andariel 21.07.2014 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 omg aż poszłam to sobie zwizualizować. Masakra Szkoda szmaragdu. Z fuksją nie ma szans http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=270974&stc=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 21.07.2014 14:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 mówiłam, że wojna;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 21.07.2014 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 w sumie to moje kolory, bo ja zimą jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 21.07.2014 15:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 w sumie to moje kolory, bo ja zimą jestem Moje też, bo ja lato - tylko Tobie wolno więcej, bo zima ma pozwolenie na intern;) Owieczka wklej no siebie, to Ci powiem, kim jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 21.07.2014 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 oko, kawałek skóry i włosy wystarczą ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 21.07.2014 16:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 Jak dla mnie wstępnie zima - w jakich kolorach dobrze wyglądasz/się czujesz? Zdjęcie chyba nie oddaje kolorów - bo kolor skóry trochę wygląda na jesień. Pokaż jakieś w świetle dziennym, hmm? Tak czy siak sexy kocur. Idę sobie zrobić sweet focię, to może wkleję na moment. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 21.07.2014 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 Ania piękna jesteś ale wydaje mi się, że jesień. Masz zielone oczy? Miałaś kiedyś rude włosy? Chodzisz czasem w ciepłych odcieniach? Bo to że blady róż cudownie wygląda na Twoich ustach to jedno ale całkiem nie do twarzy Ci w tym granacie(ej, w sensie nie gniewaj sie na mnie bo śliczna jesteś ale popatrz, że w tym granacie Twoje włosy wyglądają na zielone ;p). Stąd myślę, że może jesień jednak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 21.07.2014 16:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 (edytowane) Wkejam na moment - kolory niestety przekłamane: .jpg Aniu, jeśli dobrze wyglądasz w ciepłych barwach, masz "miodowe oko", to jesteś jesienią. Cery ni huhu nie jestem w stanie dostrzec - ja mam prawie przezroczystą - wręcz białą - na foto jestem mega opalona;) Edytowane 21 Lipca 2014 przez _Chloe_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 21.07.2014 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 no i gdzie to wklejasz, jak ja odświeżam i juz nie ma. Jak to tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 21.07.2014 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 rany jaka czajka, no ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 21.07.2014 16:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 No jest przecież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 21.07.2014 16:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 Przepraszam, że takie ale nie mam zdjęć, bo zawsze chodzę z aparatem i sama cykam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 21.07.2014 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 no widzę, widzę, ślicznotko ))) Aniu a Ty nosisz jakieś brązy, zielenie, ciepłe kremy czasem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 21.07.2014 16:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 no widzę, widzę, ślicznotko ))) Aniu a Ty nosisz jakieś brązy, zielenie, ciepłe kremy czasem? Haha, zdjęcie jest tendencyjne ale senkju. Usuwam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 21.07.2014 16:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 Najwiecej to chyba mam czarnych i szarych ciuchow Co poczne jak uwielbiam te 2 kolory I troche kolorkow tez sie znajdzie of kors , zielni..... hmmm ostatni kupilam sobie spodnie w koloze khaki, brazow? chyba nic nie mam, cieple kremy ? hmmm chyba tez niewiele. czyli ze nosze zle kolory?! OO MATKO POLKO:o Jeśli jesteś zimą, to bluzeczka jak na zdjęciu jak najbardziej - jeśli jesienią, niekoniecznie;) Powiedzcie mi Laski - jaki kupić piekarnik? Bosch, Siemens, Amica, Samsung? Marzy mi się czarny.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 21.07.2014 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 Powiedzcie mi Laski - jaki kupić piekarnik? Bosch, Siemens, Amica, Samsung? Marzy mi się czarny.. no jaki właśnie, jaki :confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 21.07.2014 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 który Ci się bardziej podoba i ma fajniejsze funkcje. Ten amica zen, który kiedyś wklejałam Mi zdobył prestiżową nagrodę w zeszłym roku i jest też czarny z drewnianą rączką. Mnie ograniczały fundusze więc wyszukałam ranking za zeszły rok i w nim znalazłam najtańszą czarną opcję i jest na żywo śliczna. Ale firma mało kuchenna się wydaje, chociaż moja ulubiona jeśli chodzi o pralki/suszarki - Candy. Oglądałam na żywo piekarniki Samsunga - podobnie jak ich lodówki nie zachwyciły mnie jakością. Tzn nie ma się do czego przyczepić ale nie zachwycają. Jedyna lodówka Samsunga, która mnie powaliła wyglądem. Cudoowna ale jak zajrzałam do środka, to nic takiego ale opakowanie rewelka Z zewnątrz piękne są gorenie ora czy jak one się tam nazywają ale tej firmy nikt nie poleca. Sam wygląd nie wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 21.07.2014 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 znalazłam najtańszą czarną opcję i jest na żywo śliczna. . a ty masz teleskopowe prowadnice ?? gdzieś mam zapisany ten Twój model:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 21.07.2014 17:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 Ania, gdzie to foto?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 21.07.2014 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 za 8 stów? nieeeeee ;p przeżyję bez. Przynajmniej na razie. Jak trzeba wszystko na raz i nie ma za bardzo na wszystko kasy - kompromisy. Ale z czasem jak mnie będzie coś wnerwiać wymienię Chociaż wątpię by był to akurat piekarnik. Śliczny jest i wymagam jedynie by piekł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts