Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Szkiełko w Tropikach - dziewczyna na placu budowy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A zrobiłaś coś nie panującego? NIE :) Więc i tym razem będzie super :)

Każdy może się mylić:yes: Pamiętasz sufit w głównej łazience? Być może czeka go kolejne przemalowanie:lol2:

A mnie tu tylko jeden dzień nie było i tyle się dzieje :)

Chloe, paczę jak mój Pasqal w ropucha dzisiaj :yes:

Karolina, a co u Ciebie jest vis a vis ściany kominkowej?

Pesteczko, mam nadzieję, że ta wnęka przełamie trochę monotonię ściany na wprost - teraz została jeszcze sprawa koloru, czy faktury. Na wizualizacji wnęki nie mogę dodać (choć muszę spróbować, bo nie wszystko jeszcze opanowałam) ale dzięki temu paseczkowi nie musi być już tak multikolorowo. Kiełkują mi jakieś zaczątki pomysłu;)

:lol2: ja wcześniej dojrzewam chyba :lol2:

okno :D prawie na całą ścianę - będzie z niego widok na plac zabaw dziedziczek :rotfl:

I dobrze, że będzie w tą stronę - jak Ci się znudzą programy tv, odwrócisz się i będzie reality;)

a ja bym wolala jakies ciemne te oprawy, czy jak to sie zwie dodac w te wneki:rolleyes:

chyba ze to ma byc glowne dominujace oswietlenie..

ale cooojasieeetamznaaam ;)

Zazdraszczam tego etapu malowania..w pozytywnym tego slowa znaczeniu :)

Melcia, nie dogodzisz każdemu - gdybyśmy wszystko chciały mieć tak samo, byłoby straaasznie nudno;) Prawdę powiedziawszy te wnęki są nieduże i lampy nie powinny dominować - przy latarniach raczej nikt nie zwróci na nie uwagi.

---

Jadę zamówić ostatnią farbę, podejrzę, co tam na budowie, a potem na grzybyy - rekreacyjnie.

z tym dominowaniem mialam na mysli granie glownej roli jako oswietlenie..

ciekawi mnie czy nie beda wzroku przyciagac..

chociaz tak jw napisalam, nie znam sie :D wiec z mila checia poczekam na koncowe efekty :yes:

wez nic nie pisz o grzybkach... jaka ja mam ochote jechac i zbierac..

tyle sloikow nazbieralam na weki a tu nic :cry:

oo dzieki...

czyli program wart sciagniecia na komp ;)

http://roomstyler.com/

Nie sciągasz go. Rejestrujesz się i pracujesz. Wsio masz on line, ale zapisywać oczywiście można. Jest też możliwość rozszerzenia możliwości za jakąś opłatą, ale nie zgłębiałam.

Każdy może się mylić:yes: Pamiętasz sufit w głównej łazience? Być może czeka go kolejne przemalowanie:lol2:

Pesteczko, mam nadzieję, że ta wnęka przełamie trochę monotonię ściany na wprost - teraz została jeszcze sprawa koloru, czy faktury. Na wizualizacji wnęki nie mogę dodać (choć muszę spróbować, bo nie wszystko jeszcze opanowałam) ale dzięki temu paseczkowi nie musi być już tak multikolorowo. Kiełkują mi jakieś zaczątki pomysłu;)

Ani się waż go przemalowywać :sick: Z tą lampą wszystko wygląda świetnie.

Ani się waż go przemalowywać :sick: Z tą lampą wszystko wygląda świetnie.

Ale że jak? Ma zostać biały?? Czekam na stolarza i ściankę i wtedy jeśli okaże się, że nie jest ponurzasto, może machnę ciemny sufit. Był ciemny, jest jasny - jeśli zmiana, to powrót do opcji 1. Kobieta zmienną jest:rolleyes: