Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Szkiełko w Tropikach - dziewczyna na placu budowy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

a czy te tajemnice kiedykolwiek ujrzą światło dzienne? :D

jak ujrza to mooooze dam znac :D

Są tak tajne, że nawet my same o nich nie wiemy:rotfl:

ejj mow za siebie :D

ale tajne to tajne wiec ciiiiii :lol2:

wstręciuchy :-P

już coś kombinują... knują... konspirują :lol2:

bez kombinacji i knucia sie nie da :D

http://forum.muratordom.pl/images/smilies/popcorn.gif

prosze, nawet Marimag ma swoja i zapycha buzie popcornem, zeby sie nie wygadac... :D

Edytowane przez Mmelisa

Ładna tapeta dla J. :yes:

Zaczynam czuć się winna, że nie planuję dzieciom takich typowo dziecięcych pokoi. Jakoś nie czuję tematu :(. Muszę nad tym jeszcze popracować :). Tymczasem mam w ogóle kłopot z ustawieniem mebli w pokoju synka. Strasznie nieustawny ten pokój.

Wzmagacie ciekawość Waszymi tapetami :).

Julianno, ale co to znaczy typowo dziecięcy pokój?

Ma być tak żebyście wy i wasze dzieci się tam dobrze czuli :)

Koleżanka ma całyyyyy zielony pokój, niebieskie łóżko, na ścianach naklejki... pojemniki na zabawki zielone, niebieskie... do tego pokoik maleńki bojakieś 7 m2. Jak tam wchodzę o choruję.

Ale moje dziecko zupełnie nie zwraca uwagi.

Dlatego ma szary :lol2:

Chociaż ostatnio się przyłożyłam i coś tam zawisło na ścianach :)

Drogie Panie (bo Panowie tu raczej nie zaglądają) - przepraszam że się nie odzywam, nie odpisuję i nie zaglądam:(

Powaliła nas wirusówka, potem angina, do tego nie mogliśmy zrobić sobie wolnego, bo trzeba było zamówić tynk na elewację i kostkę brukową. Dodatkowo prowadzę zmierzające donikąd rozmowy w sprawie zamówienia ławeczki do wiatrołapu, na wczoraj wybieram farbę do łazienki, do tego szklarz gdzieś nam zaginął i trzeba było szukać innego wykonawcy:sick: Od samego rana gniłam też dzisiaj w sądzie, co podniosło poziom wkurwu do potęgi, aż skoczyła mi gorączka. Jutro postaram się nadrobić i Was poodwiedzać:)

Ps. Jeśli kolor w łazience będzie obrzydliwy, to pamiętajcie, że nie został wybrany pod wypływem alkoholu, aa jego paskudność jest w dużej mierze zasługą gorączki.

Edytowane przez _Chloe_

ja to się naprawdę zastanawiam jak Ty SAMA jesteś w stanie ogarnąć tyle różnych i totalnie ze sobą niepowiązanych spraw na raz :o

chociaż po cichu też bym chciała tak... ale mój Ł odsuwa wszystko baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo w czasie, bo po co teraz - za rok, dwa... zdąży się... ehhhhhhhh

farbą bym się nie przejmowała - zawsze można przemalować :)

a co z ławeczką? czemu rozmowy zakończone fiaskiem? nie kuma pomysłu wykonawca?

ps. KURUJ SIĘ!! WIESZ ŻE MUSISZ BYĆ ZDROWA :) :)

Julianno, ale co to znaczy typowo dziecięcy pokój?

Ma być tak żebyście wy i wasze dzieci się tam dobrze czuli :)

Koleżanka ma całyyyyy zielony pokój, niebieskie łóżko, na ścianach naklejki... pojemniki na zabawki zielone, niebieskie... do tego pokoik maleńki bojakieś 7 m2. Jak tam wchodzę o choruję.

Ale moje dziecko zupełnie nie zwraca uwagi.

Dlatego ma szary :lol2:

Chociaż ostatnio się przyłożyłam i coś tam zawisło na ścianach :)

Ha! Ha! No właśnie mnie pokój dziecięcy kojarzy się z kolorami, ale jakoś ich nie czuję. Piszesz, że Twój Maluch nie zwraca uwagi? Mój młodszy przez najbliższe 3 lata też raczej nie będzie. Potem i tak trzeba będzie odświeżyć to mu szary przemaluję tak jak będzie chciał :D. Julisia zaś wiadomo - różowy być musi, ale mam nadzieję, że uda mi się przemycić szary jako tło dla różowych kropek :).

Drogie Panie (bo Panowie tu raczej nie zaglądają) - przepraszam że się nie odzywam, nie odpisuję i nie zaglądam:(

Powaliła nas wirusówka, potem angina, (...)

Dużo zdrówka :hug:

http://www.we-dwoje.pl/files/Image/art_bonus_oryg/we_dwoje_1_11506.jpg

Ps. Jeśli kolor w łazience będzie obrzydliwy, to pamiętajcie, że nie został wybrany pod wypływem alkoholu, aa jego paskudność jest w dużej mierze zasługą gorączki.

:lol2: aż jestem go ciekawa. Kiedy malowanie? A może już po?

Laski, pomalowaliśmy łazienkę na próbę i..... nie podoba mi się:cry:

Jest ciemno jak w norze - wiem, że nie ma wszystkich świateł, i wykończeń ale nie, nie i nie!

Same zobaczcie:

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d9c5be9e1a8a.jpg

Dodam, że na zdjęciach wygląda to o wiele jaśniej niż w rzeczywistości.

Pół godziny siedziałam na wannie i pytałam siebie czy taka łazienka jest moja i czy pasuje do wizji całości:lol2: Uznałam, że jestem klasyczna, nudna, przewidywalna i czarny sufit to będzie coś, do czego wzdycham ale u kogoś.

Biedny pan Roman.. Będzie musiał to zamalować.

Edytowane przez _Chloe_

Już wkleiłam powyżej:)

Ściana jest super - tylko muszę kupić matową farbę, bo wdał się błąd i jest satyna - sufit do korekty. Myślę, że nie dotrwa do etapu, gdy całość będzie skończona.

Kiedy stoję w korytarzu, łazienka mi się podoba.. kiedy jestem w środku, czuję się, jakby sufit miał mi spaść na głowę:bash:

Kolor:

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/04a8c24f486c.jpg

( Saphir 5 Caparol)

Edytowane przez _Chloe_