Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Szkiełko w Tropikach - dziewczyna na placu budowy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Doczekałam tej chwili - dzisiaj położono u mnie pierwsze metry tynku na elewacji:wave:

Wiem, że tak nie można ale zachwycam się każdą komórką ciała (a tynk jest po prostu biały, kühl weiss Caparola), no ale dzisiaj jestem niezrównoważona, bo J. jest drugi dzień w przedszkolu i dzisiaj był płacz, więc i ja płaczę po kątach i próbuję postawić się do pionu.

u mnie też zaczęła się akcja przedszkole x2 :eek:

młoda poszła pierwszy raz - zachwycona!

starsza jako że już chodziła, to marudzi :( bo ona chce do tamtego przedszkola, do swojego chłopaka, bla bla bla, popłakuje

muszę im pakować śniadania - i prawie nic nie zjadły z tego co dostały! ale podobno obiad nieźle - chociaż tyle...

tynkowanie... matko kiedy ja tego doczekam? Ł powiedział że za 5 lat minimum :jawdrop: no to czekam :D

u mnie też zaczęła się akcja przedszkole x2 :eek:

młoda poszła pierwszy raz - zachwycona!

starsza jako że już chodziła, to marudzi :( bo ona chce do tamtego przedszkola, do swojego chłopaka, bla bla bla, popłakuje

muszę im pakować śniadania - i prawie nic nie zjadły z tego co dostały! ale podobno obiad nieźle - chociaż tyle...

tynkowanie... matko kiedy ja tego doczekam? Ł powiedział że za 5 lat minimum :jawdrop: no to czekam :D

E.. pewnie szybciej będzie to tynkowanie:yes: Teraz jest dużo rzeczy do zrobienia ale jak zrobicie środek,to Ł. zacznie się nudzić;)

Przeżywam to przedszkole ale wiem, że to dobry krok - dobrze, że dzisiaj u nas słońce świeciło - mogłam sobie wyć do woli, pod okularami przeciwsłonecznymi;). Młody ponoć wczoraj jadł, zobaczymy, jakie będą kolejne dni..

no raczej nie szybciej :-P

w sumie to do tego tynkowania mi niespieszno - nie jest to jakoś super potrzebne, mogę bez tego żyć - tylko dom jest szary ciapaty i ponury...

najpierw wykończenie dołu - kilka lat! zanim wszystko będzie a potem chcę by mi ocieplił górę bym mogła sobie korzystać tam, a to też się zejdzie

ale już na swoim, to mogę czekać :-P

a przedszkole to zawsze rodzice bardziej przeżywają - a dzieci zdumiewająco dobrze (w większości przypadków) to znoszą... moje często były zostawiane a babciami/ciociami to wiedzą że mamy może nie być trochę ale zawsze po obiadku przyjdzie :) :)

no raczej nie szybciej :-P

w sumie to do tego tynkowania mi niespieszno - nie jest to jakoś super potrzebne, mogę bez tego żyć - tylko dom jest szary ciapaty i ponury...

najpierw wykończenie dołu - kilka lat! zanim wszystko będzie a potem chcę by mi ocieplił górę bym mogła sobie korzystać tam, a to też się zejdzie

ale już na swoim, to mogę czekać :-P

a przedszkole to zawsze rodzice bardziej przeżywają - a dzieci zdumiewająco dobrze (w większości przypadków) to znoszą... moje często były zostawiane a babciami/ciociami to wiedzą że mamy może nie być trochę ale zawsze po obiadku przyjdzie :) :)

No pewnie - najważniejsze, że będziecie u siebie:wiggle:

Ps.1

Drgnęła druga łazienka - coś się zaczyna tworzyć:)

Ps.2

Nie uwierzycie ale wciąż jeszcze rozważam kolejne przemalowanie sufitu:lol2:

...

Ps.2

Nie uwierzycie ale wciąż jeszcze rozważam kolejne przemalowanie sufitu:lol2:

jesteś moim miszczem!

mój by mi nie pozwolił na pewno na takie zmiany zdania :-P

ale na Twoim miejscu bym się wstrzymała do całkowitego jej wykończenia... ocenisz jak wygląda biały - jak będzie brakować tego czegoś to wtedy pomalujesz :)

Haha :D Jedziesz Maleńka! :lol2:

Dzisiaj powiadomiłam o tym pomyśle pana Romana - mina bezcenna;)

OMG - na ten sam kolor?

A jak - w końcu zostało trochę;) Tym raziem poczekam, aż stolarz wstawi zabudowę wc i wtedy będzie decyzja:)

jesteś moim miszczem!

Co nie?;)

ale na Twoim miejscu bym się wstrzymała do całkowitego jej wykończenia... ocenisz jak wygląda biały - jak będzie brakować tego czegoś to wtedy pomalujesz :)

Nic do dodania w temacie - zgadzam się i tak zamierzam zrobić:)

jutro z rana pędzę cykać fotki, co by świeże były :D hehehe

Świetnie! Też dzisiaj cykałam ale słońce tak dawało, że nie wiem, czy coś będzie widać:( Jutro jeszcze raz podjadę, bo wypożyczyłam materiały na narożnik i przed wyjazdem jeszcze szybciutko wybiorę i może nawet zamówię:)

Jak młody ze mnie zejdzie, skrobnę priv.

druga łazienka podobnież ;)

no nie wykręcaj się!!

fotki drzwi wejściowych cyknij... całą podłogę w kuchni jak wyszło - no każde pomieszczenie :) :) by było cooooooo oglądać :)

moje też mają fazę love dziś - przyklejone to nogi i całują co chwila... ale co to dzieciak nie zrobi by dostać czekoladę :rotfl:

Zazdrość, qrde :(

Wy się tam spotykacie, a ja kibluję w pociągu z domu do W-wy i spowrotem. Prawie dzień w dzień od ponad tygodnia. Odpowiadam na następne pytanie :-D ...bo sprzedaję mieszkanie i przyjmuję pielgrzymki oglądaczy ;(

A od jutra mam jeszcze najazd rodzinny. A w międzyczasie pchnęłam 2 duże projekty. Może choć z jednym trafiłam, to będę mieć na żarcie dla kotów ;)