Mmelisa 01.09.2014 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2014 ja do swoich sasiadow mam daleko tylko swoich kumpli nie wysylaj na motorku, bo beda jechac z tydzien do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 02.09.2014 13:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Doczekałam tej chwili - dzisiaj położono u mnie pierwsze metry tynku na elewacji:wave:Wiem, że tak nie można ale zachwycam się każdą komórką ciała (a tynk jest po prostu biały, kühl weiss Caparola), no ale dzisiaj jestem niezrównoważona, bo J. jest drugi dzień w przedszkolu i dzisiaj był płacz, więc i ja płaczę po kątach i próbuję postawić się do pionu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 02.09.2014 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2014 u mnie też zaczęła się akcja przedszkole x2 młoda poszła pierwszy raz - zachwycona! starsza jako że już chodziła, to marudzi bo ona chce do tamtego przedszkola, do swojego chłopaka, bla bla bla, popłakuje muszę im pakować śniadania - i prawie nic nie zjadły z tego co dostały! ale podobno obiad nieźle - chociaż tyle... tynkowanie... matko kiedy ja tego doczekam? Ł powiedział że za 5 lat minimum no to czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 02.09.2014 14:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2014 u mnie też zaczęła się akcja przedszkole x2 młoda poszła pierwszy raz - zachwycona! starsza jako że już chodziła, to marudzi bo ona chce do tamtego przedszkola, do swojego chłopaka, bla bla bla, popłakuje muszę im pakować śniadania - i prawie nic nie zjadły z tego co dostały! ale podobno obiad nieźle - chociaż tyle... tynkowanie... matko kiedy ja tego doczekam? Ł powiedział że za 5 lat minimum no to czekam E.. pewnie szybciej będzie to tynkowanie:yes: Teraz jest dużo rzeczy do zrobienia ale jak zrobicie środek,to Ł. zacznie się nudzić Przeżywam to przedszkole ale wiem, że to dobry krok - dobrze, że dzisiaj u nas słońce świeciło - mogłam sobie wyć do woli, pod okularami przeciwsłonecznymi;). Młody ponoć wczoraj jadł, zobaczymy, jakie będą kolejne dni.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 02.09.2014 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2014 no raczej nie szybciej w sumie to do tego tynkowania mi niespieszno - nie jest to jakoś super potrzebne, mogę bez tego żyć - tylko dom jest szary ciapaty i ponury... najpierw wykończenie dołu - kilka lat! zanim wszystko będzie a potem chcę by mi ocieplił górę bym mogła sobie korzystać tam, a to też się zejdzie ale już na swoim, to mogę czekać a przedszkole to zawsze rodzice bardziej przeżywają - a dzieci zdumiewająco dobrze (w większości przypadków) to znoszą... moje często były zostawiane a babciami/ciociami to wiedzą że mamy może nie być trochę ale zawsze po obiadku przyjdzie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 02.09.2014 14:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2014 no raczej nie szybciej w sumie to do tego tynkowania mi niespieszno - nie jest to jakoś super potrzebne, mogę bez tego żyć - tylko dom jest szary ciapaty i ponury... najpierw wykończenie dołu - kilka lat! zanim wszystko będzie a potem chcę by mi ocieplił górę bym mogła sobie korzystać tam, a to też się zejdzie ale już na swoim, to mogę czekać a przedszkole to zawsze rodzice bardziej przeżywają - a dzieci zdumiewająco dobrze (w większości przypadków) to znoszą... moje często były zostawiane a babciami/ciociami to wiedzą że mamy może nie być trochę ale zawsze po obiadku przyjdzie :) No pewnie - najważniejsze, że będziecie u siebie:wiggle: Ps.1 Drgnęła druga łazienka - coś się zaczyna tworzyć Ps.2 Nie uwierzycie ale wciąż jeszcze rozważam kolejne przemalowanie sufitu:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 03.09.2014 00:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2014 ... Ps.2 Nie uwierzycie ale wciąż jeszcze rozważam kolejne przemalowanie sufitu:lol2: Haha Jedziesz Maleńka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 03.09.2014 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2014 ... Ps.2 Nie uwierzycie ale wciąż jeszcze rozważam kolejne przemalowanie sufitu:lol2: jesteś moim miszczem! mój by mi nie pozwolił na pewno na takie zmiany zdania ale na Twoim miejscu bym się wstrzymała do całkowitego jej wykończenia... ocenisz jak wygląda biały - jak będzie brakować tego czegoś to wtedy pomalujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 03.09.2014 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2014 Haha Jedziesz Maleńka! Dzisiaj powiadomiłam o tym pomyśle pana Romana - mina bezcenna;) OMG - na ten sam kolor? A jak - w końcu zostało trochę Tym raziem poczekam, aż stolarz wstawi zabudowę wc i wtedy będzie decyzja:) jesteś moim miszczem! Co nie? ale na Twoim miejscu bym się wstrzymała do całkowitego jej wykończenia... ocenisz jak wygląda biały - jak będzie brakować tego czegoś to wtedy pomalujesz Nic do dodania w temacie - zgadzam się i tak zamierzam zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 03.09.2014 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2014 Dzisiaj powiadomiłam o tym pomyśle pana Romana - mina bezcenna;) ... matko co ja bym dała by to zobaczyć ale dobrze, że się wstrzymasz koniecznie obcykaj WSZYSTKO!!! na sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 03.09.2014 16:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2014 Ty też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 03.09.2014 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2014 wariatki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 05.09.2014 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2014 jutro z rana pędzę cykać fotki, co by świeże były hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 05.09.2014 16:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2014 jutro z rana pędzę cykać fotki, co by świeże były hehehe Świetnie! Też dzisiaj cykałam ale słońce tak dawało, że nie wiem, czy coś będzie widać Jutro jeszcze raz podjadę, bo wypożyczyłam materiały na narożnik i przed wyjazdem jeszcze szybciutko wybiorę i może nawet zamówię Jak młody ze mnie zejdzie, skrobnę priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 05.09.2014 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2014 ale ze środka fotki też porób :) a młodemu daj jeść i już masz go z głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 05.09.2014 16:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2014 ale ze środka fotki też porób :) a młodemu daj jeść i już masz go z głowy Nic nowego nie ma w środku - oprócz bałaganu. Młody mnie dzisiaj kocha - nie odpuści tak łatwo;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 05.09.2014 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2014 druga łazienka podobnież no nie wykręcaj się!! fotki drzwi wejściowych cyknij... całą podłogę w kuchni jak wyszło - no każde pomieszczenie :) by było cooooooo oglądać moje też mają fazę love dziś - przyklejone to nogi i całują co chwila... ale co to dzieciak nie zrobi by dostać czekoladę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 05.09.2014 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2014 Gryzie mnie... EH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 06.09.2014 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2014 Gryzie mnie... EH what???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 06.09.2014 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2014 Zazdrość, qrde Wy się tam spotykacie, a ja kibluję w pociągu z domu do W-wy i spowrotem. Prawie dzień w dzień od ponad tygodnia. Odpowiadam na następne pytanie ...bo sprzedaję mieszkanie i przyjmuję pielgrzymki oglądaczy ;( A od jutra mam jeszcze najazd rodzinny. A w międzyczasie pchnęłam 2 duże projekty. Może choć z jednym trafiłam, to będę mieć na żarcie dla kotów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts