marimag 08.07.2014 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Spocone chłopaki bez koszulek...hmmmmmmmmmmmm kusisz kobieto Powinnaś im na samym poczatku pokazac tytuł watku. Dostałam sms-a, cóz to dziś za awaria ? Wyżal się i wysmarkaj w rękaw Jak się zaczną łazienki to spodziewam się bardziej zagęszczonych zdjęciami relacji z placu boju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 08.07.2014 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Spocone chłopaki bez koszulek...hmmmmmmmmmmmm kusisz kobieto Powinnaś im na samym poczatku pokazac tytuł watku. Dostałam sms-a, cóz to dziś za awaria ? Wyżal się i wysmarkaj w rękaw Jak się zaczną łazienki to spodziewam się bardziej zagęszczonych zdjęciami relacji z placu boju. Dostałam dwa - tyle było?? Dzień jak co dzień, można by rzec - doglądanie moich ludków (nie budowlanych oczywiście - ci sami siebie doglądają) - kupa zdjęć, kupa poprawek i końca nie widać ale cii.. o pracy to my sobie możemy pogadać na priv. Zrobłam sobie herbatę z miodem, bo od tego ciągłego gadania w gardle mnie drapie. Mari, postaram się o więcej zdjęć - muszę tylko na budowę dojechać i.. niech już kładą te kafle - no! Chciałam tropiki i mam:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.07.2014 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Za różowo to nie może być. Wiesz, ze to nieprzyzwoite, prawda ? Będzie dobrze. Jestes kocurem, który spada na 4 łapy Tak na marginesie... Ja tym spasionym Garfildem, co jak pieprznie to tylko dziura w ziemi zostaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 08.07.2014 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Fotki! Fotki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 08.07.2014 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 ... Jak się zaczną łazienki to spodziewam się bardziej zagęszczonych zdjęciami relacji z placu boju. Szczególnie z tymi spoconymi... bez koszulek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.07.2014 00:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Eh, dziewuszki, co Wy za facetów macie, że Wam takie zakurzone chłopy po głowach chodzą. Ruszcie się dopadnijcie osobiste portasy. Coś widzę, że malo inicjatywy przejawiają i jak zawsze baby same muszą sobie radzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 09.07.2014 05:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Fotki! Fotki! Będą, będą Szczególnie z tymi spoconymi... bez koszulek Taaa podpisuję się obiema "recami":lol2: Zobaczę co da się zrobić - może wstydliwi są? Eh, dziewuszki, co Wy za facetów macie, że Wam takie zakurzone chłopy po głowach chodzą. Ruszcie się dopadnijcie osobiste portasy. Coś widzę, że malo inicjatywy przejawiają i jak zawsze baby same muszą sobie radzić Do roboty drogie Panie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 09.07.2014 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Jezus, ja to ostatnio mam takie libido, że sama ledwo wyrabiam na zakrętach, a co dopiero biedny Daro Coś mi się chyba porobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 09.07.2014 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Asia :cool: weź daj mi trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 09.07.2014 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Asia :cool: weź daj mi trochę Żebyś tak WTEDY nie spała jak zabita to już byś była "zarażona"... a tak to dupa w kwiatach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 09.07.2014 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Nie. O Melisce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 09.07.2014 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 A kawki i herbatki nie było wcale dopiero rano kawka z mlekiem i cukrem pożyczonym od panów pasowych:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 09.07.2014 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 (edytowane) Ale ja się tu chyba oficjalnie nie witałam:no:Także kłaniam się pięknie gospodyni i koleżankom:welcome:Chloe a Twój domek to moje marzenie tyle przeszkleń,światła, przestrzeni.Co prawda ja jeszcze przed budową ale już wiem że nasz domek to będzie parterówka do 100 m kwadratowych bo już więcej nam nie potrzebne. Edytowane 9 Lipca 2014 przez Hanka126 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 09.07.2014 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 (edytowane) Ale ja się tu chyba oficjalnie nie witałam:no: Także kłaniam się pięknie gospodyni i koleżankom:welcome: Chloe a Twój domek to moje marzenie tyle przeszkleń,światła, przestrzeni. Co prawda ja jeszcze przed budową ale już wiem że nasz domek to będzie parterówka do 100 m kwadratowych bo już więcej nam nie potrzebne. Cześć Haniu - zapraszam serdecznie - miło mi Cię gościć Gdyby nie fakt, że być może będzie nas kiedyś więcej (w sensie że dojdzie mała chloe albo chlołek), też budowałabym mniejszy dom - na pewno z dużymi oknami i .. dwoma tarasami - jednym od od północy, drugim od południa albo zachodu. W ogóle zauważyłam dzisiaj, że nasz taras będzie idealny na poranne kawki i śniadanka - moje marzenie ziści się bez zupełnego planowania - słońce pojawia się dopiero po południu. Oczywista oczywistość to mega markiza, która osłoni nas przed popołudniowym słońcem ale bosko jest - BOSKO! Matko jedyna - zabijecie mnie ale... zapomniałam zrobić zdjęć Chodziłam godzinę po budowie, omawiałam łazienki, elewację i kuźwa wyleciało mi:( I jeszcze stolarz zadzwonił, że chce się spotkać i z elektrykiem rozmawiałam, i z wykonawcą od SSO, bo rynna jedna na coś zachodzi i wyleciało no, wyleciało:( A rusztowanie jak stało, tak stoi - pewnie jeszcze z kilka dni się nie ruszy. Gołych panów nie cyknęłam, bo był tylko jeden, do tego mocno średnio przystojny;) Ps. Co to jest libido? Edytowane 9 Lipca 2014 przez _Chloe_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.07.2014 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 CHLOE !!! A za brak zdjęć to Cię *#^#*@$*$(#(*$&$^#*#(@!@)@(# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 09.07.2014 14:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 CHLOE !!! [ATTACH=CONFIG]269411[/ATTACH] A za brak zdjęć to Cię *#^#*@$*$(#(*$&$^#*#(@!@)@(# Ups - nie pojawiam się w okolicach Stolycy;) Moje libido jest odwrotnie proporcjonalne do postępów na budowie. Oby do września. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.07.2014 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Aż strach się bac co to będzie jak juz sie wprowadzisz ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 10.07.2014 05:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 Oj tam, oj tam;) Czy któraś z Was ma/będzie miała kuchnię w macie albo półmacie?Chodzi za mną nawet sam mat ale nie wiem, czy nie byłoby bardziej praktycznie zrobić półmatu, bo może być trudno sprzątać.Stolarz trochę mnie pogania. Garderoby planowałam zrobić w jesionie (podłoga jesionowa) - czy to dobry pomysł, czy lepiej białe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 10.07.2014 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 ja nie pomogę, bo ja połysk zawsze o takim marzyłam i za nic zdania nie zmienię... poza tym Ikea ma takie to się muszę dostosować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 10.07.2014 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 ja nie pomogę, bo ja połysk zawsze o takim marzyłam i za nic zdania nie zmienię... poza tym Ikea ma takie to się muszę dostosować Mnie połysk nie pasuje do koncepcji - jakoś bardziej mi do naturalnych struktur i mam teraz problem hehe;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts