belgijska pralinka 13.10.2013 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 qurczaczek u was to wszystko tak czysciutko ,nie to co u nas:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 13.10.2013 17:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 qurczaczek u was to wszystko tak czysciutko ,nie to co u nas:( To chyba tylko na zdjęciu tak wygląda-mamy jeden taki róg, gdzie cuda się dzieją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 15.10.2013 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Wczoraj postanowiłam zmierzyć zarys dolnej łazienki - szczerze mówiąc łudziłam się, że ekipa nie będzie dokładna i doda kilka cm kosztem gabinetu ale gdzie tam - nawet o 0.5 cm się nie pomylili:jawdrop: Pozostało mi tylko... pochwalić, że tacy dokładni;). Jutro jadę na odbiór murów parteru i szykujemy się powoli do stropu:)Dzisiaj odpuszczam sobie inspekcję - nadrabiam zaległości w pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 15.10.2013 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 no faktycznie czyściutko i zaprawy tak cienko i równo (nie to co u mnie) tylko zazdrościć takiej ekipy!! no a okna? już te 5% poszło w siną dal?? niezmiennie zachwycam się tym dwuteownikiem... ahhhhh :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 15.10.2013 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Widzę, że domek rośnie jak na drożdżach! Ile chcecie zrobić do zimy? Muszę przyznać, że nigdy bym nie wpadła na to, że kolorowe okna (czyli nie białe) to odcinanie się od blokowych korzeni :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 15.10.2013 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 nie ma to jak ekipa ktora jednak dba o otoczenie aby tak dalej Dorka, popatrz, bloki obok mnie [ATTACH=CONFIG]218666[/ATTACH] a tutaj moj M robil wejscie i byl odpowiedzialny za balkony...fajne wyszly co nie [ATTACH=CONFIG]218667[/ATTACH] i kolejne ciemne okna...ahh uwielbiam te kolory, i nie zaluje ze takie mamy u siebie:) [ATTACH=CONFIG]218668[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 15.10.2013 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Meliska, śliczne! Jak nie lubię z definicji bloków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 15.10.2013 16:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Widzę, że domek rośnie jak na drożdżach! Ile chcecie zrobić do zimy? Muszę przyznać, że nigdy bym nie wpadła na to, że kolorowe okna (czyli nie białe) to odcinanie się od blokowych korzeni :) Ile się da;) Jeśli zrobimy SSZ, to może nawet będziemy działać w środku - o ile nie przyjdzie zima stulecia:bash: nie ma to jak ekipa ktora jednak dba o otoczenie aby tak dalej Dorka, popatrz, bloki obok mnie [ATTACH=CONFIG]218666[/ATTACH] a tutaj moj M robil wejscie i byl odpowiedzialny za balkony...fajne wyszly co nie [ATTACH=CONFIG]218667[/ATTACH] i kolejne ciemne okna...ahh uwielbiam te kolory, i nie zaluje ze takie mamy u siebie:) [ATTACH=CONFIG]218668[/ATTACH] Meliska - dzięki za fotki - utwierdziły mnie w przekonaniu, że drewno i ciemne okna lubią swoje towarzystwo:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 15.10.2013 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Bo lubią. Znacznie gorzej z drewnem prezentują się białe. Drewniane zaś po prostu giną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 15.10.2013 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Bo lubią. Znacznie gorzej z drewnem prezentują się białe. Drewniane zaś po prostu giną. Właśnie tego się obawiałam - że okna w kolorze drewna na ścianie "znikną", zagubią się, bo dechy przyćmią ich urodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 15.10.2013 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Właśnie tego się obawiałam - że okna w kolorze drewna na ścianie "znikną", zagubią się, bo dechy przyćmią ich urodę. Dokladnie, i widac na tych zjdeciach, ze ciemne okna jednak dodaja akcent tej wyrazistosci wsrod desek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 16.10.2013 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 meliskowa zdolnego masz Ty tego swego ślubnego, nie ma co fajne te balkony i okna dzielone jak u mnie - czyli co? myślę trendami z zagramanicy :lol2: ahhhhhh kocham ten antracyt... boski! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 16.10.2013 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 juz mi teraz sie nie schowacie :Pdodalam wszystkich do ulubionych i bede was sledzic na biezaco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 16.10.2013 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 juz mi teraz sie nie schowacie :Pdodalam wszystkich do ulubionych i bede was sledzic na biezaco hehe będzie na okrągło inwigilacja :rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 16.10.2013 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 juz mi teraz sie nie schowacie :Pdodalam wszystkich do ulubionych i bede was sledzic na biezaco To Ty Pralinka nie wiesz, że tu wszyscy na podglądzie? Taki Big Mur Brother:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 16.10.2013 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 To Ty Pralinka nie wiesz, że tu wszyscy na podglądzie? Taki Big Mur Brother:p ja to taka blondynka komputerowa jestem:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 16.10.2013 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 ja to taka blondynka komputerowa jestem:p Oj tam, oj tam - jeszcze miesiąc i sama będziesz robić wizki:D -- Odebrałam dzisiaj etap: ŚCIANY PARTERU. Dzisiaj nic się nie dzieje, bo strasznie lało. Ze stropem - jak się okazuje nie będzie tak hop-siup, bo mam milion heb (ów?) i ogromniaste nadproża do wylania (po 60 cm grubości:bash:). Zamiast pracować dopinałam temat okien - czy mają stać na chudziaku, czy podmurówce. Przyspiesza także sprawa wyboru wykonawcy od rekuperacji, co, klimy i odkurzacza, bo trzeba już wiedzieć, gdzie będą przepusty, czyli jakiś spec musi przyjechać Praca przeskoczyła mi na dzisiejszy wieczór, a teraz anlizuję ofertę 4w1:cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 16.10.2013 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 :rotfl: dziewczyny, ja was wszystkie ajlawju czyli co? ze tez dolaczylam do obserwacji przez pralinke? pralinka juuhu tu jestem http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/froehlich/c045.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 16.10.2013 13:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 (edytowane) O jeju, jakie ja czasem mam zaćmienia:mad: Szukam ekipy od zabudów gk, a konkretnie sufitów i znaleźć nie mogę - żadnych referencji, nikt z polecenia:confused: A przecież wystarczyło projektantki zapytać, z kim współpracuje:bash: Dziewczyny - tak, piszę to z pełną świadomością - panowie tu nie zaglądają - czy Wy macie doświadczenie w kwestii harmonogramu prac wykończeniowych uwzględniając syufit podwieszany i rekuperację? Bo mnie się wydawało, że po zamknięciu SS wchodzi elektryk, potem wod-kan, reku i odkurzacz ale jeśli mam podwieszane sufity, to chyba ktoś najpierw musi zrobić stelaże??? Buu... znowu błądzę - HELP Edytowane 16 Października 2013 przez _Chloe_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 16.10.2013 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Mam nadzieję, że któraś Cię uświadomi. Ja już tak dawno z tym miałam do czynienia, że nie pamiętam co i jak. Nie mówiąc już o tym, że u mnie kg występuje tylko w kilku ściankach działowych na poddaszu. Resztę mam po bożemu z gładziami, sufity też. A swoją drogą to ciekawe, taki architekt Robert Sitek nie używa kg. On ma wprawdzie sufity betonowe, ale na ściany też położył gładzie. Za to warto go podczytać w komentarzach, bo ostatnio o ciekawych farbach było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts