Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Szkiełko w Tropikach - dziewczyna na placu budowy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

a czy ja mogłabym prosić o czarny czy już przekroczyłaś limit bagażu? ;p

dobrze..upchne i jeszcze jeden:lol:

swoje ciuchy wezme w podreczna :lol2:

a walizke i tak musze do PL wziac, wiec szkoda pusta nadac

mam nadzieje, ze uda mi sie dla kazdej kupic, bo schodza te cholery szybko... (na szczescie w moim miescie ten sklep jest w kazdej dzielnicy gdzie jest centrum handlowe..ja znam 4 a pewnie jest ich wiecej ) :lol2:

Do rodziców zamawiam, bo nawet na szafach nie ma miejsca:sick:

ty to juz powoli możesz do siebie przenosić :cool: ja pakowałam w kartony, oklejałam i wywozilam "na budowe" ..ale miałam radochę jak potem rozpakowywałam :cool: tylko ja zaczelam kupowac duzo wczesniej, jak łatwiej było przełknąć takie wydatki :cool:

ty to juz powoli możesz do siebie przenosić :cool: ja pakowałam w kartony, oklejałam i wywozilam "na budowe" ..ale miałam radochę jak potem rozpakowywałam :cool: tylko ja zaczelam kupowac duzo wczesniej, jak łatwiej było przełknąć takie wydatki :cool:

Chętnie bym to zrobiła ale tyle osób przewija się u nas, że mam jeszcze stracha nie mówię nawet o kradzieży, tylko o szkodach "z natury". Może za dwa tygodnie, jak skończą się ostatnie brudne rzeczy..

Chętnie bym to zrobiła ale tyle osób przewija się u nas, że mam jeszcze stracha nie mówię nawet o kradzieży, tylko o szkodach "z natury". Może za dwa tygodnie, jak skończą się ostatnie brudne rzeczy..

rozumiem , u nas był kącik taki ze nikt miał tego nie dotykać. Tak wszystkich uczuliłam ze informowali mnie jak cos dotykali i obłozyli go sytropianem zeby "przypadkiem" nie uszkodzić :cool:

co si nie potłucze to załaduj w moj chlebaczek i już część poleci do PL w walizce :cool: reszte co kruche musiasz raczej samochodem bo z bagazami to róznie bywa :cool:

tez myslalam o tym. ale boje sie wkladac szklo itp rzeczy, bo moga sie niechcacy zbic ;)

wywioze to autem na 2 razy :lol2: (w sensie ze mamy inne pierdolety do zwiezienia plus my w aucie i nasze rzeczy nam niezbedne itp)

:) Dziękuję

Dzielna jesteś - traumatycznie wspominam przeprowadzkę a to niecałe 15 km było...

jezeli o tej przeprowadzce to do mnie, to ja powiem tak..ja sie nigdzie jeszcze nie przeprowadzam :D

moze za 2 lata..a moze wcale :eek:

im dluzej tutaj siedze, tym bardziej sie zakorzeniam... a dom, to taka mala inwestycja na przyszlosc i wakacje ;)

ale to zabrzmialo :lol2: