcale nie wyglądają tandetnie (pamiętamy, że tylko wielki HS będzie drewniany, reszta pcv).Teraz glowię się, czy jeśli wybiorę antracyt, to z białym środkiem, czy też z ciemnym:bash: -- Dzisiaj była szybka akcja na budowie - musiałam podjechać i podać, czy wymiary otworów drzwiowych się nie zmieniają, a zmieniło się wszystko z wyjątkiem bramy garażowej:P Zrezygnowałam z naświetla nad drzwiami i zmniejszyłam drzwi do magazynku (tam naświetle to już w ogóle było nieporozumienie). Będą standardowe, otwór na 210-212cm. Edytowane 2 Października 2013 przez _Chloe_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 02.10.2013 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Żebyś wiedziała, ze pomogłaś! Rozmawiałam dzisiaj z panem od okien i jemu opcja ANTRACYT bardzo się podoba ( wsensie wszystko można dostać w tym kolorze) Powiedział mi też, że białe okna od wewnątrz wcale nie wyglądają tandetnie (pamiętamy, że tylko wielki HS będzie drewniany, reszta pcv).Teraz glowię się, czy jeśli wybiorę antracyt, to z białym środkiem, czy też z ciemnym:bash: -- Dzisiaj była szybka akcja na budowie - musiałam podjechać i podać, czy wymiary otworów drzwiowych się nie zmieniają, a zmieniło się wszystko z wyjątkiem bramy garażowej:P Zrezygnowałam z naświetla nad drzwiami i zmniejszyłam drzwi do magazynku (tam naświetle to już w ogóle było nieporozumienie). Będą standardowe, otwór na 210-212cm. okna to faktycznie dylemat z tym srodkiem u ciebie... szczerze, sama nie wiem co bym teraz wybrala, bo jak zamawialismy dla siebie to bylo stanowcze ze wewnatrz biale..latwiej dopasowac srodek do nich... bo jak drewniane to i z podloga kolorystycznie problem, schody stol. cos musi z soba grac prawda? a jak zobaczylam u Amglad1 od wewnatrz antracyt i domek w realu to oniemialam:rolleyes: Ja mam naswietla od frontu i z tylu do kotlowni :P:P chcialam miec jak w projekcie i nie zaluje ze bylam uparta (moj M chcial je zlikwidowac) chcialam utrzymac proporcje okien z drzwiami i mi sie to udalo doswietle to tylko kilka groszy doplaty...a w srodku jednak jest widniej POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 02.10.2013 16:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 okna to faktycznie dylemat z tym srodkiem u ciebie... szczerze, sama nie wiem co bym teraz wybrala, bo jak zamawialismy dla siebie to bylo stanowcze ze wewnatrz biale..latwiej dopasowac srodek do nich... bo jak drewniane to i z podloga kolorystycznie problem, schody stol. cos musi z soba grac prawda? a jak zobaczylam u Amglad1 od wewnatrz antracyt i domek w realu to oniemialam:rolleyes: Ja mam naswietla od frontu i z tylu do kotlowni :P:P chcialam miec jak w projekcie i nie zaluje ze bylam uparta (moj M chcial je zlikwidowac) chcialam utrzymac proporcje okien z drzwiami i mi sie to udalo doswietle to tylko kilka groszy doplaty...a w srodku jednak jest widniej POZDRAWIAM Meliska, tylko że w magazynku będę miała dwa okna, będzie jasno;) Naświetle było, tak jak piszesz konsekwencją wysokości, tylko że na tej ścianie (północ) nie mam ani pół okna ani nawet ćwierć, także ciachnęłam;) Okna Amglad są piękne - pytanie tylko - co ja będę mieć w środku? Białe bezpieczniejsze jednak ale te antracyty takie piękne są.. No nic- mam jeszcze kilka dni.. A tak w ogóleMeliska, to może powinnam trzymać się pierwszej opcji - okna w środku miały być białe. Czas pokaże, jak na tej decyzji wyjdziemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 02.10.2013 16:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 okna to faktycznie dylemat z tym srodkiem u ciebie... szczerze, sama nie wiem co bym teraz wybrala, bo jak zamawialismy dla siebie to bylo stanowcze ze wewnatrz biale..latwiej dopasowac srodek do nich... bo jak drewniane to i z podloga kolorystycznie problem, schody stol. cos musi z soba grac prawda? a jak zobaczylam u Amglad1 od wewnatrz antracyt i domek w realu to oniemialam:rolleyes: Ja mam naswietla od frontu i z tylu do kotlowni :P:P chcialam miec jak w projekcie i nie zaluje ze bylam uparta (moj M chcial je zlikwidowac) chcialam utrzymac proporcje okien z drzwiami i mi sie to udalo doswietle to tylko kilka groszy doplaty...a w srodku jednak jest widniej POZDRAWIAM Meliska, tylko że w magazynku będę miała dwa okna, będzie jasno;) Naświetle było, tak jak piszesz konsekwencją wysokości, tylko że na tej ścianie (północ) nie mam ani pół okna ani nawet ćwierć, także ciachnęłam;) Okna Amglad są piękne - pytanie tylko - co ja będę mieć w środku? Białe bezpieczniejsze jednak ale te antracyty takie piękne są.. No nic- mam jeszcze kilka dni.. A tak w ogóleMeliska, to może powinnam trzymać się pierwszej opcji - okna w środku miały być białe. Czas pokaże, jak na tej decyzji wyjdziemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 02.10.2013 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Żebyś wiedziała, ze pomogłaś! ... Teraz glowię się, czy jeśli wybiorę antracyt, to z białym środkiem, czy też z ciemnym:bash: czyli pomogłam tyle, że winczester już niet? odpadł definitywnie? jedziem z antracytem no to teraz kolor w środku to zależy tylko od wystroju... a to już sama musisz ustalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 02.10.2013 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 napisalam posta i mi wcielo przesiadlam sie wiec na inny komp Chloe w kwestii okien - ja ma obustronny antracyt, w srodku natomiast gorzka czekolada (tylko z bliska widac, ze to nie antracyt, z daleka wygladaja na jednego koloru) ale ponoc nie mozna bylo wykonac profili w antracycie ja jestem nimi wciaz zachwycona odnosnie naswietli - nie zgodze sie z tym, ze to tylko pare groszy ......... nie wiem, moze to kwestia producenta, materialu czy wzoru/koloru, ale u mnie boczne naswietla to jakies 80 % ceny pojedynczych drzwi (dodatkowo oczywiscie) jednak prawda jest, ze to swietna sprawa i osobiscie nie zaluje, ze je mam a dlaczego piszesz o zmianach okien ?? sama zmienialas czy cos panowie pokrecili ?? jestem ciekawa jak wyjdzie narozne profil robi wrazenie no i kilka inspiracji lazienki http://www.ozvip.com/wp-content/uploads/2013/07/Extravagant-Wooden-Accents-Vanity-Small-Bathroom-Designs-Glass-Door-Shower-Room.jpg http://rodican.com/wp-content/uploads/2013/05/Simple-Modern-Small-Bathroom-Ideas-with-Luxurious-Shower.jpg http://o.homedsgn.com/wp-content/uploads/2013/03/Erosion-12-800x533.jpg http://www.rugdots.com/wp-content/uploads/2013/07/Wonderful-Glass-Modern-Door-Shower-Room-Small-Grey-Bathroom-915x1470.jpg http://www.ozvip.com/wp-content/themes/Ozvip/images/jqzoom/zoom.png http://www.ozvip.com/wp-content/themes/Ozvip/images/jqzoom/zoom.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 02.10.2013 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 (edytowane) odnosnie naswietli - nie zgodze sie z tym, ze to tylko pare groszy ......... nie wiem, moze to kwestia producenta, materialu czy wzoru/koloru, ale u mnie boczne naswietla to jakies 80 % ceny pojedynczych drzwi (dodatkowo oczywiscie) jednak prawda jest, ze to swietna sprawa i osobiscie nie zaluje, ze je mam http://www.ozvip.com/wp-content/themes/Ozvip/images/jqzoom/zoom.png no u mnie to nie wyszlo 80% kosztu drzwi... za naswietle z kolorem RAL dawalismy 1000pln, producent CAL. tyle ze ja pisalam i ciagle mam w glowie to gorne nie boczne i teraz edytuje bo zauwazylam ze ty piszesz o bocznym Edytowane 2 Października 2013 przez Mmelisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts