Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Szkiełko w Tropikach - dziewczyna na placu budowy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ania piękna jesteś ale wydaje mi się, że jesień. Masz zielone oczy? Miałaś kiedyś rude włosy? Chodzisz czasem w ciepłych odcieniach? Bo to że blady róż cudownie wygląda na Twoich ustach to jedno ale całkiem nie do twarzy Ci w tym granacie(ej, w sensie nie gniewaj sie na mnie bo śliczna jesteś ale popatrz, że w tym granacie Twoje włosy wyglądają na zielone ;p). Stąd myślę, że może jesień jednak :)

Wkejam na moment - kolory niestety przekłamane:

.jpg

Aniu, jeśli dobrze wyglądasz w ciepłych barwach, masz "miodowe oko", to jesteś jesienią. Cery ni huhu nie jestem w stanie dostrzec - ja mam prawie przezroczystą - wręcz białą - na foto jestem mega opalona;)

Edytowane przez _Chloe_

Najwiecej to chyba mam czarnych i szarych ciuchow :yes: Co poczne jak uwielbiam te 2 kolory I troche kolorkow tez sie znajdzie of kors , zielni..... hmmm ostatni kupilam sobie spodnie w koloze khaki, brazow? chyba nic nie mam, cieple kremy ? hmmm chyba tez niewiele.

czyli ze nosze zle kolory?! OO MATKO POLKO:o

Jeśli jesteś zimą, to bluzeczka jak na zdjęciu jak najbardziej - jeśli jesienią, niekoniecznie;)

Powiedzcie mi Laski - jaki kupić piekarnik? Bosch, Siemens, Amica, Samsung? Marzy mi się czarny..

który Ci się bardziej podoba i ma fajniejsze funkcje. Ten amica zen, który kiedyś wklejałam Mi zdobył prestiżową nagrodę w zeszłym roku i jest też czarny z drewnianą rączką. Mnie ograniczały fundusze więc wyszukałam ranking za zeszły rok i w nim znalazłam najtańszą czarną opcję i jest na żywo śliczna. Ale firma mało kuchenna się wydaje, chociaż moja ulubiona jeśli chodzi o pralki/suszarki - Candy. Oglądałam na żywo piekarniki Samsunga - podobnie jak ich lodówki nie zachwyciły mnie jakością. Tzn nie ma się do czego przyczepić ale nie zachwycają. Jedyna lodówka Samsunga, która mnie powaliła wyglądem. Cudoowna ale jak zajrzałam do środka, to nic takiego ale opakowanie rewelka :)

Z zewnątrz piękne są gorenie ora czy jak one się tam nazywają ale tej firmy nikt nie poleca. Sam wygląd nie wystarczy.

za 8 stów? nieeeeee ;p przeżyję bez. Przynajmniej na razie. Jak trzeba wszystko na raz i nie ma za bardzo na wszystko kasy - kompromisy. Ale z czasem jak mnie będzie coś wnerwiać wymienię Chociaż wątpię by był to akurat piekarnik. Śliczny jest i wymagam jedynie by piekł :D