Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Szkiełko w Tropikach - dziewczyna na placu budowy

Recommended Posts

Tomkowa, witam Cię serdecznie - choć my właściwie już się znamy, bo lubimy sobie pogadać w tych samych wątkach;).

Bo my jesteśmy bardzo fajne i lubimy bardzo fajne wątki :lol2:

Czy koncepcja z nadrukiem na szkle bądź płytkach do małej łazienki z prysznicem (która ma układ identyczny z moją) jest nadal aktualna? Też o tym myślałam, ale jak mi wycenili ścianę 2,75 m2 na prawie 3 tysie, to ostało się na mozaice. Jednak mój T ciągle wraca do tego pomysłu :rolleyes:

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Bo my jesteśmy bardzo fajne i lubimy bardzo fajne wątki :lol2:

Czy koncepcja z nadrukiem na szkle bądź płytkach do małej łazienki z prysznicem (która ma układ identyczny z moją) jest nadal aktualna? Też o tym myślałam, ale jak mi wycenili ścianę 2,75 m2 na prawie 3 tysie, to ostało się na mozaice. Jednak mój T ciągle wraca do tego pomysłu :rolleyes:

Się wie:D

Ścianę 1,4x2,65 wyceniono mi na 2500-3000 zł w grafice ale pomysł umarł śmiercią naturalną, bo nie znalazłam odpowiedniego zdjęcia. Za to znalazłam odpowiednie płytki:D

Opiorku, dzięki - szukam nadal, choć coś tam mi się klaruje.

Dzisiaj dzień pod znakiem kostki brukowej - decyzja jeszcze nie podjęta, a już mam dosyć. Jak zwykle poprawiam projekt - nie ma ze mną lekko najwyraźniej. Za to projektant sympatyczny i przyjeżdża motorem8-)

Edytowane przez _Chloe_

Na wkupne przynoszę to :)

[ATTACH=CONFIG]268057[/ATTACH]

Ma średnicę 65cm i jest teraz w świetnej cenie tutaj Lubię ten sklep za ładne lampy i miłe ceny :)

Ale to raczej calkiem inna lampa. Tamta byla minimalistyczna, surowa wrecz w zamysle a ta jest taka dosyc chaotyczna i te kolory. Calkiem inny styl.

Uff, do siebie dotarłam na końcu, bo mi się na wykłady zebrało:P

Praca, praca, praca. Tyle na dzisiaj. jutro jadę na budowę.

Ps. mam zdjęcia.

Ps2. tworzę - coś mnie wzięło;)

Ps.3 Pojęcia nie mam, czy to kiedyś ujrzy światło dzienne.

Ps4. Odbiło mi - dokupiłam sobie kilka kobiecych drobiazgów - otwornicę, nowy młotek i myślę nad imadłem http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/boese/a010.gif

Uff, do siebie dotarłam na końcu, bo mi się na wykłady zebrało:P

Praca, praca, praca. Tyle na dzisiaj. jutro jadę na budowę.

Ps. mam zdjęcia.

http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/boese/a010.gif

No to czekamy na wrzucenieee fotek

Kurcze fajnie, że chcecie i potraficie zrobić coś same.. ja jestem antyplastyczna, jedynie mogę coś upuścić, czy zepsuć to zdarza mi się często;p

Jesli to jeszcze aktualne - chodzi o farby to moge sie wypowiedziec

Mam w domu i Benjamina i Tikkurile.

Jak bym miala jeszze raz wybierac to TYLKO TIKKURILA. Mam bialy caly salon w wersji OPTIVA MAT i jest super.

U dziecka mam lekki kolor i jest super

Natomiast w 3 pokojach mam Benjamina po 350zł za puszke i to niczym sie nie rozni. Mowili ze jak sie pobrudzi to zmyc czysta szmatka z woda....... jasne tylko ze zostaja slady po umuciu

SZKODA KASY TOTALNIE, Juz ich wiecej nie kupie :):):)

No to czekamy na wrzucenieee fotek

Kurcze fajnie, że chcecie i potraficie zrobić coś same.. ja jestem antyplastyczna, jedynie mogę coś upuścić, czy zepsuć to zdarza mi się często;p

Szczerze mówiąc nie mam żadnych talentów - debiutuję;)

Jesli to jeszcze aktualne - chodzi o farby to moge sie wypowiedziec

Mam w domu i Benjamina i Tikkurile.

Jak bym miala jeszze raz wybierac to TYLKO TIKKURILA. Mam bialy caly salon w wersji OPTIVA MAT i jest super.

U dziecka mam lekki kolor i jest super

Natomiast w 3 pokojach mam Benjamina po 350zł za puszke i to niczym sie nie rozni. Mowili ze jak sie pobrudzi to zmyc czysta szmatka z woda....... jasne tylko ze zostaja slady po umuciu

SZKODA KASY TOTALNIE, Juz ich wiecej nie kupie :):):)

Gosiu, wielkie dzięki - jesteś kolejną osobą, która mówi że nie warto przepłacać - Benjamina nie kupię:hug: