andariel 27.10.2014 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2014 ach, to dlatego z takim luzem do tego podchodzisz U mnie były dwa tygodnie na spakowanie się i przeniesienie, bo lokator chciał się wprowadzić. I dobrze, bo byśmy się nigdy nie ogarneli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.10.2014 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2014 o tak, teraz z luzem tym bardziej, ze do domu tylko ciuchy i te gadzieciki tutaj zakupione zabierzemy.. tutaj mialam jakos tydzien na przeprowadzke.. z dzielnicy na dzielnice... moj maz przez 3 dni jezdzil z tabolami naszymi w dodatku corcia miala niespelna 3tygodnie po narodzinach,a starsza 3latka... wiec to byl dla mnie koszmar.. zima, snieg, zimno w nowym mieszkaniu bo nigdy nie ogrzewane (nowe) wrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 27.10.2014 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2014 Ja po drodze do domu zaliczyłam 3 przeprowadzki. Aż mnie trzepie na samą myśl Trauma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.10.2014 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2014 wspolczuje Asiu ja to pierwszy raz z Monachium do PL sie przeprowadzalam..ale to wtedy jeszcze panienka... to i rzeczy mniej bylo wiec i traumy nie mialam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 27.10.2014 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2014 Może taki chlebaczek http://dukapolska.com/artykuly-kuchenne-33/pojemniki-kuchenne/chlebaki/chlebak-z-deska-do-krojenia.html , bo przecież Mel nie może taka obładowana być A jak już, Mel, to zapakuj delikatne rzeczy, szkiełka i inne w te chlebaki. Przewieziesz bezpiecznie Ha , allegro staje na wysokościzadania http://allegro.pl/chlebak-czarny-z-drewniana-pokrywka-i4722310647.html?source=mlt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.10.2014 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2014 Brawo Pestus ale ta cena kupie dziewczynom jednak u siebie.. zawsze to poltora stowy taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 28.10.2014 02:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2014 Kupuj, będziesz miała w co zapakować trochę szkła do przewiezienia – korzyść niewątpliwa. Ja bym chciała taki w blacie stołu kuchennego np. http://www.homedit.com/kitchen-amenities/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 28.10.2014 05:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2014 ty to juz powoli możesz do siebie przenosić ja pakowałam w kartony, oklejałam i wywozilam "na budowe" ..ale miałam radochę jak potem rozpakowywałam tylko ja zaczelam kupowac duzo wczesniej, jak łatwiej było przełknąć takie wydatki to tak jak ja pół strychu już mam nazwalane - i gdzie ja to tutaj pomieściłam tyle rzeczy wywiozłam a jakoś wiele luźniej w mieszkaniu nie mam chlebak ładniusi! ja nie zamawiam - bo marzę o innym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 28.10.2014 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2014 Inne ladniusie tez sa tutaj na dole np fajne do buleczek pojemniczki i chlebak miodzio ale cena...ehh bez promocji nie kupie mam na mysli ten chlebak i z tej serii pojemniczki Chloe wybacz za off topic... tylko slowko i ssspadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 28.10.2014 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2014 Dziękuję Dzielna jesteś - traumatycznie wspominam przeprowadzkę a to niecałe 15 km było... Ja po drodze do domu zaliczyłam 3 przeprowadzki. Aż mnie trzepie na samą myśl Trauma. Wiedziałyście, gdzie o tym pisać Traumę mam na samą myśl - trzepie mnie od września gdzieś. Pełno mebli, niektóre trzeba będzie rozebrać do transportu - cała chata zawalona, mieszkamy na 132 m i wszystkiego pełno - muszę sobie relanium kupić To już moja 4 lub 5 przeprowadzka (jeśli liczyć pobyt za granicą) Kupuj, będziesz miała w co zapakować trochę szkła do przewiezienia – korzyść niewątpliwa. Ja bym chciała taki [ATTACH=CONFIG]286536[/ATTACH] w blacie stołu kuchennego np. http://www.homedit.com/kitchen-amenities/ Wow - takiego jeszcze nie widziałam:jawdrop: to tak jak ja pół strychu już mam nazwalane - i gdzie ja to tutaj pomieściłam tyle rzeczy wywiozłam a jakoś wiele luźniej w mieszkaniu nie mam chlebak ładniusi! ja nie zamawiam - bo marzę o innym Zazdroszczę, Karolina - u mnie na strychu jest tylko zapas dachówek na razie:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 28.10.2014 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2014 Zazdroszczę, Karolina - u mnie na strychu jest tylko zapas dachówek na razie:bash: u mnie do niedawna tez byl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 28.10.2014 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2014 aaa!!! no i po cos zamieszczala Melisko kochana ten katalog?? no po co po co??? moje muminkowe kubeczki!! chlebak czarny jest pieeekny!! na szczescie mam moja kobyle z wesco ktora pomiesci kazda ilosc pieczywa ale ja chce kubeczki i miseczki i jeszcze tysiacpincetdwadziwincet innych rzeczy ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 28.10.2014 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2014 Ann fajne kubeczki ale za 1 szt stowa ...komplet malych 9dych. no wlasnie...ceny w katalogu podzielic nalezy na pol i bedzie w pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 28.10.2014 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2014 chlebaki sa juz w aucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 28.10.2014 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2014 chlebaki sa juz w aucie kochana podeslij nr konta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 28.10.2014 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2014 Ivy spokojnie z nr konta wazniejsze sa adresy do was jak tylko naladuje baterie w aparacie to cykne real foto i podesle link... ale jestem mega zadowolona z wyboru chlebak nie jest taki maly jak mi sie wydawal w katalogu reakcja sklepowej-bezcenna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 28.10.2014 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2014 I reakcja sklepowej-bezcenna jak wpadłaś i kupiłas hurtem kilka to się mocno zdziwiła pewnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 28.10.2014 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2014 i to jeszcze jak druga z nich tak samo, nie wiedziala o co chodzi, czy przenosic miala towar czy do kasy z nim isc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 28.10.2014 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2014 Ja zaliczyłam 5 regularnych przeprowadzek w tym jedną podwójną, bo za siebie z Kaśką i byłego męża, który palcem sie nie przyłożył, a nie będę wymieniać co i jak zostawił. Teraz kończę tę najbardziej traumatyczną, przewożę rzeczy z mieszkania po rodzicach.Za każdym razem było okropnie. Skąd tego tyle, wyrzucanie a potem znowu to samo. A największe zdziwienie było, gdy oboje z małych mieszkanek zwieźliśmy do domu "zasoby" - szok gdzie to sie mieściło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 28.10.2014 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2014 Dziękuję Jupi wyślę wieczorem adres i proszę o dane do przelewu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts