Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Szkiełko w Tropikach - dziewczyna na placu budowy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A ja widziałam :)

Myślę, że Chloe dojrzeje do tego by pokazać normalnie jak człowiek na wątku. Ale pewnie przy urządzaniu zobaczymy bez zająknięcia się, że to jej produkcji :) Myślę, że nikt się nie domyśli jak zobaczy w urządzonym wnętrzu.

Chloe, po Asi wszystkiego mozna sie spodziewac :lol2:

Witam gospodynie i osoby tutaj zagladajace :)

Anetka, tak jak kocham jesion serduchem swoim tak jakos qrde mam mieszane do niego teraz uczucie co do podlogi :rolleyes:

mam schody, sa piekne, stol, niestety troszke mniej, bo wlasnie przez to, ze jedna noga to prawie biala a druga w polowie jest i kole mnie to w oczy moje :( zalamalam sie jak to zobaczylam, ale mysle, ze musze pokochac i jakos zyc z tym widokiem...

O podlodze myslalam jesionowej aleee teraz waham sie... gdyby uzyskac efekt jednolitosci to tak...a maziai niestety u siebie nie przetrawie:bash:

Poza tym jest pieknie!!!!

szafiszcze lazienkowe wow :jawdrop:

ps., tez bym chciala wiedziec o co chodzi, tzn co narysowalas :rolleyes:

O Boże Dziewczyny jak mnie dawno na FM nie było. Pewnie to dlatego, że skończyło się gadanie a wreszcie zaczęło się coś i u mnie dziać... Chloe, u Ciebie to już prawie koniec. Pięknie. Podłoga boska, zwłaszcza w takich rozmiarach. Pytanie tylko - co ten kominek taki czysty?? Nie był jeszcze używany?? Pozdrawiam Wszystkich!

Chloe, po Asi wszystkiego mozna sie spodziewac :lol2:

Witam gospodynie i osoby tutaj zagladajace :)

Anetka, tak jak kocham jesion serduchem swoim tak jakos qrde mam mieszane do niego teraz uczucie co do podlogi :rolleyes:

mam schody, sa piekne, stol, niestety troszke mniej, bo wlasnie przez to, ze jedna noga to prawie biala a druga w polowie jest i kole mnie to w oczy moje :( zalamalam sie jak to zobaczylam, ale mysle, ze musze pokochac i jakos zyc z tym widokiem...

O podlodze myslalam jesionowej aleee teraz waham sie... gdyby uzyskac efekt jednolitosci to tak...a maziai niestety u siebie nie przetrawie:bash:

Poza tym jest pieknie!!!!

szafiszcze lazienkowe wow :jawdrop:

ps., tez bym chciala wiedziec o co chodzi, tzn co narysowalas :rolleyes:

Melcia, wiesz że ja też miałam stracha z jesionem:) Zdaję sobie sprawę z tego, że do nowoczesnych, minimalistycznych wnętrz on nie pasuje i gdybym miała położyć tę podłogę u Ciebie, na pewno bym tego nie zrobiła:no:

U mnie nie będzie tak nowocześnie - nowoczesne są okna, schody i kominek - cała reszta dąży w kierunku natury i przełamanej klasyki. Ściany są neutralne, narożnik dajmy na to ecru, Wszystko gładkie, także u mnie powinno się udać - chciałam, żeby podłogi były żywe - nie wiem, jak to ująć ale jesion bielony u mnie byłby zbyt mdły. Na dąb nie zgadzał się M. więc opcja choć była moim faworytem, upadła.

Tak jak napisałam - większości może się nie podobać, mogą być wątpliwości ale taki był zamysł i już:).

Nadmieniam, że cieszy mnie to, że wyrażacie swoje zdanie - nic mi po udawanych zachwytach:hug:

Edytowane przez _Chloe_

Dlatego u Ciebie moge sie zachwycac, bo teraz zrozumialam jaki jest zamysl wnetrz... zupelnie odmienny niz u mnie...(chociaz i tak nie wiem w jakim ja kierunku ide:lol2: )

Raaany bossskie bedzie zarabiscie Chloe!

jeszcze troszke i meta!

i to nie jest udawany zachwyt... nie lubie udawac.. lepiej milczec i nie wypowiadac sie,albo napisac szczerze :yes:

Dlatego u Ciebie moge sie zachwycac, bo teraz zrozumialam jaki jest zamysl wnetrz... zupelnie odmienny niz u mnie...(chociaz i tak nie wiem w jakim ja kierunku ide:lol2: )

Raaany bossskie bedzie zarabiscie Chloe!

jeszcze troszke i meta!

i to nie jest udawany zachwyt... nie lubie udawac.. lepiej milczec i nie wypowiadac sie,albo napisac szczerze :yes:

Doceniam to, Mel - dzięki:hug:

Kuchnia klepnięta - fronty uzależnione kolorem od uchwytów;). Dokładnie sprawa wygląda tak, że wybrałam uchwyty w kolorze złamanej bieli i na tej bazie zbudowała się reszta kuchni;) Blat będzie jesionowy, a co - jak szaleć z drewnem, to po całości.

Garderoby i szafy omówione - stolarz zajmie się najpierw nimi, żebyśmy mogli "się przeprowadzać". Ta... a kostki jak nie było, tak nie ma - wczoraj lało cały dzień - załamka normalnie:( Dzisiaj też uroczo.

o, fajnie, ze idzie do przodu. Właśnie z Michałem rozmawialiśmy, że nie mamy żadnych mebli jeszcze - nie zabraliśmy za dużo rzeczy z mieszkania i garderoba by się przydała. Michał mówi przecież mamy garderobę - no mamy ale bez mebli :D Jedyne przechowalniki to nie skończona jeszcze kuchnia a to za mało. Ale mieszkamy już prawie pół roku :D Ale ten czas zasuwa

A na kiedy stolarz wykona robotę? Bo mnie ostatnio zbił z nóg terminem 6 tygodni na wykonanie 1 półeczki! :mad: Zastanawiam się czy tak wszyscy czy tylko mój taki zarobiony? ;)

Asiu, mój ma terminy na pół roku do przodu zaklepane ale ponieważ jestem umówiona, wszystko może zrobić w ciągu 2 tygodni. Kuchnia będzie robiona dłużej, ok 1,5 miesiąca.

Chloe idziesz jak burza ;)

przestrzeń w salonie cudowna :) piękny kominek :)

podłoga odważna, ale na tej powierzchni pasuje :) i u Ciebie mi to dobrze wygląda :)

nie wiem, czy chwaliłam Cię za zagłówek - jeśli nie to OGROMNE GRATULCJE !!! rewelacyjny :) podziwiam Cię za taką mistrzowską robotę :)

Dzięki Słonko, miło mi to czytać, szczególnie od tak perfekcyjnej pani domu:hug:

Dzisiaj montują się drzwi - nie dojechałam na budowę ale jutro tam będę i cyknę foty.

Montaż schodów przesuniemy sobie o jakieś dwa tygodnie - mnie się nie pali, wykonawcy jest to na rękę, a i szansa, że coś się uszkodzi podczas prac maleje:)

Listwy przypodłogowe wybrane - jutro obmierzę jeszcze pomieszczenia bez drewnianej podłogi i zamówię takie same do całego domu.