pestka56 09.10.2014 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2014 O dywaniki Ci chodzi, Mi ? to są obrazki tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 09.10.2014 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2014 O dywaniki Ci chodzi, Mi ? to są obrazki tutaj. Nie o dywaniki Chloe coś robi od dwóch dni i nie chce pokazać... Wygadała się jak Karolajna budki malowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 09.10.2014 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2014 A ja widziałam Myślę, że Chloe dojrzeje do tego by pokazać normalnie jak człowiek na wątku. Ale pewnie przy urządzaniu zobaczymy bez zająknięcia się, że to jej produkcji Myślę, że nikt się nie domyśli jak zobaczy w urządzonym wnętrzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 09.10.2014 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2014 Chlooooooeeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.10.2014 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2014 to jawna dyskryminacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 09.10.2014 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2014 Ja też chcę widzieć. Stanowczo! Bo jak nie to opublikuję Twoje zdjęcie jak śpisz. Bez makijażu! ----------------------------------------------------------- No jasne, że nie mam takiego zdjęcia, ale czymś zaszantażować muszę, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 10.10.2014 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2014 Wariatki:lol2: Dojrzewam - mogę Wam tylko obiecać, że dam znać, gdy dojrzeję Naprawdę nie ma czego przeżywać Asia, nie wiedziałam, że byłam obserwowana:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.10.2014 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2014 Chloe, po Asi wszystkiego mozna sie spodziewac Witam gospodynie i osoby tutaj zagladajace Anetka, tak jak kocham jesion serduchem swoim tak jakos qrde mam mieszane do niego teraz uczucie co do podlogi mam schody, sa piekne, stol, niestety troszke mniej, bo wlasnie przez to, ze jedna noga to prawie biala a druga w polowie jest i kole mnie to w oczy moje zalamalam sie jak to zobaczylam, ale mysle, ze musze pokochac i jakos zyc z tym widokiem... O podlodze myslalam jesionowej aleee teraz waham sie... gdyby uzyskac efekt jednolitosci to tak...a maziai niestety u siebie nie przetrawie:bash: Poza tym jest pieknie!!!! szafiszcze lazienkowe wow ps., tez bym chciala wiedziec o co chodzi, tzn co narysowalas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 10.10.2014 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2014 O Boże Dziewczyny jak mnie dawno na FM nie było. Pewnie to dlatego, że skończyło się gadanie a wreszcie zaczęło się coś i u mnie dziać... Chloe, u Ciebie to już prawie koniec. Pięknie. Podłoga boska, zwłaszcza w takich rozmiarach. Pytanie tylko - co ten kominek taki czysty?? Nie był jeszcze używany?? Pozdrawiam Wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 10.10.2014 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2014 (edytowane) Chloe, po Asi wszystkiego mozna sie spodziewac Witam gospodynie i osoby tutaj zagladajace Anetka, tak jak kocham jesion serduchem swoim tak jakos qrde mam mieszane do niego teraz uczucie co do podlogi mam schody, sa piekne, stol, niestety troszke mniej, bo wlasnie przez to, ze jedna noga to prawie biala a druga w polowie jest i kole mnie to w oczy moje zalamalam sie jak to zobaczylam, ale mysle, ze musze pokochac i jakos zyc z tym widokiem... O podlodze myslalam jesionowej aleee teraz waham sie... gdyby uzyskac efekt jednolitosci to tak...a maziai niestety u siebie nie przetrawie:bash: Poza tym jest pieknie!!!! szafiszcze lazienkowe wow ps., tez bym chciala wiedziec o co chodzi, tzn co narysowalas Melcia, wiesz że ja też miałam stracha z jesionem:) Zdaję sobie sprawę z tego, że do nowoczesnych, minimalistycznych wnętrz on nie pasuje i gdybym miała położyć tę podłogę u Ciebie, na pewno bym tego nie zrobiła:no: U mnie nie będzie tak nowocześnie - nowoczesne są okna, schody i kominek - cała reszta dąży w kierunku natury i przełamanej klasyki. Ściany są neutralne, narożnik dajmy na to ecru, Wszystko gładkie, także u mnie powinno się udać - chciałam, żeby podłogi były żywe - nie wiem, jak to ująć ale jesion bielony u mnie byłby zbyt mdły. Na dąb nie zgadzał się M. więc opcja choć była moim faworytem, upadła. Tak jak napisałam - większości może się nie podobać, mogą być wątpliwości ale taki był zamysł i już. Nadmieniam, że cieszy mnie to, że wyrażacie swoje zdanie - nic mi po udawanych zachwytach:hug: Edytowane 10 Października 2014 przez _Chloe_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.10.2014 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2014 Dlatego u Ciebie moge sie zachwycac, bo teraz zrozumialam jaki jest zamysl wnetrz... zupelnie odmienny niz u mnie...(chociaz i tak nie wiem w jakim ja kierunku ide:lol2: ) Raaany bossskie bedzie zarabiscie Chloe! jeszcze troszke i meta! i to nie jest udawany zachwyt... nie lubie udawac.. lepiej milczec i nie wypowiadac sie,albo napisac szczerze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 10.10.2014 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2014 Dlatego u Ciebie moge sie zachwycac, bo teraz zrozumialam jaki jest zamysl wnetrz... zupelnie odmienny niz u mnie...(chociaz i tak nie wiem w jakim ja kierunku ide:lol2: ) Raaany bossskie bedzie zarabiscie Chloe! jeszcze troszke i meta! i to nie jest udawany zachwyt... nie lubie udawac.. lepiej milczec i nie wypowiadac sie,albo napisac szczerze Doceniam to, Mel - dzięki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 10.10.2014 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2014 Podłogi skończone. W poniedziałek jadę wybrać i zamówić listwy. W poniedziałek jadę zamówić płot. W poniedziałek mam pomiary okien w celach zamówienie rolet i zasłon. Nie lubię poniedziałku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.10.2014 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2014 moze ten poniedzialek okaze sie fajnym poniedzialkiem ? tez ich nie lubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 12.10.2014 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2014 Kuchnia klepnięta - fronty uzależnione kolorem od uchwytów;). Dokładnie sprawa wygląda tak, że wybrałam uchwyty w kolorze złamanej bieli i na tej bazie zbudowała się reszta kuchni;) Blat będzie jesionowy, a co - jak szaleć z drewnem, to po całości. Garderoby i szafy omówione - stolarz zajmie się najpierw nimi, żebyśmy mogli "się przeprowadzać". Ta... a kostki jak nie było, tak nie ma - wczoraj lało cały dzień - załamka normalnie:( Dzisiaj też uroczo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 12.10.2014 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2014 o, fajnie, ze idzie do przodu. Właśnie z Michałem rozmawialiśmy, że nie mamy żadnych mebli jeszcze - nie zabraliśmy za dużo rzeczy z mieszkania i garderoba by się przydała. Michał mówi przecież mamy garderobę - no mamy ale bez mebli Jedyne przechowalniki to nie skończona jeszcze kuchnia a to za mało. Ale mieszkamy już prawie pół roku Ale ten czas zasuwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 14.10.2014 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2014 A na kiedy stolarz wykona robotę? Bo mnie ostatnio zbił z nóg terminem 6 tygodni na wykonanie 1 półeczki! Zastanawiam się czy tak wszyscy czy tylko mój taki zarobiony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 14.10.2014 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2014 A na kiedy stolarz wykona robotę? Bo mnie ostatnio zbił z nóg terminem 6 tygodni na wykonanie 1 półeczki! Zastanawiam się czy tak wszyscy czy tylko mój taki zarobiony? Asiu, mój ma terminy na pół roku do przodu zaklepane ale ponieważ jestem umówiona, wszystko może zrobić w ciągu 2 tygodni. Kuchnia będzie robiona dłużej, ok 1,5 miesiąca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 14.10.2014 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2014 Chloe idziesz jak burza przestrzeń w salonie cudowna piękny kominek podłoga odważna, ale na tej powierzchni pasuje i u Ciebie mi to dobrze wygląda nie wiem, czy chwaliłam Cię za zagłówek - jeśli nie to OGROMNE GRATULCJE !!! rewelacyjny podziwiam Cię za taką mistrzowską robotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 14.10.2014 14:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2014 Chloe idziesz jak burza przestrzeń w salonie cudowna piękny kominek podłoga odważna, ale na tej powierzchni pasuje i u Ciebie mi to dobrze wygląda nie wiem, czy chwaliłam Cię za zagłówek - jeśli nie to OGROMNE GRATULCJE !!! rewelacyjny podziwiam Cię za taką mistrzowską robotę Dzięki Słonko, miło mi to czytać, szczególnie od tak perfekcyjnej pani domu:hug: Dzisiaj montują się drzwi - nie dojechałam na budowę ale jutro tam będę i cyknę foty. Montaż schodów przesuniemy sobie o jakieś dwa tygodnie - mnie się nie pali, wykonawcy jest to na rękę, a i szansa, że coś się uszkodzi podczas prac maleje:) Listwy przypodłogowe wybrane - jutro obmierzę jeszcze pomieszczenia bez drewnianej podłogi i zamówię takie same do całego domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts