reni1980 23.10.2014 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2014 No daj spokój, do końca mojego życia musiały by wisieć na oknie a po śmierci w trumnie miałabym z nich odzienie, mam zasłony z Ikei i na allegro kupiłam wokal na dwa okna i z uszyciem zapłaciłam 300zl, rolet nigdy nie kupię bo ceny z kosmosu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 23.10.2014 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2014 Wokal miało być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 23.10.2014 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2014 Nasz kurka woal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 23.10.2014 16:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2014 No daj spokój, do końca mojego życia musiały by wisieć na oknie a po śmierci w trumnie miałabym z nich odzienie, mam zasłony z Ikei i na allegro kupiłam wokal na dwa okna i z uszyciem zapłaciłam 300zl, rolet nigdy nie kupię bo ceny z kosmosu Właśnie przetrząsam Ikeę. Normalnie poczułam się okradziona jeszcze przed zakupem:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 23.10.2014 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2014 Od razu zamówcie koronki brabanckie Ja tam szyję osobiście, chociaż u mnie w Górze K. pani w sklepie z materiałami dekoracyjnymi rzekła 5 zł z metra bieżącego + za dodatki (tasiemki itp) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.10.2014 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2014 Dlatego wszedzie pisze, ze Ci co wybieraja wielkie okna, musza sie liczyc z wyzszymi kosztami nie tylko cen okien ale i dodatkow wokol nich Chloe-kto bogatemu zabroni;) kilka autek badz jedno porzadne w salonie miec, to tez sztuka i sobie pomysl, ze tak codziennie na nie patrzysz Mnie moja rodzinka nawiedzila w domku.. brat napalil sie na wymiane kuchni i wykonawca powiedzial jemu, zeby do mnie pojechal zobaczyc skoro nie widzial, bo dobrego wyboru dokonalismy... yhyyy bo sie 2 lata myslalo i tuz przed zamowieniem kombinowalo co i jak;) Bratanek sie smial, ze moze schowac sie do dolnej szuflady i tam go nie znajde Martwilam sie o servo drive ze tak malutko szuflade wysuwa, ale nie bylo wyregulowane jak ja bylam, i ponoc jest ok.. szafka odkrywa pelne kosze prawdopodobnie w przyszlym tygodniu skoncza poprawki, oby Nagadalam sie, wiec milego dnia zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 25.10.2014 17:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2014 Mel,pisz ile chcesz i chwal się postępami:) -- Zdjęć brak - trafiłam na wielkie sprzątanie - pełno pyłu i papierów. Może w poniedziałek się uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 26.10.2014 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2014 ... trafiłam na wielkie sprzątanie - pełno pyłu i papierów... u mnie tak codziennie ciągle sprzątam a efektów jakoś wielkich nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 26.10.2014 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2014 u mnie tak codziennie ciągle sprzątam a efektów jakoś wielkich nie widać Dla odmiany ja nie sprzątam wcale-poprosiłam kolegę, żeby wypożyczył odkurzacz i to ogarnął, bo niestety z czasem jestem na bakier. -- Przyszły tydzień będzie owocny - schody, lampy i ogród - cieszę się jak głupia. Na Weście znowu popłynęłam - kurde - nie mam kuchni ale chlebak i pojemniki już są. Napatoczyła się do koszyka również torebka:p I puste konto mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 26.10.2014 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2014 Dlatego ja nie zaglądam na Westa Jak będę na takim etapie, że moje zakupy nie okażą sie wtopą zacznę tam znowu wchodzić Za bardzo kusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 26.10.2014 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2014 Na Weście znowu popłynęłam - kurde - nie mam kuchni ale chlebak i pojemniki już są. Napatoczyła się do koszyka również torebka:p I puste konto mam. Chodzę właśnie za chlebakiem, na Weście też i jakoś nie mogę znaleźć Kampania z chlebakami jeszcze trwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 26.10.2014 14:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2014 Tomkowa, trwa, tylko to jest chyba pod hasłem scandi. Mój chlebak i tak do szyflady wędruje, więc nie musiał być piękny, tylko płaski;) Mi, ja też miałam odwyk ale niestety mam nawrót choroby westowej;). Szklaneczki do Latte za 5 zł mnie pokusiły.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 26.10.2014 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2014 właśnie się obudziłam po drzemce - ponad 4h na weście jestem codziennie takie uzależnienie... i też kusiły mnie te chlebaki ale odpuściłam jednak chwilowo... za to pojemniki do kuchni już kupiłam w sierpniu częściowo jakie pojemniki kupiłaś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 26.10.2014 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2014 Tomkowa, trwa, tylko to jest chyba pod hasłem scandi. Mój chlebak i tak do szyflady wędruje, więc nie musiał być piękny, tylko płaski;) Kuchnia scandi już zakończona. Możesz podrzucić link? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 26.10.2014 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2014 chyba to ta kampania: http://www.westwing.pl/kampania-urocza-jadalnia/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 26.10.2014 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2014 (edytowane) Też STARAM się nie zaglądać... a o kupowaniu to już w ogóle nie chcę myśleć... Dziś do koszyka dodałam: http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=286391&d=1414343949 a i jeszcze takie ceramiczne trzy domki, tez fajowe... juz wyprzedane... same duperele Ach, fajna kampania. Najbardziej jednak mnie rusza kolorowe szkło... Ciężko mi się ślinę wyciera czasami. I przyznam się kupiłam sobie latarenki takie stojące ale jeszcze nie przyszły. Ten West, to pokusa nie lada... Edytowane 26 Października 2014 przez andariel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 26.10.2014 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2014 chyba to ta kampania: http://www.westwing.pl/kampania-urocza-jadalnia/ Aga, dobrze że wiesz, co zamówiłaś, ja często mam niespodziankę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 26.10.2014 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2014 Jak byście się tak kilka lat, jak ja, z forsą poszczypały, to west, Bonami czy inne byłyby niestraszne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.10.2014 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2014 Czesc Wam ojjj widze ze nie tylko mnie zdjecia podczas ogladania wolaja "kup mnie", na szczescie tylko na mlynki menu sie pokusilam... wiekszosc zakupow robie tutaj w NO... dzisiaj jade po chlebak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 27.10.2014 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2014 Czesc Wam ojjj widze ze nie tylko mnie zdjecia podczas ogladania wolaja "kup mnie", na szczescie tylko na mlynki menu sie pokusilam... wiekszosc zakupow robie tutaj w NO... dzisiaj jade po chlebak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts