Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Szkiełko w Tropikach - dziewczyna na placu budowy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziewczynki, ustawimy się na foty na jakąś konkretną godzinę i nie będziecie musiały odstawiać tańca deszczu;) Z drugiej strony taki taniec to spalaie kalorii, więc może założę zielony dres i pomykam z Wami?:)

Ps. Asia - kolory całkowicie nie moje - w każdym wyglądałabym źle - no może w czarnym loopez byłaby mniejsza;) Chyba że to nie czarny, tylko komp tak pokazuje.

Karolina, ale Ty się dokładnie przypatrz tej pani w zielonym dresiku (jak dla mnie to emerald, a propos :p). Jakby jej włosy przerzedzić to wychodzi czysta ja! Zostawiam fotkę na noc i na wieki wieków. Chyba, że mnie Chloe przegoni ;)

ja kolory rozróżniam jak facet :D no może ciut lepiej w sumie, bo mój Ł zna 3 kolory:

- może być

- hujowy

- pedalski :rotfl:

a swoją drogą to wg mnie i tak ona nie ma tej gracji w machaniu rączka co Ty :)

Iwonko - właśnie sprawdzam opinie ale spieszę donieść, że myślę o elektroluxie. Jeden minus - nie jest czarny. No i trzeba będzie poszukać pasującej mikrofali. Wieczorem będę czytać:)

ja znalazłam czarne Gorenje ale nie wiem czy nie za duża dyskoteka i nie ma opinii:bash:

Nie zdążyłam wczoraj przeanalizować:( Dzisiaj też nie da rady, bo mamy rocznicę ślubu, więc chyba M. by mnie do diabła posłał, gdybym siedziała z laptopem i porównywała modele:p Mam nadzieję, że jutro przysiądę - szukam od razu jakiejś mikrofali - tutaj raczej skłaniam się ku dopasowaniu i "ładności", bo używam jej głównie do podgrzewania kaszki dla dziecka, ewentualnie obiad podgrzewam - czyli może być zupełnie goła - oby za to ładna:)

Rozglądamy się za narożnikiem do salonu - wstępnie wybraliśmy jakiś model i musimy podjechać na budowę, zrobić model 3D ze styropianu, a potem tylko wybrać kolor. Termin realizacji - koniec września, początek października:jawdrop:

Jutro zamawiam podłogę - WRESZCIE - chciałoby się rzec.

Jaki wybraliście? Gdzie?

Jeszcze nie zdecydowaliśmy na 100% ale jadę dzisiaj na budowę pomierzyć, co się nam zmieści i w najbliższych dniach będę zamawiać, więc wstawię, co się da:)

Chloe to wszystkiego co najlepsze dla Was :) upojnej rocznicowej randki :) :wiggle:

Chloe jak tam romantyczny rocznicowy dzionek? odpoczelas o budowy i decyzji ?

Dzięki dziewczynki - randka była na balkonie ale było fajnie i miło - chłonęliśmy widok starych drzew i dachów, bo to już ostatnia nasza rocznica w tym miejscu. Częstujcie się - wcięło mi lniane serwetki ale jak na warunki polowe, uszło:)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d8086cb868a5.jpg

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/bceeaaad22f4.jpg

Edytowane przez _Chloe_