Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Szkiełko w Tropikach - dziewczyna na placu budowy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Gzyms świetny :) A ta farba naprawdę jest szafirowa :p A wygląda na zdjeciu na czarną jak nic.

To fakt - jakbym nie cykała, tak właśnie wychodzi:yes:

Gzyms już zamontowany -mam nadzieję, że kiedy przyjadę w poniedziałek, będę już mogła nacieszyć oko kolorkiem elewacji (choć biały to nie kolor chyba;))

jaki?? :popcorn:

Chlolek :D gzymsiki fajne, choć to nie mój klimat - to styropian?

sufitu nie przeboleję :-P

Wygląda jak styrodur ale pewnie to po prostu jakiś twardszy styropian - stydodur byłby za drogi na takie dupetele.

Karolina..to forum budowlane a nie motoryzacyjne :-P

ja tylko podalam przyklad co do slowka kiedys

ps.ten co na zlocie buhaha:lol2:

Nie dostąpiłam, nie widziałam ale wierzę, że to ten sam, co Karolina ma go w pamięci;)

Tzw. polistyren estrudowany. Od styropianu jest znacznie twardszy, cieplejszy, ma mniejszą nasiąkliwości i znaczną wytrzymałość na ściskanie. I sporo droższy. Płyty są używane do izolacji cieplnej.

No, i robi się z niego różne duperele, które zastąpiły m.in dekory ze sztukaterii, a także listwy przypodłogowe i elementy udające całkiem nieźle drewno – belki sufitowe i inne.

:yes:

Dziewczyny... chlopaki do was tez juz jada :lol2:

http://www.legaldaily.com.cn/society/images/attachement/jpg/site4/20140623/eca86b6a6db11511c98a09.jpg

I Karolina ze znajomymi, zabieranymi po drodze... pakowne jak bus :lol2:

http://www.corriere.it/methode_image/2014/07/13/Esteri/Foto%20Gallery/e3ed775f462b91f764b57c4b77740648_MGTHUMB-INTERNA.jpg

:rotfl::rotfl: