Mmelisa 27.10.2014 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2014 nie za ma co zrobie to z przyjemnoscia juz ja widze oczy mojego meza jak zobaczy mnie z torbami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 27.10.2014 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2014 http://etransport.pl/foto,2,8836,550.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.10.2014 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2014 ooo w morde normalnie widze siebie na tym rowerze :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.10.2014 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2014 no dobra...zmykam do rodzinki.. dzieci pora wyszykowac do spania jutro rano (lub pozzzzniej) zerkne czy ktos sie jeszcze po cos zglosil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 27.10.2014 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2014 nie za ma co zrobie to z przyjemnoscia juz ja widze oczy mojego meza jak zobaczy mnie z torbami kochana to jeszcze jeden czarny i ucałuj męża ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.10.2014 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2014 kochana to jeszcze jeden czarny i ucałuj męża ode mnie oki 1white + 1black Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 27.10.2014 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2014 oki 1white + 1black Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 27.10.2014 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2014 a czy ja mogłabym prosić o czarny czy już przekroczyłaś limit bagażu? ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 27.10.2014 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2014 Zaczynam żałować, że zamówiłam już ten chlebak:lol2: Słowo daję - opanowuję się z meblami ale duperelom oprzeć się nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 27.10.2014 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2014 Zaczynam żałować, że zamówiłam już ten chlebak:lol2: Słowo daję - opanowuję się z meblami ale duperelom oprzeć się nie mogę Bo to duperele Mnie powstrzymuje tylko to, że nie mam gdzie tego trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 27.10.2014 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2014 Bo to duperele Mnie powstrzymuje tylko to, że nie mam gdzie tego trzymać Do rodziców zamawiam, bo nawet na szafach nie ma miejsca:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.10.2014 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2014 a czy ja mogłabym prosić o czarny czy już przekroczyłaś limit bagażu? ;p dobrze..upchne i jeszcze jeden:lol: swoje ciuchy wezme w podreczna a walizke i tak musze do PL wziac, wiec szkoda pusta nadac mam nadzieje, ze uda mi sie dla kazdej kupic, bo schodza te cholery szybko... (na szczescie w moim miescie ten sklep jest w kazdej dzielnicy gdzie jest centrum handlowe..ja znam 4 a pewnie jest ich wiecej ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 27.10.2014 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2014 Do rodziców zamawiam, bo nawet na szafach nie ma miejsca:sick: ty to juz powoli możesz do siebie przenosić ja pakowałam w kartony, oklejałam i wywozilam "na budowe" ..ale miałam radochę jak potem rozpakowywałam tylko ja zaczelam kupowac duzo wczesniej, jak łatwiej było przełknąć takie wydatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.10.2014 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2014 i tak tez ja robie jak Ivy pisze.. tych pierdolek mam caly bagaznik a najlepsze ze musze to jakos zwiezc do PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 27.10.2014 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2014 i tak tez ja robie jak Ivy pisze.. tych pierdolek mam caly bagaznik a najlepsze ze musze to jakos zwiezc do PL co si nie potłucze to załaduj w moj chlebaczek i już część poleci do PL w walizce reszte co kruche musiasz raczej samochodem bo z bagazami to róznie bywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 27.10.2014 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2014 ty to juz powoli możesz do siebie przenosić ja pakowałam w kartony, oklejałam i wywozilam "na budowe" ..ale miałam radochę jak potem rozpakowywałam tylko ja zaczelam kupowac duzo wczesniej, jak łatwiej było przełknąć takie wydatki Chętnie bym to zrobiła ale tyle osób przewija się u nas, że mam jeszcze stracha nie mówię nawet o kradzieży, tylko o szkodach "z natury". Może za dwa tygodnie, jak skończą się ostatnie brudne rzeczy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 27.10.2014 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2014 Chętnie bym to zrobiła ale tyle osób przewija się u nas, że mam jeszcze stracha nie mówię nawet o kradzieży, tylko o szkodach "z natury". Może za dwa tygodnie, jak skończą się ostatnie brudne rzeczy.. rozumiem , u nas był kącik taki ze nikt miał tego nie dotykać. Tak wszystkich uczuliłam ze informowali mnie jak cos dotykali i obłozyli go sytropianem zeby "przypadkiem" nie uszkodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.10.2014 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2014 co si nie potłucze to załaduj w moj chlebaczek i już część poleci do PL w walizce reszte co kruche musiasz raczej samochodem bo z bagazami to róznie bywa tez myslalam o tym. ale boje sie wkladac szklo itp rzeczy, bo moga sie niechcacy zbic wywioze to autem na 2 razy (w sensie ze mamy inne pierdolety do zwiezienia plus my w aucie i nasze rzeczy nam niezbedne itp) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 27.10.2014 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2014 Dziękuję Dzielna jesteś - traumatycznie wspominam przeprowadzkę a to niecałe 15 km było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.10.2014 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2014 Dziękuję Dzielna jesteś - traumatycznie wspominam przeprowadzkę a to niecałe 15 km było... jezeli o tej przeprowadzce to do mnie, to ja powiem tak..ja sie nigdzie jeszcze nie przeprowadzam moze za 2 lata..a moze wcale im dluzej tutaj siedze, tym bardziej sie zakorzeniam... a dom, to taka mala inwestycja na przyszlosc i wakacje ale to zabrzmialo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts