Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Szkiełko w Tropikach - dziewczyna na placu budowy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No daj spokój, do końca mojego życia musiały by wisieć na oknie a po śmierci w trumnie miałabym z nich odzienie, mam zasłony z Ikei i na allegro kupiłam wokal na dwa okna i z uszyciem zapłaciłam 300zl, rolet nigdy nie kupię bo ceny z kosmosu

:lol2:

Właśnie przetrząsam Ikeę. Normalnie poczułam się okradziona jeszcze przed zakupem:sick:

Od razu zamówcie koronki brabanckie :-D

Ja tam szyję osobiście, chociaż u mnie w Górze K. pani w sklepie z materiałami dekoracyjnymi rzekła 5 zł z metra bieżącego + za dodatki (tasiemki itp)

Dlatego wszedzie pisze, ze Ci co wybieraja wielkie okna, musza sie liczyc z wyzszymi kosztami :D nie tylko cen okien ale i dodatkow wokol nich :D

Chloe-kto bogatemu zabroni;) kilka autek badz jedno porzadne w salonie miec, to tez sztuka :D :lol2: i sobie pomysl, ze tak codziennie na nie patrzysz ;)

Mnie moja rodzinka nawiedzila w domku.. brat napalil sie na wymiane kuchni i wykonawca powiedzial jemu, zeby do mnie pojechal zobaczyc skoro nie widzial, bo dobrego wyboru dokonalismy... yhyyy bo sie 2 lata myslalo i tuz przed zamowieniem kombinowalo co i jak;)

Bratanek sie smial, ze moze schowac sie do dolnej szuflady i tam go nie znajde :lol2:

Martwilam sie o servo drive ze tak malutko szuflade wysuwa, ale nie bylo wyregulowane jak ja bylam, i ponoc jest ok.. szafka odkrywa pelne kosze :yes:

prawdopodobnie w przyszlym tygodniu skoncza poprawki, oby ;) :)

Nagadalam sie, wiec milego dnia zycze :D

:hug:

u mnie tak codziennie :lol2:

ciągle sprzątam a efektów jakoś wielkich nie widać :cool:

Dla odmiany ja nie sprzątam wcale-poprosiłam kolegę, żeby wypożyczył odkurzacz i to ogarnął, bo niestety z czasem jestem na bakier.

--

Przyszły tydzień będzie owocny - schody, lampy i ogród - cieszę się jak głupia.

Na Weście znowu popłynęłam - kurde - nie mam kuchni ale chlebak i pojemniki już są. Napatoczyła się do koszyka również torebka:p I puste konto mam.

Też STARAM się nie zaglądać... a o kupowaniu to już w ogóle nie chcę myśleć...

Dziś do koszyka dodałam:

http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=286391&d=1414343949

a i jeszcze takie ceramiczne trzy domki, tez fajowe... juz wyprzedane... same duperele :)

Ach, fajna kampania. Najbardziej jednak mnie rusza kolorowe szkło... Ciężko mi się ślinę wyciera czasami. I przyznam się kupiłam sobie latarenki takie stojące ale jeszcze nie przyszły. Ten West, to pokusa nie lada... ;)

Edytowane przez andariel