Mmelisa 30.05.2014 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2014 Meli trzymamy :D:D:D Chyba Chloe Sloneczko, teraz to ja widze jak o mnie intensywnie myslisz ps. dla mnie tez kciuki sie przydadza Anetka 3mam kciuki &&&&&&&&&& Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 30.05.2014 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2014 && kciuki trzymam. I za Chloe i za Meli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 30.05.2014 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2014 a za co ten jezyk? ja tylko poprosilam.. okresle sie dokaldniej..3majcie kciuki za udane zamowienie plytek i niska wycene kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 30.05.2014 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2014 To może ja też za Mel potrzymam, co? Mel, przydadzą Ci się? Dzięki dziewczyny - jedni za nami - wyjątkowo upierdliwi ale im się podobało, drudzy będą wieczorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 30.05.2014 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2014 :D:D:D Chyba Chloe no pewnie, ze Chloe Chloe wybacz mi plizzzzzzz tak to jest, jak się cichaczem wchodzi musicie przymknąć oko, bo ja skacze miedzy jedyn a drugim oknem, a na dodatek co chwile musze zamykac, albo mnie samo wylogowuje no chyba, ze mam nie zagladac Sloneczko, teraz to ja widze jak o mnie intensywnie myslisz chcialabys ps. dla mnie tez kciuki sie przydadza no to proszę http://gim1ostroda.edupage.org/files/egzamin2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 30.05.2014 14:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2014 Słonko, bez stresu - wszystkie wiemy, jak to jest - czasami mam otwarte 3 wątki i coś ciapnę nie tam, gdzie chciałam i jest trochę śmiechu;) Ps. Ekipa od g-k jest faaajna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 30.05.2014 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2014 Ps. Ekipa od g-k jest faaajna:) po czym tak sugerujesz?? widzialas ich spiete posladki ? :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 30.05.2014 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2014 To i ja trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 30.05.2014 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2014 po czym tak sugerujesz?? widzialas ich spiete posladki ? :lol2: MELANIA, przywołuję Cię do porządku;) Niestety nie mam w żadnej ekipie przystojnego hydraulika z Polski;) Diano, Wszystkie kciuki mile widziane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 30.05.2014 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2014 a to tak sie nadal robi??? przywoluje do porzadku?? :lol2: to chyba nie do mnie:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 30.05.2014 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2014 a to tak sie nadal robi??? przywoluje do porzadku?? :lol2: to chyba nie do mnie:rotfl: No jak nie, jak tak:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 30.05.2014 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2014 aa to ja udaje ze tego nie czytalam :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 02.06.2014 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 02.06.2014 15:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Cześć laski:) Nie ma mnie, bo czas zap...... wiadomo jak;) Musimy ostatecznie wybrać podłogę, mieszkanie sprzedać, znaleźć ekipę od płotu, od łazienek i od elewacji. Jutro wraca ekipa od c.o. Od tygodnia nie jadamy obiadów, śpimy na stojąco i co najgorsze zaczynamy się do tego chyba przyzwyczajać, bo dzisiaj M. stwierdził, że żyjemy bez nich i dajemy radę, więc muszą być przereklamowane. Szukamy też lamp. Nic nam się nie podoba, nic nam nie pasuje i w ogóle każde z nas ma inną wizję - ekstra, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 02.06.2014 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Chloe wiec musicie isc na kompromis gdyby nie to..to nie wiem jak ja bym wnetrza wykanczala kazde z nas widzi co innego i to chce.. kwestia porozumienia miedzy wami i bedzie latwiej z tym spaniem na stojaco..przypomnialas mi..2 dni temu w tv puszczali http://adam.owczarz.wrzuta.pl/film/1EZr4diWJxy/na_stojaco_tez_mozna_spac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 02.06.2014 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Chloe wiec musicie isc na kompromis gdyby nie to..to nie wiem jak ja bym wnetrza wykanczala kazde z nas widzi co innego i to chce.. kwestia porozumienia miedzy wami i bedzie latwiej z tym spaniem na stojaco..przypomnialas mi..2 dni temu w tv puszczali http://adam.owczarz.wrzuta.pl/film/1EZr4diWJxy/na_stojaco_tez_mozna_spac Nie jest aż tak strasznie - jesteśmy dość zgodni - nic nam się nie podoba:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 02.06.2014 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Nie jest aż tak strasznie - jesteśmy dość zgodni - nic nam się nie podoba:lol2: aaaaa wszystko jest ale nie to co potrzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 03.06.2014 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 Chloe przynajmniej nie marnujesz czasu na rzeczy zbedne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 03.06.2014 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 (edytowane) Chloe przynajmniej nie marnujesz czasu na rzeczy zbedne Tym bardziej, że nie wygrałam czasu na loterii;) Dzień jak codzień - historia jednej studzienki, a uściślając nawet dwóch. Mamy na działce zbiornik na deszczówkę. Mamy też tysiąc różnych różniastych studzienek - to do wody opadowej, to do kanalizacji.. oraz wielki dekiel od zbiornika. Ponieważ dzięki panu deszczówce nasza działka była już rozkopywana srylion razy, ziemia się przesuwa, osuwa i robi płata nam różne figle. Aktualnie sytuacja jest taka, że przedłużka zbiornika i studzienki na wodę zmieniły swój kształt z okrągłego na owalny:bash: http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c72528f36279.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8ae4218fb04a.jpg Dodatkowo od samego początku mieliśmy zapchaną studzienkę kanalizacyjną i trzeba było kiedyś podejść do spawy i załatwić wszystko na raz. Od rana pogruchiwał u nas szambonurek ze Zwiku - panowie wyczyścili studzienkę, wylali wodę ze zbiornika, pomogli mi pomierzyć studzienki, podali fachowe nazwy dekli i pojechałam ku przygodzie. Kupiłam dekle, betonowe kręgi, jakieś łączniki, pianki i jutro powinniśmy ostatecznie zamknąć sprawę wód wszelakich. Oprócz tego zakończyły się rozmowy z ekipami od wykończeniówki- czekam na ostatnią wycenę i będę mogła podjąć decyzję. Z ekipy g-k jestem na razie bardzo zadowolona - pracują, myślą i do tego sprzątają po sobie:) http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2405eff8d181.jpg Wróciła też ekipa od c.o. Montuje się reszta kotłowni i jak dobrze pójdzie, lada dzień rozpoczniemy wygrzewanie jastrychu. Rzutem na taśmę wywalczyłam sobie zlew w magazynku - ostatni moment na takie decyzje. Dylemat wnętrzarski nosi obecnie imię PODŁOGA. PRAWIE wybraliśmy - nie możemy tylko zdecydować, czy deska ma być naturalna, czy bielona. http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b6744b8e2e2c.jpg Jak uważacie? Nadmieniam, że moje zdanie odbiega od 90% dotychczas głosujących osób oraz że nie jestem ostatecznie przekonana;) Jest jeszcze temat lamp ale nie udźwignę go dzisiaj, bo padam na pysk i policzkami jeżdżę już po podłodze. Edytowane 3 Czerwca 2014 przez _Chloe_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 03.06.2014 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 ojaaaaa ale sie dzieje. Chloe...a jakie schody maja byc? kiedys robilas plan podlogi ale zaginal w czelusciach stron, wiec nie pamietam czy podloga jest tu przy schodach czy jak? a moze do jakiegos pokoju? no coz..taka jestem aktywna ze malo wiem znajac zycie, moj by wybral deske naturalna..ja bym miala dylemat taki jak ty.. bo bielona tez mi sie podoba.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts