marimag 03.07.2014 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Teraz to se mozesz ! Lec po tipsy dla mnie i dawaj te foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 03.07.2014 06:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Teraz to se mozesz ! Lec po tipsy dla mnie i dawaj te foty O nie kochana - tipsy to po moim trupie:evil: No dobra i idę po aparatto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 03.07.2014 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 jestem i ja czeeeeeeeeeeeeeeeeekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
opiorek 03.07.2014 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 też znowu czekamm.. teraz już nie możesz nas zwodzić :evil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 03.07.2014 07:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 (edytowane) No zgrywam:stirthepot: http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/841/c9oby.jpg http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/819/81ta.jpg Wiem, wiem, to nie jakieś wow ale tak się podniecam, bo połaciówki to była jedna z najlepszych decyzji - w przedpokoju mam jasno jak w pokojach - i dzięki temu mogę mieć pełne drzwi wewnętrzne:D Cyknęłam u stolarza, co sobie zamówię (jak już będę miała pieniądze na zaliczkę ) http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/842/71au.jpg http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/853/64cie.jpg Do nich chciałabym maksymalnie prostą opaskę i będę się modlić, żeby ten mariaż klasyki z nowoczesnością się udał. Przyjechały też moje płytki: do kuchni http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/850/i79r.jpg dokądś tam - nie pamiętam - chyba łazienka przy sypialni albo może dolna http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/855/0j18.jpg Edytowane 3 Lipca 2014 przez _Chloe_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 03.07.2014 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 ale emocje!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 03.07.2014 07:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Hahah, no masz powyżej - pisałyśmy w tym samym czasie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
opiorek 03.07.2014 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 okna dachowe extraaa i jeszcze 3 koło siebie rewelacyjnie wyglądają my też chcieliśmy na korytarzu (tylko jak to potem myć? drabina 6metrów;p?) drzwi bardzo ładne takie klasyczne ale nieklasyczne, bo minimalistyczne zazdroszczę, że możesz mieć pełne drzwi (to moja marzenie, ale wtedy będę miała ciemno na korytarzu buu) płytki do kuchni.. nie wiele powiem bo nie wiem jaka ma być kuchni i jakie meble Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 03.07.2014 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 te okna.... ahhhhhh cudo drzwi fajne - bardzo dobry wzór bo taki ponadczasowy, zawsze będzie się pięknie prezentował i pasował fajne ta fazowania - to o nie się tak martwiłaś chyba a płytki łazienkowe bardzo podobne do moich więc najpiękniejsze a kuchenne bardzo delikatne, znikną na podłodze i kolor mega! bo to kolor kurzu więc brudu nie będzie tak widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 03.07.2014 07:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 (edytowane) I na chwilę wrzucam moje ulubione: http://imagizer.im\] wnęka na karnisz jest: http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/829/kcr6.jpg Edytowane 3 Lipca 2014 przez _Chloe_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 03.07.2014 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 ... zazdroszczę, że możesz mieć pełne drzwi (to moja marzenie, ale wtedy będę miała ciemno na korytarzu buu) ... hmmmm... nie kumam... a co ma jedno do drugiego? przecież zawsze można światło zapalić na korytarzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 03.07.2014 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 (edytowane) te okna.... ahhhhhh cudo drzwi fajne - bardzo dobry wzór bo taki ponadczasowy, zawsze będzie się pięknie prezentował i pasował fajne ta fazowania - to o nie się tak martwiłaś chyba a płytki łazienkowe bardzo podobne do moich więc najpiękniejsze a kuchenne bardzo delikatne, znikną na podłodze i kolor mega! bo to kolor kurzu więc brudu nie będzie tak widać Żebyś wiedziała, że szukałam takich, na których nie widać kurzu - bo do wiatrołapu będą te same:lol2: Niektórzy nie lubią zapalać świateł w dzień - ja chyba i tak dałabym pełne - pamiętam jak u rodziców zamalowałam szybę w drzwiach do mojego pokoju, bo denerwowało mnie, że coś może być widać Edytowane 3 Lipca 2014 przez _Chloe_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.07.2014 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Alez się dzieje ! Zapierdzielacie jak jasna cholera. Dopiero co step pokazywałas a tu już chałupa i płytki Drzwi bardzo fajne bo proste i chwała Bogu, ze pełne Będzie zajebiście ! Zdradzisz ile kosztuje takie skrzydełko u speca ? Ciekawa jestem jak to wychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 03.07.2014 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 I na chwilę wrzucam moje ulubione: ... wnęka na karnisz jest: ... bezsprzecznie to najpiękniejsze okna jakie widziałam!!!!! i taaaaaaaaaaaaaaaaaak zielono za nimi wnęki nie widać a powiedz czy do końca ściany z kominkiem ona jest??? czy tylko trochę na zasłonkę???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 03.07.2014 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Alez się dzieje ! Zapierdzielacie jak jasna cholera. Dopiero co step pokazywałas a tu już chałupa i płytki Drzwi bardzo fajne bo proste i chwała Bogu, ze pełne Będzie zajebiście ! Zdradzisz ile kosztuje takie skrzydełko u speca ? Ciekawa jestem jak to wychodzi. Dzięki Mari - uspokoiłaś mnie. Cena zależy od grubości ościeżnicy ale trzeba liczyć ok 1400zł (drogo, wiem ale te poprzednie kosztowały tysia, a były z płyty, więc postanowiłam, ze najwyżej będę spać na materacu ale to, czego długo nie zmienię musi mi się podobać i muszę mieć do tego przekonanie) bezsprzecznie to najpiękniejsze okna jakie widziałam!!!!! i taaaaaaaaaaaaaaaaaak zielono za nimi wnęki nie widać a powiedz czy do końca ściany z kominkiem ona jest??? czy tylko trochę na zasłonkę???? Dzięki Karolineczku:hug: Wnęka jest do końca - a co tam - najwyżej nie będzie cała wykorzystana;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
opiorek 03.07.2014 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 I na chwilę wrzucam moje ulubione: o kurde...aaaaa piękniee, nie no pięknie Chloe macie tam jakąś konstrukcję stalową zeby to wszytsko się kupy trzymało? jeszcze raz przepiękneee co do korytarza.. chciałabym uniknąć efektu nory bo ten korytarz widać z salonu, ale jest mały plus ma 4 metry to chyba nie tak dużo i może nie będzie ciemno;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 03.07.2014 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 ... Niektórzy nie lubią zapalać świateł w dzień - ja chyba i tak dałabym pełne - pamiętam jak u rodziców zamalowałam szybę w drzwiach do mojego pokoju, bo denerwowało mnie, że coś może być widać a wiesz że ja nawet teraz mam zapalone światło w pokoju bo jest od zachodu i tu cholernie ciemno, do tego pranie wisi na balkonie i bez doświetlenia ani rusz... dziecko się bawi na podłodze i musi mieć widno przecież :) chyba miałyśmy takie same drzwi u rodziców - ja swoją też zamalowałam... na czerwono Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 03.07.2014 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 ... Dzięki Karolineczku:hug: Wnęka jest do końca - a co tam - najwyżej nie będzie cała wykorzystana;) mówię prawdę - sama też się nimi zachwycasz aaaaa teraz widać fotkę, tam już nie masz wiele miejsca to mogła być do końca... u mnie właśnie teraz to robi tata i chce wiedzieć ile ma zostawić na zasłonkę... 1,5m chyba okej? już o to kiedyś pytałam ale zapomniałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 03.07.2014 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 (edytowane) a wiesz że ja nawet teraz mam zapalone światło w pokoju bo jest od zachodu i tu cholernie ciemno, do tego pranie wisi na balkonie i bez doświetlenia ani rusz... dziecko się bawi na podłodze i musi mieć widno przecież :) chyba miałyśmy takie same drzwi u rodziców - ja swoją też zamalowałam... na czerwono Padłam - ja też na czerwono! 1,5 m to już zupełnie wystarczająco. U mnie wyszło 2 m z groszem ale to taki wymiar wynikowy, bo szkoda mi było to rozgraniczać. Karolina - no kocham te okna. Powiem więcej - może to dziwne mieć takiego kręćka na punkcie chałupy ale kocham w niej całkiem sporo rzeczy - relaksuję się na budwie i gdyby się dało, siedziałabym tam całymi dniami. Opiorku Wzmocnienia były już na etapie projektu, bo mój dom nie ma jednego narożnika - jak rozsuniesz okno, nie ma słupka, także było dużo zabawy, zeby udało się to zrealizować - dziewczyny pamiętają (możesz spojrzeć na pierwsze strony wątku- tam jest przykład) Edytowane 3 Lipca 2014 przez _Chloe_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 03.07.2014 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 (edytowane) siostro!!! edit patrzaj: jakiej masz szerokości tą wnękę?? ja mam 26cm, chyba starczy Edytowane 3 Lipca 2014 przez lukasz69karolina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts