marimag 24.08.2014 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 24.08.2014 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 a czy te tajemnice kiedykolwiek ujrzą światło dzienne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 24.08.2014 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 a czy te tajemnice kiedykolwiek ujrzą światło dzienne? Są tak tajne, że nawet my same o nich nie wiemy:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 24.08.2014 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 wstręciuchy już coś kombinują... knują... konspirują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.08.2014 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 (edytowane) a czy te tajemnice kiedykolwiek ujrzą światło dzienne? jak ujrza to mooooze dam znac Są tak tajne, że nawet my same o nich nie wiemy:rotfl: ejj mow za siebie ale tajne to tajne wiec ciiiiii wstręciuchy już coś kombinują... knują... konspirują bez kombinacji i knucia sie nie da http://forum.muratordom.pl/images/smilies/popcorn.gif prosze, nawet Marimag ma swoja i zapycha buzie popcornem, zeby sie nie wygadac... Edytowane 24 Sierpnia 2014 przez Mmelisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 24.08.2014 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 Ładna tapeta dla J. Zaczynam czuć się winna, że nie planuję dzieciom takich typowo dziecięcych pokoi. Jakoś nie czuję tematu . Muszę nad tym jeszcze popracować . Tymczasem mam w ogóle kłopot z ustawieniem mebli w pokoju synka. Strasznie nieustawny ten pokój. Wzmagacie ciekawość Waszymi tapetami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 24.08.2014 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 Ich weiz nicht Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 25.08.2014 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2014 Julianno, ale co to znaczy typowo dziecięcy pokój? Ma być tak żebyście wy i wasze dzieci się tam dobrze czuli Koleżanka ma całyyyyy zielony pokój, niebieskie łóżko, na ścianach naklejki... pojemniki na zabawki zielone, niebieskie... do tego pokoik maleńki bojakieś 7 m2. Jak tam wchodzę o choruję. Ale moje dziecko zupełnie nie zwraca uwagi. Dlatego ma szary Chociaż ostatnio się przyłożyłam i coś tam zawisło na ścianach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 26.08.2014 14:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 (edytowane) Drogie Panie (bo Panowie tu raczej nie zaglądają) - przepraszam że się nie odzywam, nie odpisuję i nie zaglądam:( Powaliła nas wirusówka, potem angina, do tego nie mogliśmy zrobić sobie wolnego, bo trzeba było zamówić tynk na elewację i kostkę brukową. Dodatkowo prowadzę zmierzające donikąd rozmowy w sprawie zamówienia ławeczki do wiatrołapu, na wczoraj wybieram farbę do łazienki, do tego szklarz gdzieś nam zaginął i trzeba było szukać innego wykonawcy:sick: Od samego rana gniłam też dzisiaj w sądzie, co podniosło poziom wkurwu do potęgi, aż skoczyła mi gorączka. Jutro postaram się nadrobić i Was poodwiedzać Ps. Jeśli kolor w łazience będzie obrzydliwy, to pamiętajcie, że nie został wybrany pod wypływem alkoholu, aa jego paskudność jest w dużej mierze zasługą gorączki. Edytowane 26 Sierpnia 2014 przez _Chloe_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 26.08.2014 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 Te ! Cwaniara ! Tego jeszcze nie było, żeby niedoróbki zwalac na gorączkę Ściskam i kuruj się kobieto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 26.08.2014 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 ja to się naprawdę zastanawiam jak Ty SAMA jesteś w stanie ogarnąć tyle różnych i totalnie ze sobą niepowiązanych spraw na raz chociaż po cichu też bym chciała tak... ale mój Ł odsuwa wszystko baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo w czasie, bo po co teraz - za rok, dwa... zdąży się... ehhhhhhhh farbą bym się nie przejmowała - zawsze można przemalować a co z ławeczką? czemu rozmowy zakończone fiaskiem? nie kuma pomysłu wykonawca? ps. KURUJ SIĘ!! WIESZ ŻE MUSISZ BYĆ ZDROWA :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 27.08.2014 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Julianno, ale co to znaczy typowo dziecięcy pokój? Ma być tak żebyście wy i wasze dzieci się tam dobrze czuli Koleżanka ma całyyyyy zielony pokój, niebieskie łóżko, na ścianach naklejki... pojemniki na zabawki zielone, niebieskie... do tego pokoik maleńki bojakieś 7 m2. Jak tam wchodzę o choruję. Ale moje dziecko zupełnie nie zwraca uwagi. Dlatego ma szary Chociaż ostatnio się przyłożyłam i coś tam zawisło na ścianach Ha! Ha! No właśnie mnie pokój dziecięcy kojarzy się z kolorami, ale jakoś ich nie czuję. Piszesz, że Twój Maluch nie zwraca uwagi? Mój młodszy przez najbliższe 3 lata też raczej nie będzie. Potem i tak trzeba będzie odświeżyć to mu szary przemaluję tak jak będzie chciał . Julisia zaś wiadomo - różowy być musi, ale mam nadzieję, że uda mi się przemycić szary jako tło dla różowych kropek . Drogie Panie (bo Panowie tu raczej nie zaglądają) - przepraszam że się nie odzywam, nie odpisuję i nie zaglądam:( Powaliła nas wirusówka, potem angina, (...) Dużo zdrówka http://www.we-dwoje.pl/files/Image/art_bonus_oryg/we_dwoje_1_11506.jpg Ps. Jeśli kolor w łazience będzie obrzydliwy, to pamiętajcie, że nie został wybrany pod wypływem alkoholu, aa jego paskudność jest w dużej mierze zasługą gorączki. aż jestem go ciekawa. Kiedy malowanie? A może już po? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 28.08.2014 04:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2014 tapeta - co to za producent??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 28.08.2014 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2014 tapeta - co to za producent??? Pytasz o autka, czy te kolorowe trójkąty, które wkleiła Owieczka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 28.08.2014 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2014 (edytowane) Laski, pomalowaliśmy łazienkę na próbę i..... nie podoba mi się Jest ciemno jak w norze - wiem, że nie ma wszystkich świateł, i wykończeń ale nie, nie i nie! Same zobaczcie: http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d9c5be9e1a8a.jpg Dodam, że na zdjęciach wygląda to o wiele jaśniej niż w rzeczywistości. Pół godziny siedziałam na wannie i pytałam siebie czy taka łazienka jest moja i czy pasuje do wizji całości:lol2: Uznałam, że jestem klasyczna, nudna, przewidywalna i czarny sufit to będzie coś, do czego wzdycham ale u kogoś. Biedny pan Roman.. Będzie musiał to zamalować. Edytowane 28 Sierpnia 2014 przez _Chloe_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 28.08.2014 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2014 ;D trudno pokaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 28.08.2014 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2014 pokaż foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 28.08.2014 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2014 noooooo faktycznie ciemno ale bombowo!!!! wg mnie jak dojdzie wszystko już to nie będzie takiego efektu i będzie Ci się podobało a tylko sufit Cię razi? czy ściana też? że sam tylko kolor za ciemny, ale może być i tu i tu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 28.08.2014 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2014 (edytowane) Już wkleiłam powyżej:) Ściana jest super - tylko muszę kupić matową farbę, bo wdał się błąd i jest satyna - sufit do korekty. Myślę, że nie dotrwa do etapu, gdy całość będzie skończona. Kiedy stoję w korytarzu, łazienka mi się podoba.. kiedy jestem w środku, czuję się, jakby sufit miał mi spaść na głowę Kolor: http://naforum.zapodaj.net/thumbs/04a8c24f486c.jpg ( Saphir 5 Caparol) Edytowane 28 Sierpnia 2014 przez _Chloe_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 28.08.2014 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2014 Borze zielony! Jak pięknie!Zostaw! Ja się tam będę kąpać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts