szocik 09.06.2014 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 owcaania - ja tez zyłam w błogiej nieswiadomości ze jak nie wrzucam zdjęć z zewnatrz to jestem bezpieczna do czasu ... az ktos do mnie na pw napisał prosbe o zdjęcia z zewnątrz...ja odmowiłam...i po tygodniu dostałam swoja chatke jako żywą mailem od tego co pytał...ponoc dla informatyka to "prościzna" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 09.06.2014 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Oł fak! Ale po co się ktoś tak nastarał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 09.06.2014 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 psychol jakiś!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katu 09.06.2014 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 (edytowane) kłaniam uprzejmie dobrze, ze rozmowa zeszła na ten temat, bo nawiązuje do tego o czym zaraz napiszę otrzymałam właśnie informację, że w tym wątku ukazał się link do mojej galerii z innego forum kiedyś pokazałam na FM parę zdjęć, ale już dawno je wykasowałam i miałam swoje powody bardzo więc proszę osobę, która podlinkowała moją galerię o edytowanie swojego posta i użycie gumki jednocześnie chcę zaznaczyć, że nie mam żadnych pretensji, jedynie dmucham na zimne z góry dziękuję Edytowane 9 Czerwca 2014 przez katu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 09.06.2014 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 (edytowane) kłaniam uprzejmie dobrze, ze rozmowa zeszła na ten temat, bo nawiązuje do tego o czym zaraz napiszę otrzymałam właśnie informację, że w tym wątku ukazał się link do mojej galerii z innego forum kiedyś pokazałam na FM parę zdjęć, ale już dawno je wykasowałam i miałam swoje powody bardzo więc proszę osobę, która podlinkowała moją galerię o edytowanie swojego posta i użycie gumki jednocześnie chcę zaznaczyć, że nie mam żadnych pretensji, jedynie dmucham na zimne z góry dziękuję Katu, to ja coś napisałam?? Kurczę, idę szukać - z Pesteczką rozmawiałam o Twoich pięknych schodach:sick: Jak coś, to przepraszam:oops:. Już napisałam maila - będziemy kasować. Zaczęłam się zastanawiać,co dotychczas powklejałam i jakby nie kombinować, zawsze może znaleźć się ktoś, kto mnie znajdzie. Z drugiej strony zakładając wątek trzeba się liczyć z okiem Wielkiego Brata.. Edytowane 9 Czerwca 2014 przez _Chloe_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katu 09.06.2014 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 hyhy, no jak o schodach to bankowo z Pesteczką znalazłam, to jest post 2677 z 5 czerwca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 09.06.2014 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 hyhy, no jak o schodach to bankowo z Pesteczką znalazłam, to jest post 2677 z 5 czerwca Tak jest - już do Niej napisałam w tej sprawie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.06.2014 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Tak jest - już do Niej napisałam w tej sprawie:) Wracam do domciu. Nartychmiast usunę. Sorry Katu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 11.06.2014 14:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 (edytowane) Dzisiaj mogę już pisać, mimo że sprawa jest niezałatwiona - mamy przerwaną instalację gazową, a przynajmniej nieszczelną Napiszę tylko tyle - Pan Deszczówka. -- Jedyny plus to taki, że chłopak z firmy, która robi nam ogrzewanie wziął swojego znajomego z gazowni na budowę, sprawdzili, doradzili, co teraz i czekamy. Widziałam się z Deszczówką - nie będę pisać na forum ale na ten moment chce to naprawić. Trzymajcie kciuki, bo oszaleję --- edit. Z rzeczy przyjemniejszych - karton-gipsy pełną parą- robi się wnęka na karnisz w salonie, ustaliliśmy też wielkość i położenie wnęk na lampki. Lampki będą takie: http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f72734b0c4cf.jpg i takie: http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d82df7169194.jpg Kolor jeszcze ostatecznie nie ustalone - albo szary albo biały. Te pierwsze mimo że natynkowe, będą do wąskich wnęk, żeby uzyskać taki efekt: http://naforum.zapodaj.net/thumbs/289d79804f30.jpg (wizka jest forumowa, mam nadzieję, że właścicielka nie ma nic przeciwko) Kolory do wyboru takie: http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6e42a6741a50.jpg Jako że wnęka będzie najpewniej grafitowa, skłaniam się ku białej, lub kolejnej jasnej, ewentualnie szarej. Podpowiecie coś? Kolory trochę przekłamane -wg mnie ten pierwszy z lewej to szary, jak na zdjęciu. Edytowane 11 Czerwca 2014 przez _Chloe_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.06.2014 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 Pan Deszczówka, to już jak wodospad z dziurawej rynny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 11.06.2014 15:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 Pan Deszczówka, to już jak wodospad z dziurawej rynny Chyba powinnam zmienić mu pseudonim na Niagara;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.06.2014 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 Uważaj, żeby Ci się od tego nicka nie rozmnożył, bo o ile pamiętam to Niagara Falls ma 2 albo nawet 3 wodospady. Chociaż fakt, że tylko jeden arcy spektakularny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 11.06.2014 16:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 Uważaj, żeby Ci się od tego nicka nie rozmnożył, bo o ile pamiętam to Niagara Falls ma 2 albo nawet 3 wodospady. Chociaż fakt, że tylko jeden arcy spektakularny Wypluj te słowa, bo jeszcze faktycznie będzie go więcej:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.06.2014 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 Już... tfu, tfu prze lewe ramię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 11.06.2014 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 :lol2: aparatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 11.06.2014 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 piękne lampki!!też chcę takie natynkowe do salunu - tylko nie wiem jeszcze jaki producent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 11.06.2014 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 piękne lampki!! też chcę takie natynkowe do salunu - tylko nie wiem jeszcze jaki producent Te to akurat chorsy - wybrałam je już dawno, bo widziałam na żywo w sklepie, a poza tym to polska firma chyba Ja co to jest za kolor m10? Wybralabym ten lub szarosc. No właśnie mi teżsię podoba - muszę obejrzeć wzornik na żywo - z tego co pamiętam, to coś jak krem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
opiorek 11.06.2014 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 u mnie M15 i M10 to ten sam kolor;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 11.06.2014 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 u mnie M15 i M10 to ten sam kolor;) No właśnie - przekłamane totalnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 12.06.2014 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 Szare Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts