lukasz69karolina 27.06.2014 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 załatwię Ci całowanie http://chemianet.w.interia.pl/fotki/animki/buziak.gif bolących miejsc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.06.2014 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 Ty mi tutaj nie wyskakuj tak oficjalnie z tym calowaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 27.06.2014 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 Melania zapodała: http://naforum.zapodaj.net/thumbs/35178881a21e.jpg Widziałam ją na żywo - jest piękna ale zdecydowanie nie na moją kieszeń - 1 szt to... 8900zł Inspirowanie nie są już tak ładne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.06.2014 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 na zywo ladniej wyglada niz ta tutaj pokazana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.06.2014 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 Dobra...prosze jak ja to ujelam tel cudo.... i cena z tego co pisze Chloe... tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 27.06.2014 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 na zywo ladniej wyglada niz ta tutaj pokazana... To fakt. Nie wkleiła mi się fotka z inspiracji. Musicie wierzyć, że są piękne. Kiedyś Pesteczka też mi je pokazywała:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 27.06.2014 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 O, jesteś szybsza niż błyskawica:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.06.2014 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 O, jesteś szybsza niż błyskawica:lol2: umi sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 27.06.2014 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 Melania zapodała: http://naforum.zapodaj.net/thumbs/35178881a21e.jpg Widziałam ją na żywo - jest piękna ale zdecydowanie nie na moją kieszeń - 1 szt to... 8900zł Inspirowanie nie są już tak ładne. wow ale cena ehhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 30.06.2014 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 A widziałyście, że teraz na weście są zwisy...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 30.06.2014 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Dzień dobry :) Muszę zobaczyć na Westa. Poszukuję turkusowego podajnika na mydło i nie ma nigdzie Ostatnio były poduchy,siedziska po ok 550 zł za sztukę !!:jawdrop: kopara mi dosłownie opadła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 30.06.2014 07:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Widziałam - dla mnie zdecydowanie za krótkie - potrzebuję przynajmniej 6 m kabla - bardziej opłaca mi się kupić na metry plus oprawka i podsufitka. Asiu, mam już nawyk Westowy - jak większość z obecnych tutaj:lol2: Aniqa - widziałam coś do łazienki w turkusie ale to chyba był dozownik (z Westa właśnie) -- Ostatnie dni mamy pracowite - trzeba trochę podgonić z zarabianiem pieniędzy, bo fundusze mocno kuleją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 30.06.2014 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Dzięki Chloe lece zaraz do nich pozaglądac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 30.06.2014 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Widziałam - dla mnie zdecydowanie za krótkie - potrzebuję przynajmniej 6 m kabla - bardziej opłaca mi się kupić na metry plus oprawka i podsufitka. ... No tak. U Ciebie długość kabla przede wszystkim. Ale te które są trzeba przyznać, że przynajmniej w dość ludzkich cenach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 30.06.2014 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 mówicie że są lampki?? fajne jakieś???? - może dla mnie coś pędzę!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 30.06.2014 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 No tak. U Ciebie długość kabla przede wszystkim. Ale te które są trzeba przyznać, że przynajmniej w dość ludzkich cenach Fajne właśnie - Mi nawet miała chrapkę na kable:) mówicie że są lampki?? fajne jakieś???? - może dla mnie coś pędzę!! Idź, idź - rundka z rana zalecana:lol2: Chloe nie wspominaj nawet o funduszach:sick: chyba zacznę grać w EUROMILION! A jakie wieści z budow? Kto działa? ! Widziałam te lampki z dzisiaj. No ładne ładne! Od rana wiszę na telefonie i muszę przyznać, że pierwszy raz cieszą mnie obsuwy czasowe na budowie;) Łazienkowi wchodzą za tydzień - 10 dni (mieli dzisiaj), bo coś im się przeciągnęło - i dobrze, bo u mnie działają panowie od ścian - ekipa dobra i tańsza:). W związku z obsuwą, łazienkowi gładzić będą tylko łazienki - w to mi graj. Ok 10-14 lipca wchodzi ekipa od elewacji -mają skończyć w miesiąc i tu mam małego zonka, bo 4.08 wchodzi teoretycznie kostka brukowa - rusztowania będą przeszkadzać, także rozmawiam właśnie z panem i proszę o jakieś roszady terminowe - może ktoś się ze mną zamieni - powiedział, że się postara - trzymajcie kciuki. Generalnie na budowie są teraz g-k i gładcy;) Mam już wszystkie płytki - piękne są - jestem bardzo zadowolona:) Jutro najprawdopodobniej wpadnie do nas pan od drzwi i pomierzy, co tam musi wiedzieć. --- Jezuuu, nad niczym nie panuję!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 30.06.2014 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 (edytowane) Nie panujesz? To brzmi jak dopracowany plan na najblizsze dni, tygodnie i miesiace!!! Ja to juz dawno nie wiem co sie u mnie dzieje pod wzgledem technicznym:eek: :oops:a tymasz wszystko w malym paluszku. To przydalaby sie teraz jakas mala fotorelacja bo dawno nic nie bylo a pewnie kosmiczne zmiany juz sa u was!:popcorn: Jaka wybralas elewacje? jakie kolorki? Rezultaty są jakieś takie mało widoczne - jak g-k skończą prace, coś cyknę Elewacja wybrana tylko od strony technicznej - styropian i jego grubość - tynk będzie silikonowy - nie wiem jeszcze jakiej firmy ale kolory wstępnie mam w głowie - jakaś ciepła może złamana biel plus bonie w kremie wchodzącym w beż - na pewno nie w szary - wszystkie domy teraz robią szare, a ja chcę ciepłą elewację do tego zimnego dachu:) Edytowane 30 Czerwca 2014 przez _Chloe_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 30.06.2014 16:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 To kolorystyka zapowiada się podobna jak u mnie:yes:. Podrzucisz mi jakieś foto poglądowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 01.07.2014 04:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Witam się u Ciebie Chloe, bo czas ujawnić, że od dawna trzymam kciuki za Twe wykończeniowe poczynania Na wkupne przynoszę to Ma średnicę 65cm i jest teraz w świetnej cenie tutaj Lubię ten sklep za ładne lampy i miłe ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 01.07.2014 05:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Witam się u Ciebie Chloe, bo czas ujawnić, że od dawna trzymam kciuki za Twe wykończeniowe poczynania Na wkupne przynoszę to [ATTACH=CONFIG]268057[/ATTACH] Ma średnicę 65cm i jest teraz w świetnej cenie tutaj Lubię ten sklep za ładne lampy i miłe ceny Tomkowa, witam Cię serdecznie - choć my właściwie już się znamy, bo lubimy sobie pogadać w tych samych wątkach;). Tym bardziej się cieszę, a za prezent dziękuję - muszę pokazać M. Ciekawe, czy mocno świeci? Co tam u Was z rana? Dzisiaj wybieram się na budowę - wczoraj nie zdążyłam i nie wiem, co się dzieje - poza tym trzeba piec podkręcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts