lukasz69karolina 03.10.2014 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2014 skleroza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 03.10.2014 16:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2014 skleroza W Twoim wieku? Kobieto;) Że ja mam, to jasne ale Ty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 03.10.2014 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2014 Chloe, świetne są te wnęki myślałam o takich, ale u mnie za mało przestrzeni na Twoich metrach wyglądają genialnie. I też mi się wydaje że jasne oprawy będą fajnie wyglądały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 03.10.2014 16:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2014 Chloe, świetne są te wnęki myślałam o takich, ale u mnie za mało przestrzeni na Twoich metrach wyglądają genialnie. I też mi się wydaje że jasne oprawy będą fajnie wyglądały... Och Mi kochana, mów mi tak jeszcze, bo trzęsę portkami - klamka zapadła - lampy w szafie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 03.10.2014 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2014 A zrobiłaś coś nie panującego? NIE Więc i tym razem będzie super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 03.10.2014 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2014 A mnie tu tylko jeden dzień nie było i tyle się dzieje Chloe, paczę jak mój Pasqal w ropucha dzisiaj Karolina, a co u Ciebie jest vis a vis ściany kominkowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 04.10.2014 05:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2014 A zrobiłaś coś nie panującego? NIE Więc i tym razem będzie super Każdy może się mylić Pamiętasz sufit w głównej łazience? Być może czeka go kolejne przemalowanie:lol2: A mnie tu tylko jeden dzień nie było i tyle się dzieje Chloe, paczę jak mój Pasqal w ropucha dzisiaj Karolina, a co u Ciebie jest vis a vis ściany kominkowej? Pesteczko, mam nadzieję, że ta wnęka przełamie trochę monotonię ściany na wprost - teraz została jeszcze sprawa koloru, czy faktury. Na wizualizacji wnęki nie mogę dodać (choć muszę spróbować, bo nie wszystko jeszcze opanowałam) ale dzięki temu paseczkowi nie musi być już tak multikolorowo. Kiełkują mi jakieś zaczątki pomysłu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 04.10.2014 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2014 W Twoim wieku? Kobieto;) Że ja mam, to jasne ale Ty? ja wcześniej dojrzewam chyba ... Karolina, a co u Ciebie jest vis a vis ściany kominkowej? okno prawie na całą ścianę - będzie z niego widok na plac zabaw dziedziczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 04.10.2014 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2014 a ja bym wolala jakies ciemne te oprawy, czy jak to sie zwie dodac w te wneki:rolleyes: chyba ze to ma byc glowne dominujace oswietlenie.. ale cooojasieeetamznaaam Zazdraszczam tego etapu malowania..w pozytywnym tego slowa znaczeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 04.10.2014 07:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2014 ja wcześniej dojrzewam chyba okno prawie na całą ścianę - będzie z niego widok na plac zabaw dziedziczek I dobrze, że będzie w tą stronę - jak Ci się znudzą programy tv, odwrócisz się i będzie reality;) a ja bym wolala jakies ciemne te oprawy, czy jak to sie zwie dodac w te wneki:rolleyes: chyba ze to ma byc glowne dominujace oswietlenie.. ale cooojasieeetamznaaam Zazdraszczam tego etapu malowania..w pozytywnym tego slowa znaczeniu Melcia, nie dogodzisz każdemu - gdybyśmy wszystko chciały mieć tak samo, byłoby straaasznie nudno;) Prawdę powiedziawszy te wnęki są nieduże i lampy nie powinny dominować - przy latarniach raczej nikt nie zwróci na nie uwagi. --- Jadę zamówić ostatnią farbę, podejrzę, co tam na budowie, a potem na grzybyy - rekreacyjnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 04.10.2014 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2014 z tym dominowaniem mialam na mysli granie glownej roli jako oswietlenie.. ciekawi mnie czy nie beda wzroku przyciagac.. chociaz tak jw napisalam, nie znam sie wiec z mila checia poczekam na koncowe efekty wez nic nie pisz o grzybkach... jaka ja mam ochote jechac i zbierac.. tyle sloikow nazbieralam na weki a tu nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 04.10.2014 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2014 Chloe, z jakiego programu do wizek korzystasz? mysle sobie porobic cosik dla siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 04.10.2014 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2014 Chloe, z jakiego programu do wizek korzystasz? mysle sobie porobic cosik dla siebie Roomstyler - pozazdrościłam Juliannie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 04.10.2014 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2014 oo dzieki... czyli program wart sciagniecia na komp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 04.10.2014 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2014 oo dzieki... czyli program wart sciagniecia na komp http://roomstyler.com/ Nie sciągasz go. Rejestrujesz się i pracujesz. Wsio masz on line, ale zapisywać oczywiście można. Jest też możliwość rozszerzenia możliwości za jakąś opłatą, ale nie zgłębiałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 04.10.2014 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2014 Każdy może się mylić Pamiętasz sufit w głównej łazience? Być może czeka go kolejne przemalowanie Pesteczko, mam nadzieję, że ta wnęka przełamie trochę monotonię ściany na wprost - teraz została jeszcze sprawa koloru, czy faktury. Na wizualizacji wnęki nie mogę dodać (choć muszę spróbować, bo nie wszystko jeszcze opanowałam) ale dzięki temu paseczkowi nie musi być już tak multikolorowo. Kiełkują mi jakieś zaczątki pomysłu;) Ani się waż go przemalowywać Z tą lampą wszystko wygląda świetnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 04.10.2014 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2014 Ani się waż go przemalowywać Z tą lampą wszystko wygląda świetnie. Ale że jak? Ma zostać biały?? Czekam na stolarza i ściankę i wtedy jeśli okaże się, że nie jest ponurzasto, może machnę ciemny sufit. Był ciemny, jest jasny - jeśli zmiana, to powrót do opcji 1. Kobieta zmienną jest:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 04.10.2014 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2014 I'm just lost Ma być ciemny i już... bo mówimy o tej łazience gdzie „przyklejałam`„ tapetę i gdzie powiesiłaś na wizce tę fajną lampę, która zrobiła z niej perełkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 04.10.2014 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2014 I'm just lost Ma być ciemny i już... bo mówimy o tej łazience gdzie „przyklejałam`„ tapetę i gdzie powiesiłaś na wizce tę fajną lampę, która zrobiła z niej perełkę Oł je;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 04.10.2014 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2014 Oooołłjeeee bejbe winno byc taa dziekuje dziewczyny za namiary..juz tam jestem..ale.. wydaje mi sie, ze cosik duzo czasu tam spedze, by to wsio ogarnac na szczescie sa filmiki co i jak..wiec bede pilnie sie uczyc i szalec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts