_Chloe_ 21.07.2014 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 Widziałam Zen - dla mnie ta rączka musiałaby być inna, bo nie pasuje mi do koncepcji. Ogólnie Amica mi się baardzo podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 21.07.2014 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 Ej, a jak ja chcę powtórkę fotek to co mam zrobić? Zatańczyć? http://f0.pepst.com/c/CF3182/95306/ssc3/home/067/fanfan.screensavers/albums/81865300.gif_480_480_0_64000_0_1_0.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 21.07.2014 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 A nie. Sorry, to dopiero po schudnięciu. Na razie tak: http://media3.giphy.com/media/M9fqfc3IoFOnK/giphy.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 21.07.2014 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 cholercia fotki były????? ej no!!! zostawiajcie chociaż na noc by była szansa polukać! tańczę jak Asia w zielonym bo my podobne rozmiarowo - ja większa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 21.07.2014 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 Karolina, ale Ty się dokładnie przypatrz tej pani w zielonym dresiku (jak dla mnie to emerald, a propos ). Jakby jej włosy przerzedzić to wychodzi czysta ja! Zostawiam fotkę na noc i na wieki wieków. Chyba, że mnie Chloe przegoni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 21.07.2014 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 I na co się natknęłam przed chwilą? NA TO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 22.07.2014 05:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 Dziewczynki, ustawimy się na foty na jakąś konkretną godzinę i nie będziecie musiały odstawiać tańca deszczu;) Z drugiej strony taki taniec to spalaie kalorii, więc może założę zielony dres i pomykam z Wami? Ps. Asia - kolory całkowicie nie moje - w każdym wyglądałabym źle - no może w czarnym loopez byłaby mniejsza;) Chyba że to nie czarny, tylko komp tak pokazuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 22.07.2014 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 Karolina, ale Ty się dokładnie przypatrz tej pani w zielonym dresiku (jak dla mnie to emerald, a propos ). Jakby jej włosy przerzedzić to wychodzi czysta ja! Zostawiam fotkę na noc i na wieki wieków. Chyba, że mnie Chloe przegoni ja kolory rozróżniam jak facet no może ciut lepiej w sumie, bo mój Ł zna 3 kolory: - może być - hujowy - pedalski a swoją drogą to wg mnie i tak ona nie ma tej gracji w machaniu rączka co Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 22.07.2014 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 Chloe ta Amica wcale nie jest taka tania (swego czasu sprawdzała tę, którą reklamuje nasza tenisistka - sorry zaćmienie mam, bo w pracy nieteges Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 22.07.2014 14:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 Dzięki Słonko - przyda mi się ta wiedza, bo jadę właśnie oglądać piekarniki. Na samą myśl mam migrenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 22.07.2014 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 Dzięki Słonko - przyda mi się ta wiedza, bo jadę właśnie oglądać piekarniki. Na samą myśl mam migrenę. jestem z Tobą wybierz nam cis ładnego w rozsadnej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 22.07.2014 16:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 Iwonko - właśnie sprawdzam opinie ale spieszę donieść, że myślę o elektroluxie. Jeden minus - nie jest czarny. No i trzeba będzie poszukać pasującej mikrofali. Wieczorem będę czytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 22.07.2014 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 Iwonko - właśnie sprawdzam opinie ale spieszę donieść, że myślę o elektroluxie. Jeden minus - nie jest czarny. No i trzeba będzie poszukać pasującej mikrofali. Wieczorem będę czytać ja znalazłam czarne Gorenje ale nie wiem czy nie za duża dyskoteka i nie ma opinii:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 23.07.2014 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2014 Iwonko - właśnie sprawdzam opinie ale spieszę donieść, że myślę o elektroluxie. Jeden minus - nie jest czarny. No i trzeba będzie poszukać pasującej mikrofali. Wieczorem będę czytać i jak poszukiwania ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 23.07.2014 14:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2014 Nie zdążyłam wczoraj przeanalizować Dzisiaj też nie da rady, bo mamy rocznicę ślubu, więc chyba M. by mnie do diabła posłał, gdybym siedziała z laptopem i porównywała modele:p Mam nadzieję, że jutro przysiądę - szukam od razu jakiejś mikrofali - tutaj raczej skłaniam się ku dopasowaniu i "ładności", bo używam jej głównie do podgrzewania kaszki dla dziecka, ewentualnie obiad podgrzewam - czyli może być zupełnie goła - oby za to ładna:) Rozglądamy się za narożnikiem do salonu - wstępnie wybraliśmy jakiś model i musimy podjechać na budowę, zrobić model 3D ze styropianu, a potem tylko wybrać kolor. Termin realizacji - koniec września, początek października:jawdrop: Jutro zamawiam podłogę - WRESZCIE - chciałoby się rzec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 23.07.2014 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2014 Rozglądamy się za narożnikiem do salonu - wstępnie wybraliśmy jakiś model i musimy podjechać na budowę, zrobić model 3D ze styropianu, a potem tylko wybrać kolor. Termin realizacji - koniec września, początek października:jawdrop Jaki wybraliście? Gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 24.07.2014 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 Chloe to wszystkiego co najlepsze dla Was upojnej rocznicowej randki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 24.07.2014 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 Chloe jak tam romantyczny rocznicowy dzionek? odpoczelas o budowy i decyzji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 24.07.2014 07:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 (edytowane) Jaki wybraliście? Gdzie? Jeszcze nie zdecydowaliśmy na 100% ale jadę dzisiaj na budowę pomierzyć, co się nam zmieści i w najbliższych dniach będę zamawiać, więc wstawię, co się da:) Chloe to wszystkiego co najlepsze dla Was upojnej rocznicowej randki Chloe jak tam romantyczny rocznicowy dzionek? odpoczelas o budowy i decyzji ? Dzięki dziewczynki - randka była na balkonie ale było fajnie i miło - chłonęliśmy widok starych drzew i dachów, bo to już ostatnia nasza rocznica w tym miejscu. Częstujcie się - wcięło mi lniane serwetki ale jak na warunki polowe, uszło:) http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d8086cb868a5.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/bceeaaad22f4.jpg Edytowane 24 Lipca 2014 przez _Chloe_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 24.07.2014 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 oooooo taka okazja my mamy we wrześniu swoją kolejną foteczki się nie powiększają, ale widać piękną zastawę i smakowite kąski na pewno było baaaaaaaardzo miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts