pestka56 17.10.2014 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2014 No i ta cena Simonów nie widziałam jakoś. U mnie rządził od zawsze elektryką J., a ja tylko marudzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 17.10.2014 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2014 Też mam zwykłe, proste, względnie tanie firmy Schneider. Ale te Twoje baaardzo ładne http://www.pstryczekelektryczek.pl/images/kategorie/baner_simon_54premium.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 17.10.2014 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2014 Też mam zwykłe, proste, względnie tanie firmy Schneider. Ale te Twoje baaardzo ładne http://www.pstryczekelektryczek.pl/images/kategorie/baner_simon_54premium.jpg O to to to! Tylko że białe, bo wiecie że u mnie bez wariacji - nudziara jestem:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.10.2014 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2014 U nas tez schneider sedna... zwykle biale bez wariacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 20.10.2014 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2014 Dzięki Słonko, miło mi to czytać, szczególnie od tak perfekcyjnej pani domu:hug: Chloe zawstydzasz mnie chyba o sobie piszesz bo kto tu jest perfekcyjny co ? no kto ? w każdym razie moje uznanie szczere i prawdziwe Drzwi piękne lubię białe i proste pstryczki mamy takie (z tą różnicą, że ramka czarna a środek szary) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 22.10.2014 14:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2014 Tak, tak Słonko - Tyś perfekcyjna:yes: Ostatnio nie mam czasu na pisanie ale mam nadzieję, że niedługo będzie go więcej. Płot się robi. Wybraliśmy bramę wjazdową (robi producent, więc bez nazwowa i taniej), w środku kartonuje się pomieszczenie nad garażem. Tapeta u J. i w sypialni już jest. Trzeba wybrać przyciski do wc - myślalam, że to proste zadanie, a tu zonk - 3000 przycisków - za jakie grzechy?? Lampy w trakcie montażu - znaczy łańcuchy wiszę, lampy się szklą. Żyrandol w dużej łazience klepnięty. W przyszłym tygodniu ogród - fajnie, nie ma co;) Ps. Kupiłam dywan - za chińskiego boga nie wiem, do jakiego pomieszczania ale chciałam go mieć Mam też... kosz na brudną bieliznę. To tyle:hug: Ps.2 przyjechała ławeczka do wiatrołapu. Nie mam zdjęć, bo jest u rodziców ale podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 22.10.2014 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2014 co tu wejdę to mnie z zazdrości postępów ściska... kurna jak ja zazdroszczę budującym z ekipami! przynajmniej jest jakiś postęp i do przodu... ehhhhh.... ja od trzech dni walczę z domyciem płytek na podłodze po resztkach kleju i za nic nie chcą zejść kupiłam Szop - bo podobno to super rozpuszcza i dupa blada... jutro próbuję z octem... jak się nie uda to nie wiem co pocznę przyciski do wc u mnie się wybrały same - od razu ze stelażem standardowe grohe i już brama garażowa??? jak to - przecież Ty już masz bramę z tymi pięknymi przetłoczeniami... zgłupłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 22.10.2014 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2014 Karola brama wjazdowa- ta do plotu ktore plytki masz takie upackane ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 22.10.2014 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2014 Karola brama wjazdowa- ta do plotu ktore plytki masz takie upackane ?? a no tak - ale ja czytam no jak które? no jak które? jak ja mam tylko jedne w zasadzie - masto!! buuuuu koszmarnie umazane bo w te pory powłaziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 22.10.2014 16:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2014 Karolina, to może ocet z sodą? Będzie ostro! Tylko zrób próbę najpierw w jakimś niewidocznym miejscu. Z parapetówką to nie tak prędko - nie wprowadzę się, dopóki nie będzie balustrad wokół schodów - te będą najwcześniej pod koniec listopada, bo najpierw montaż stopni, potem pomiar z natury i hartowanie. Taki nastał czas, że zasuwam cały dzień i załatwiam duperele - w międzyczasie praca - dosłownie w przerwach na budowę, wieczorem kończę i dosłownie padam jak kawka. Nie wiem, czy dzisiaj jest wtorek, czy czwartek, w lodówce wicher dmie - ekstra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 22.10.2014 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2014 no właśnie jutro próbuję z octem...tylko że nie mam niewidocznych miejsc - bo wszystko jest centralnie przez środek korytarza - musi się udać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 22.10.2014 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2014 a no tak - ale ja czytam no jak które? no jak które? jak ja mam tylko jedne w zasadzie - masto!! buuuuu koszmarnie umazane bo w te pory powłaziło ojjj to ktoś ci dołożył roboty:bash: u mnie były czyszczone na bieżąco i nie musiałam nic robić wiec nei bardzo pomogę ale ocet jest bardzo ok;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 22.10.2014 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2014 Jeśli chodzi o przyciski to ja będę mieć w obu łazienkach Geberit sigma 20; biały i czarny. O takie: Moim zdaniem są uniwersalne i pasują prawie do wszystkiego, a przy tym nie kosztują fortuny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 22.10.2014 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2014 (edytowane) Ja przyciski mam podobne jak Migotka, tylko firmy tece, bo i stelaże takowe http://www.kreocen.pl/img/z/0/p/114633/1/TECE-Loop-przycisk-splukujacy-chrom-blyszczacy-9240626.jpg Szczerze powiedziawszy nie powiedziałabym, że wybór przycisków jest aż tak bogaty Przecież trzeba dobrać do producenta, a tego jest raptem kilka modeli (no wiem, pomnożone o ilość kolorów, ale to mniej więcej też jest narzucone odgórnie - nie wszystko pasuje). Generalnie to dla mnie jak najprostsze miało być Chloe - zapierdziela Ci ta robota! Edytowane 22 Października 2014 przez asiazett Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 22.10.2014 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2014 Chloe, a co Ty jeszcze chcesz teraz w ogrodzie robić ?????????????!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 23.10.2014 06:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2014 (edytowane) Podobają mi się te Tece- pasowałyby do stelaży. Pesteczko - nawodnieni, kable oświetleniowe, antykret i trawnik z rolki - można go kłaść do końca listopada. Poza tym dostanę gwarancję, więc nie mam stresa;)Posadzę jeszcze dwie hortensje z balkonu, bo inaczej się zmarnują. Reszta roślinności wiosną, bo nie mam na to czasu, chęci ani kasy. Trawę trzeba zrobić, bo inaczej przez całą zimę będę miała tysiące kałuż i nie wypuszczę dziecia na ogród, a szkoda by było stracić miejsce do zabawy.edit. U nas ciepła strefa klimatyczna - zimy łagodne, lata słabe, może dlatego tak długo można rozkładać trawę? Nawet liście na drzewach jeszcze są. Edytowane 23 Października 2014 przez _Chloe_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 23.10.2014 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2014 (edytowane) Chloe super tempo, liczę na jakieś obrazki Co do przycisków to u mnie tez były z zestawem, ale zwróć uwagę na temat odcisków ewentualnie, bo średnio wyglądają takie upaćkane a po każdym nie będziesz śmigać żeby wycierać Edytowane 23 Października 2014 przez ivy17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 23.10.2014 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2014 (edytowane) Mam w bagażniku 3 sztuki do przymierzania - obfocę Szczerze mówiąc, nie ma czego cykać na budowie, bo wszystko w rozsypce albo przykryte:sick: Postaram się, tym bardziej, że obiecałam Pauli fotki drzwi. Zmuszę się i zrobię. Dostałam wstępną wycenę za rolety rzymskie do salonu plus zasłony - ja pier.....lę - nie ma delikatniejszego słowa:sick: Toż to samochód można kupić za taką kwotę. Gotowych na moje okna nie dopasuję ale gotowe zasłony to już na pewno. Wybieram się do Ikei, nie ma co. Edytowane 23 Października 2014 przez _Chloe_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 23.10.2014 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2014 Dostałam wstępną wycenę za rolety rzymskie do salonu plus zasłony - ja pier.....lę - nie ma delikatniejszego słowa tez to przeżyłam mój mąż myślał że pani żartuje, powiedziała mi za dwie firany na dwa no duże okna 5 tyś złotych:o:o:o:o:o:o:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 23.10.2014 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2014 tez to przeżyłam mój mąż myślał że pani żartuje, powiedziała mi za dwie firany na dwa no duże okna 5 tyś złotych:o:o:o:o:o:o:o Reni, i co - kupiłaś, czy kombinowałaś? Na forum też ogłaszają się jakieś osoby -zastanawiam się, co robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts