_Chloe_ 06.10.2014 15:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2014 Meli, ogarniasz - zobaczysz, jakie ładne wizki wyjdą -- Wczoraj spontanicznie kupiłam regał - nie wiem, gdzie go postawię ale ujęła mnie jego prostota i wielofunkcyjność. -- Malowanie ścian ma się ku końcowi. Jutro wietrzenie, a od czwartku układanie podłóg:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 06.10.2014 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2014 skoro tak zachwalacie ten program to postanowiłam i ja spróbować... ale kurna co chwila muszę w słownik zwroty wpisywać bo ja noga z anglika nie umiem się połapać - niepodoba mi się to że nie mogę zmienić wymiarów mebli, tylko muszą być jakie są ale może z czasem dojdę do ładu jakiegoś z tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 06.10.2014 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2014 ile czasu ma im zająć podłoga? u mnie 70metrów 3 dni robili we dwóch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 06.10.2014 15:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2014 skoro tak zachwalacie ten program to postanowiłam i ja spróbować... ale kurna co chwila muszę w słownik zwroty wpisywać bo ja noga z anglika nie umiem się połapać - niepodoba mi się to że nie mogę zmienić wymiarów mebli, tylko muszą być jakie są ale może z czasem dojdę do ładu jakiegoś z tym Mnie też się jeszcze kićka ale przynajmniej powtórkę z anglika mam;) ile czasu ma im zająć podłoga? u mnie 70metrów 3 dni robili we dwóch Pojęcia nie mam - tydzień? Dwa? 165 metrów - jest trochę zabawy. W międzyczasie będą trwały najprawdopodobniej prace na poddaszu nad garażem (g-k) i wróci ekipa od łazienek, jak tylko szklarz położy, co ma położyć, a i stolarz przywiezie ścianę i szafkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 06.10.2014 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2014 Ja co prawda kumam angielski ale czasami mam czarna dziure w glowie szczegolnir teraz przy wizkach dzisiaj nie mialam kiedy do tego przysiasc ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 09.10.2014 14:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2014 (edytowane) Dziewczyny, dzieje się - na budowie tłum - lubię to:) Do soboty będą skończone podłogi - wstawiam mój kontrowersyjny, odradzany przez 97% osób jesion natura:D Przy moich kremowych ścianach nie będzie miał konkurencji - czuję, że się nie zawiodę. http://naforum.zapodaj.net/thumbs/507e613c8d9a.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c4f35f887e2e.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6202395db557.jpg W międzyczasie stolarz robi dużą łazienkę: http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f8dd19dd6807.jpg Przy kominku wyleguje się "szafeczka" http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d59050874624.jpg Cieszę się jak głupia, choć jestem już naprawdę mocno zmęczona - lada dzień zamkniemy temat płotu z tyłu domu, a potem modlę się o suszę, bo kostka wciąż nie może rozpocząć prac przez te bagna na budowie:( Od wtorku do czwartku będą się montować drzwi. Edytowane 9 Października 2014 przez _Chloe_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.10.2014 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2014 Ja Ci chyba nie odradzałam tego jesionu, bo jeśli tak to głupio mówiłam. A czegóż u Ciebie bagno u nas sucho jak pieprz. Przeca nie pada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 09.10.2014 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2014 Aaaaale pięęęęknie!!!! Jestem zachwycona i plamiastą podłogą i salonem niesamowicie wielkim!! A co tam malowałaś? Przyznaj się ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 09.10.2014 15:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2014 Ja Ci chyba nie odradzałam tego jesionu, bo jeśli tak to głupio mówiłam. A czegóż u Ciebie bagno u nas sucho jak pieprz. Przeca nie pada Ty byłaś w tych 3 %. U nas kropi co drugi dzień ale najgorsza była ulewa, kiedy miałam rozkopaną działkę, bo docieplali fundamenty - nie było jeszcze rynien i tak napadało, że do dzisiaj jest jeszcze zbyt mokro. Gleba niestety powierzchniowo jest niekorzystna - na wierzchu glina (części się pozbędziemy, część wymieszamy), a pod spodem sucho i piaseczek jak nad morzem. Jesteśmy wiec narażeni na okresowe powierzchniowe podtopienia. Na szczęście niedługo będzie częściowy drenaż no i podłączymy rury do zbiornika opadowego. Aaaaale pięęęęknie!!!! Jestem zachwycona i plamiastą podłogą i salonem niesamowicie wielkim!! A co tam malowałaś? Przyznaj się ;p Aga, poważnie - wstydzę się, nie wkleję tego oficjalnie:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 09.10.2014 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2014 Ale domowo się robi A ta szafeczka to co? RTV? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 09.10.2014 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2014 a ja? a ja jak głosowałam? wydaje mi się że za tym naturalnym, ale pewności nie mam wygląda... no cóż... dość intensywnie dla mnie osobiście ciut zbyt barwne jednak na dużej powierzchni - chociaż może jak już staną meble to zmienię zdanie bo będzie jednak inne w odbiorze jak nie chcesz wkleić to chociaż powiedz co robiłaś - widzisz że nas aż tu skręca!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 09.10.2014 15:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2014 Ale domowo się robi A ta szafeczka to co? RTV? Tak wygląda... ale to do łazienki:lol2: a ja? a ja jak głosowałam? wydaje mi się że za tym naturalnym, ale pewności nie mam wygląda... no cóż... dość intensywnie dla mnie osobiście ciut zbyt barwne jednak na dużej powierzchni - chociaż może jak już staną meble to zmienię zdanie bo będzie jednak inne w odbiorze jak nie chcesz wkleić to chociaż powiedz co robiłaś - widzisz że nas aż tu skręca!! Wyślę Ci na priva, skoro się upierasz;) Karolina - jesteś w grupie z Pesteczką Słowo daję - muszę przekierować myśli z budowy na dom:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 09.10.2014 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2014 no to dobrze pamiętałam - ja osobiście nie przepadam za tymi bielonymi deskami i dlatego stawiałam na neutral ale to mega wzorzyste jest! no nie spodziewałam się że aż tak czekam!! ja tam ciągle mówię "budowa" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 09.10.2014 16:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2014 Wzorzyste, że hej, dlatego miałąm obawy - jednolite materiały, tudzież dywan ładnie to wszystko załagodzą ale na efekt trzeba będzie trochę poczekać. Przynajmniej widzę, że to dechy są - każda inna;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.10.2014 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2014 Dywan ? Może w tę stronę albo bardziej agresywnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asc 09.10.2014 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2014 czesc Chloe, witam sie dopiero teraz, choc stale podglądam:-)fajna szafeczka tv, robiona na wymiar czy byla gotowa?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 09.10.2014 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2014 Pesteczko, nie wiem jeszcze, co będzie - ten pierwszy mi się podoba:) Może skuszę się też na jakiś bardziej klasyczny ale póki co nie wiem - jedynie do sypialni mam wizję - powinien być bez wzorów - najchętniej kobaltowy. Znalazłam nawet jeden ale cena jest z kosmosu, więc nie przejdzie. Asc, witam Cię serdecznie:) Szafka jest do łazienki ale w zasadzie idealnie pasowałaby też do salonu (na zdj. widać tył). O czymś takim myślę właśnie jako rtv, bo chciałabym szafkę podwieszaną, a nie mogę dostać w tak dużym wymiarze. Ta ze zdjęcia robiona jest na wymiar - ma 2,2 m szerokości, ok 45 cm głębokości -wysokości nie pamiętam ale mogę sprawdzić. Wklejam wizualizację łazienki - tam widać szafiszcze: http://naforum.zapodaj.net/thumbs/558c20a1dea9.jpg Realizacja jest w kolorze 9002, czyli złamana biel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.10.2014 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2014 Wrzuciłam te dywany żeby podniecić Twoją wyobraźnię Tylko... bo to Kyle Bunting https://www.kylebunting.com/en/rugs_walls/collection_designs Są zszywane z kawałeczków futrzanych skór farbowanych. Nawet nie chcę myśleć ile kosztują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 09.10.2014 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2014 Wrzuciłam te dywany żeby podniecić Twoją wyobraźnię Tylko... bo to Kyle Bunting https://www.kylebunting.com/en/rugs_walls/collection_designs Są zszywane z kawałeczków futrzanych skór farbowanych. Nawet nie chcę myśleć ile kosztują. A to dziękuję - moja wyobraźnia buzuje:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 09.10.2014 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2014 pięknie Mi też pokaż Mnie pierwszą skręcało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts