pestka56 27.10.2014 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2014 Dziś na warszawskim grouponie są akcesoria kominkowe. M.in. separator do popiołu. Ceny 50% niższe od marketowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.10.2014 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2014 pojechala po chlebak a wrocila z czym innym... chlebaki wysprzedane i czekaja na dostawe, wzieli dane, maja dzwonic za to kupilam 2 miseczki (bierzesz 2 placisz za 1, wiec musialam ) na pieczywo. Erik Bagger czy jak mu tam... ma 3 wymienne kolory materialu (bialy, czern i czerwien) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 27.10.2014 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2014 pojechala po chlebak a wrocila z czym innym... chlebaki wysprzedane i czekaja na dostawe, wzieli dane, maja dzwonic za to kupilam 2 miseczki (bierzesz 2 placisz za 1, wiec musialam ) na pieczywo. Erik Bagger czy jak mu tam... ma 3 wymienne kolory materialu (bialy, czern i czerwien) Mel śliczne Drogie taki cudo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.10.2014 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2014 Mel śliczne Drogie taki cudo ? patrzac za cene 1 szt to drogo.. bym nie kupia tego nigdy.. ale jak w tej cenie 2szt i wymienne sa srodki na te 3 kolory to mysle ze chyba nie jest zle...(275zl) tutaj jest katalog to na str2 widac bedzie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 27.10.2014 15:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2014 Śliczne.I drogie mimo wszystko. ALE przede wszystkim śliczne Czy mówiłam już, że śliczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 27.10.2014 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2014 nooo Meli ładne ładne ale cholernie drogie! kto bogatemu zabroni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 27.10.2014 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2014 Mel, a ten chlebak to za ile? Pikny Mi taki chcieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.10.2014 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2014 Mel, a ten chlebak to za ile? Pikny Mi taki chcieć teraz w promocji po 100zeta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.10.2014 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2014 Śliczne.I drogie mimo wszystko. ALE przede wszystkim śliczne Czy mówiłam już, że śliczne? chyba jeszcze nie mowilas nooo Meli ładne ładne ale cholernie drogie! kto bogatemu zabroni taaa kto zabroni jutro musze przelew do PL zrobic na welne a ze moj szanowny nie oszczedza na jakosci tejze rzeczy, to sie sypnie;) wczoraj patrzalam na bilety do PL na 12listopada i powrot 16tego... na nasza 4 wychodzilo poltora tysiaka... dzisiaj robie rezerwacje, bo zapadla decyzja ze lecimy, a tu niespodzianka... tysiak drozej wykupilam jakas tam karte rabatowa na rok za 250zeta czy cuuus i cena wyszla taniej o 5stow... dobre i tyle tak wiec moje Panie lecimy na 4dni bede cykac focie i macac kuchnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 27.10.2014 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2014 teraz w promocji po 100zeta Mel, zawali sta cena nie widziałam takiego u nas, muszę poszukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.10.2014 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2014 (edytowane) Mel, zawali sta cena nie widziałam takiego u nas, muszę poszukać normalnie kosztuje 250zl sa tez czarne deske sie sciaga, i na drugiej jej stronie mozna kroic chleb na taki zaparzacz do kawy mam chec, ale po kija mi on, jak mam 2 ekspresy i jeszcze w planach kawiarke;) chyba ze komus w prezencie? tez z 250zeta na 75 (na zywo wyglada zarabiscie... pojemnosc 1litr) Edytowane 27 Października 2014 przez Mmelisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 27.10.2014 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2014 normalnie kosztuje 250zl sa tez czarne deske sie sciaga, i na drugiej jej stronie mozna kroic chleb na taki zaparzacz do kawy mam chec, ale po kija mi on, jak mam 2 ekspresy i jeszcze w planach kawiarke;) chyba ze komus w prezencie? tez z 250zeta na 75 (na zywo wyglada zarabiscie... pojemnosc 1litr) wszystkie trzy rzeczy chetnie przyjmę - chlebak czarny, na pieczywko i zaparzacz ..ale najbardziej chlebak i pieczywko....u nas jeszcze droższe te miseczki Chlebak jest suuuper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.10.2014 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2014 chyba powinnam zbierac zamowienia i tak do PL lece teraz 12, to w walizke moge wlozyc a w kraju wysylac., bo z NO wysylka nie oplaca sie na pieczywko sa rozne wielkosci..ja wybralam srednia na 24cm.. sa tez 30, 20, 14 i do tego piekne do kompletu sa na sol i pieprz (lub mini swieczke) 2 malutkie wlasnie odebralam telefon ze sklepu, ze maja dla mnie ten chlebak jutro go odbiore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 27.10.2014 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2014 Mel, chlebak nie zmieścisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.10.2014 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2014 powinnam zmiescic... jutro zobacze jakie to dokladnie ma wymiary walizka do PL prawie pusta bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 27.10.2014 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2014 chyba powinnam zbierac zamowienia i tak do PL lece teraz 12, to w walizke moge wlozyc a w kraju wysylac., bo z NO wysylka nie oplaca sie kusisz:cool: chlebak kusi ;) ale to zaraz dodtakowa walizkę będziesz musiała miec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 27.10.2014 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2014 Chlebak piękny, tylko ja oczyma wyobraźni widzę jak po jakimś czasie te wypustki utrudniają utrzymanie względnej wizualnej czystości. Wolałabym gładki jednym słowem. Ale jeśli chodzi o finanse to chlebaki ogólnie są drogie, więc myślę, że cena tego akurat jest atrakcyjna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 27.10.2014 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2014 powinnam zmiescic... jutro zobacze jakie to dokladnie ma wymiary walizka do PL prawie pusta bedzie Jeśli zmieścisz, to ja bardzo chętnie Bo są dokładnie takie, jakich szukam Biały byłby genialny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.10.2014 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2014 (edytowane) Ivy... nie, no mysle ze dam rade jak cos Asiu ja na ten chlebak czaje sie od kilku miesiecy, tylko kasy bylo szkoda, bo jednak swoje kosztuje... a te wypustki nie sa takie wielkie Mi, jak bedzie tych bialych wiecej to wezme dla Ciebie tylko musisz poczekac az bede w PL zeby je wyslac... to tylko 2 tygodnie Edytowane 27 Października 2014 przez Mmelisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 27.10.2014 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2014 Mi, jak bedzie tych bialych wiecej to wezme dla Ciebie tylko musisz poczekac az bede w PL zeby je wyslac... to tylko 2 tygodnie Bardzo bardzo bardzo dziękuję Oczywiście poczekam Na mieszkanie czekam jeszcze z pół roku, więc nie przerażają mnie 2 tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts