julianna16 06.09.2014 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2014 O ja też zazdroszczę Tak się składa, że ostatnie zloty są w dniach, w których "coś" się u mnie dzieje - w dniu lipcowego miałam urodziny, a jutro mam chrzciny Pesteczko, trzymam kciuki za sprzedaż mieszkania A Dziewczynom życzę SUUUUPER spotkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 07.09.2014 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2014 Po mieszkaniu . wczoraj wieczorem decyzja, z obopólnym zadowoleniem stron, wybuchem radosnego płaczu nowej właścicielki, została zaklepana. Lecę kończyć sprzątanie i przygotowanie sypialni dla tabunu gości. Wczoraj cały dzień mi wypadł z prac przez mieszkanie. Boh, jakim cudem starczy mi kołder Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.09.2014 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2014 :wave: Pesteczka gratulacje, tak rychlej sprzedazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 07.09.2014 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2014 Pestko gratulacje Bardzo szybko, a jeśli z obupólnym zadowoleniem, to super Czyli czekają nas świeżutkie zdjecia z Pestkowej wykończeniówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 07.09.2014 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2014 Spokojnie, Kobitki. Najpierw niech ja tę kasę dostanę. To jeszcze potrwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 07.09.2014 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2014 No Pestka Gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 08.09.2014 04:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2014 Pestka super!! widać że jak Ty się do czegoś zabierasz to już na maxiora - tak szybko sprzedać? no szacun!!! kiedy to opijamy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 08.09.2014 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2014 kiedy to opijamy??? ledwo wytrzezwiala po jednym spotkaniu a juz sie domaga kolejnej imprezki :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 08.09.2014 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2014 Dotarłam do siebie:) Pesteczko, następnym razem musisz być, nie ma to tamto:yes: Gratuluję sprzedaży - szybko poszło! Niech jeszcze kasa spłynie - pewnie ze dwa miesiące zajmie załatwianie kredytu ale najważniejsze, żeby się udało:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 08.09.2014 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2014 Dzięki Dziewczyny. Dałam rozsądną cenę – sygnał, że chcę sprzedać, a nie sprzedawać. Przygotowałam mieszkanie, zrobiłam zdjęcia i plan jak należy i poszło. Narobiłam się na tymi fotami jak dzika. 2 piętra niżej mieszkanie stoi na OtoDom od pół roku. Dziewczyna, która kupuje, w sobotę popłakała się z radości, a ja z nią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 08.09.2014 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2014 ... Dałam rozsądną cenę – sygnał, że chcę sprzedać, a nie sprzedawać. Przygotowałam mieszkanie, zrobiłam zdjęcia i plan jak należy i poszło. Narobiłam się na tymi fotami jak dzika. ... Klucz do sukcesu Pestka, czy to Ty kiedyś wrzucałaś komuś namiar na stronkę pewnej forumki, która zaczęła się "bawić: w klejenie szkła? Latarenki, pudełeczka, etc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 08.09.2014 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2014 Nie, Asiu. A ładne były? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 08.09.2014 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2014 O, widzę, że Asia czuwa:yes: Rzeczywiście, poszukuję firmy która sprowadzi mi lampy ze Stanów albo wykona mi lampy na wzór uproszczonej latarenki: http://naforum.zapodaj.net/thumbs/97890781a5f4.jpg (Eldridge) http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7e7ba2dfbff1.jpg (piękny kształt, niemal idealny) http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9b3558405380.jpg Ta trzecia bardzo mi się podoba ale potrzebuję ciemnych ramek i chyba jednak mniej strojnych - ma jednak dużą zaletę - więcej oprawek:) Wklejam też taką: http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fe8cbe43dfac.jpg jak dla mnie ma zbyt mocną ramkę i szukam czegoś na lince lub łańcuchy - bez sztywnego połączenia z sufitem, bo przypominam - zwis będzie miał ok 6 metrów;) Kto pomoże, kto podpowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 08.09.2014 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2014 Myślę, że dałoby się to zespawać z wąskich kątowników. Wklejenie szkła to już bajka. Przyciąć odpowiednie kawałki u szklarza i można wkleić samodzielnie.Może poszukaj ślusarza, który zespawa wg Twojego rysunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 08.09.2014 14:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2014 Myślę, że dałoby się to zespawać z wąskich kątowników. Wklejenie szkła to już bajka. Przyciąć odpowiednie kawałki u szklarza i można wkleić samodzielnie. Może poszukaj ślusarza, który zespawa wg Twojego rysunku. Niestety muszę to zlecić komuś w 100% - z prostej przyczyny- DRAMATYCZNY BRAK CZASU:( Wszystkie moje hendmejdy utknęły w martwym punkcie z tego właśnie powodu. Lampy niestety muszą wisieć jak najszybciej, najlepiej jeszcze przed podłogami i tu jest zonk. Szukam firmy, która podejmie się jednostkowego projektu, bo jak dotąd wszyscy podejmą się tylko stałej współpracy, a ja takiej nie zapewnię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 08.09.2014 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2014 Spytaj Juliannę. Ona ma kontakt do firemki, która robiła jej lampy. O ile dobrze pamiętam, to czytałam u nich na stronie, że podejmą się każdego niestandardowego projektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 08.09.2014 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2014 tutaj Julianna zamawiała swoją lampę: http://www.showroom.decostyl.pl/index.php/Sklep-Internetowy.html zapisałam sobie, bo chętnie też skorzystam kiedyś ps. Anetko rysowałam dziś kluczem wszystkie deski w sklepach i każda się rysowała od razu no niby niewiele ale jednak - grube filce pod wszystko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 08.09.2014 15:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2014 Spytaj Juliannę. Ona ma kontakt do firemki, która robiła jej lampy. O ile dobrze pamiętam, to czytałam u nich na stronie, że podejmą się każdego niestandardowego projektu. tutaj Julianna zamawiała swoją lampę: http://www.showroom.decostyl.pl/index.php/Sklep-Internetowy.html zapisałam sobie, bo chętnie też skorzystam kiedyś ps. Anetko rysowałam dziś kluczem wszystkie deski w sklepach i każda się rysowała od razu no niby niewiele ale jednak - grube filce pod wszystko! Dzięki dziewczyny:hug: Karolina - poważnie? Popatrz, ja rysowałam kluczem samochodowym ale desce nic nie było. Filc jednak obowiązkowo pod wszystko - zawsze podklejam meble, bo nie lubię tego dźwięku, gdy coś o coś trze:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 08.09.2014 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2014 poważnie może nie będzie tak źle jednak w użytkowaniu wiem, że Twojej nic nie straszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 08.09.2014 15:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2014 poważnie może nie będzie tak źle jednak w użytkowaniu wiem, że Twojej nic nie straszne W to tak do końca nie wierzę ale mam nadzieję, że normalne warunki przetrzyma;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts