Tomkowa 01.07.2014 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Tomkowa, witam Cię serdecznie - choć my właściwie już się znamy, bo lubimy sobie pogadać w tych samych wątkach;). Bo my jesteśmy bardzo fajne i lubimy bardzo fajne wątki Czy koncepcja z nadrukiem na szkle bądź płytkach do małej łazienki z prysznicem (która ma układ identyczny z moją) jest nadal aktualna? Też o tym myślałam, ale jak mi wycenili ścianę 2,75 m2 na prawie 3 tysie, to ostało się na mozaice. Jednak mój T ciągle wraca do tego pomysłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
opiorek 01.07.2014 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 nie wiem czy nadal szukasz inspiracji i czy taka tu była, ale znalazłam dziś taką lampę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 01.07.2014 16:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 (edytowane) Bo my jesteśmy bardzo fajne i lubimy bardzo fajne wątki Czy koncepcja z nadrukiem na szkle bądź płytkach do małej łazienki z prysznicem (która ma układ identyczny z moją) jest nadal aktualna? Też o tym myślałam, ale jak mi wycenili ścianę 2,75 m2 na prawie 3 tysie, to ostało się na mozaice. Jednak mój T ciągle wraca do tego pomysłu Się wie:D Ścianę 1,4x2,65 wyceniono mi na 2500-3000 zł w grafice ale pomysł umarł śmiercią naturalną, bo nie znalazłam odpowiedniego zdjęcia. Za to znalazłam odpowiednie płytki:D Opiorku, dzięki - szukam nadal, choć coś tam mi się klaruje. Dzisiaj dzień pod znakiem kostki brukowej - decyzja jeszcze nie podjęta, a już mam dosyć. Jak zwykle poprawiam projekt - nie ma ze mną lekko najwyraźniej. Za to projektant sympatyczny i przyjeżdża motorem8-) Edytowane 1 Lipca 2014 przez _Chloe_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 02.07.2014 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 Na wkupne przynoszę to [ATTACH=CONFIG]268057[/ATTACH] Ma średnicę 65cm i jest teraz w świetnej cenie tutaj Lubię ten sklep za ładne lampy i miłe ceny Ale to raczej calkiem inna lampa. Tamta byla minimalistyczna, surowa wrecz w zamysle a ta jest taka dosyc chaotyczna i te kolory. Calkiem inny styl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 02.07.2014 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 Tak andariel, to całkiem inna lampa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 02.07.2014 16:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 Uff, do siebie dotarłam na końcu, bo mi się na wykłady zebrało:P Praca, praca, praca. Tyle na dzisiaj. jutro jadę na budowę. Ps. mam zdjęcia. Ps2. tworzę - coś mnie wzięło;) Ps.3 Pojęcia nie mam, czy to kiedyś ujrzy światło dzienne.Ps4. Odbiło mi - dokupiłam sobie kilka kobiecych drobiazgów - otwornicę, nowy młotek i myślę nad imadłem http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/boese/a010.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
opiorek 02.07.2014 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 Uff, do siebie dotarłam na końcu, bo mi się na wykłady zebrało:P Praca, praca, praca. Tyle na dzisiaj. jutro jadę na budowę. Ps. mam zdjęcia. http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/boese/a010.gif No to czekamy na wrzucenieee fotek Kurcze fajnie, że chcecie i potraficie zrobić coś same.. ja jestem antyplastyczna, jedynie mogę coś upuścić, czy zepsuć to zdarza mi się często;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia-goja 02.07.2014 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 Jesli to jeszcze aktualne - chodzi o farby to moge sie wypowiedziec Mam w domu i Benjamina i Tikkurile. Jak bym miala jeszze raz wybierac to TYLKO TIKKURILA. Mam bialy caly salon w wersji OPTIVA MAT i jest super. U dziecka mam lekki kolor i jest super Natomiast w 3 pokojach mam Benjamina po 350zł za puszke i to niczym sie nie rozni. Mowili ze jak sie pobrudzi to zmyc czysta szmatka z woda....... jasne tylko ze zostaja slady po umuciu SZKODA KASY TOTALNIE, Juz ich wiecej nie kupie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 02.07.2014 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 No to czekamy na wrzucenieee fotek Kurcze fajnie, że chcecie i potraficie zrobić coś same.. ja jestem antyplastyczna, jedynie mogę coś upuścić, czy zepsuć to zdarza mi się często;p Szczerze mówiąc nie mam żadnych talentów - debiutuję Jesli to jeszcze aktualne - chodzi o farby to moge sie wypowiedziec Mam w domu i Benjamina i Tikkurile. Jak bym miala jeszze raz wybierac to TYLKO TIKKURILA. Mam bialy caly salon w wersji OPTIVA MAT i jest super. U dziecka mam lekki kolor i jest super Natomiast w 3 pokojach mam Benjamina po 350zł za puszke i to niczym sie nie rozni. Mowili ze jak sie pobrudzi to zmyc czysta szmatka z woda....... jasne tylko ze zostaja slady po umuciu SZKODA KASY TOTALNIE, Juz ich wiecej nie kupie :) Gosiu, wielkie dzięki - jesteś kolejną osobą, która mówi że nie warto przepłacać - Benjamina nie kupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.07.2014 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 A co to za foty ? Dawaj ! Żrę pop corn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
opiorek 02.07.2014 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 ja już pakę chipsów zjadłam i wyczytałąm wszystko o drenażu a tu nadal fotek nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.07.2014 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 Opierdzieliłam pop corn, czekoladę, paznokcie u rak, a teraz wpieprzam męzowe.Gdzie te foty ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
opiorek 02.07.2014 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 a co później Mari?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.07.2014 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 Zostały jeszcze u nóg. Z braku laku mam pod ręką Renie. Gdzie te foty ? Zanim je pokaże nasz nadworny dramaturg, to zawiozą mnie na płukanie zołądka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
opiorek 02.07.2014 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 chyba idę dalej czytać jakieś bzdety.. bo napięcię nadal trwa kurczę powiedziałm sobie, że będę czytać dopóki Chloe nie wstawi fotek i wygląda na to, że noc przy książkach mnie czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.07.2014 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 Nawet sie nie świeci, @ jedna !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
opiorek 02.07.2014 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 to nic ja się żegnam, nie będę twarda nie będę czytać;p Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.07.2014 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 Ja też się pożeganm bo nie mam co jeść Chloe, jestes mi winna manicurzystkę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 02.07.2014 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 Chloe usnęłaś? Gdzie te fotki? Zobacz u mnie wstawiłam pierwszy rządek piaskowych zieni - nie powalają ale zawsze do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 03.07.2014 05:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Przepraszam Was - naprawdę padłam. Te foty to nic takiego - aktualna dokumentacja po prostu. wrzucę później, bo teraz nie mam jak, a potem jadę na budowę, więc może będzie tych fot więcej. Mari[/b, wyszlifuję Ci te pazurki, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts