ivy17 28.10.2014 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2014 Ja tez mam 5 za sobą pierwsza łatwa bo mało rzeczy, tylko osobiste ale z każda kolejna narastało dobrodziejstwa szczęśliwie mam dar do rozstawania sie szybko z wieloma rzeczami, mam ich dużo ale przy przeprowadzce zawsze sporo rozdane/oddane/wyrzucone Oststnia była najlatwiejsza bo zwozilam juz do siebie etapami, wiec potem niewiele na koniec zostało i termin był znany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 28.10.2014 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2014 ja mam za sobą dwie jedynie... wyprowadzka od rodziców i powrót do rodziców hehehe a teraz trzecia mnie czeka i ostatnia!! a przynajmniej na 20 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 28.10.2014 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2014 ... z małych mieszkanek zwieźliśmy do domu "zasoby" - szok gdzie to sie mieściło. No i ja tego też nie kumam. Z 45 m2 powyrzucałam co się dało, potem starałam się pozostać w duchu pozbywania się, a teraz na 200 m2 wszystkiego jest wszędzie pełno! Jak? No jak się pytam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 28.10.2014 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2014 dobrze, ze mnie to nie czeka dom prawie pusty nie bede przeciez wszystkich mebli z NO targac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 28.10.2014 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2014 Dziewczyny, zdjecia zrobione jak to moj maz powiedzial, szkoda uzywac deski, zeby jej nie zniszczyc (jest z bambusa) i bardzo sie martwi, zeby podczas wysylki nie doszlo do uszkodzenia...wiec zabezpiecze je dodatkowo i zapakuje, bo fakycznie-szkoda by bylo jedyne wolne i spokojne miejsce to sypialnia, wiec prosze o wyrozumialosc kocyk dla nastroju...w koncu niedlugo swieta:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 28.10.2014 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2014 Mel, poczekaj a sama i tak się zdziwisz. To nie w meblach problem. Ja jak Ivy nie mam zbytniego nabożeństwa do większości rzeczy. Oczywiście są fotografie i jakaś tam porcja rodzinnych pamiątek. Reszta jednak, gdy się „dezaktualizuje”, znika ze stanu posiadania. Ciuchy mają osobne kryterium – jeśli czegoś nie założę przez 2 sezony, wylatuje nieodwołalnie, żebym nie wiem jak lubiła. To wszystko jakimś cudem nie pomaga w czasie przeprowadzki ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 28.10.2014 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2014 Mel, poczekaj a sama i tak się zdziwisz. To nie w meblach problem. Ja jak Ivy nie mam zbytniego nabożeństwa do większości rzeczy. Oczywiście są fotografie i jakaś tam porcja rodzinnych pamiątek. Reszta jednak, gdy się „dezaktualizuje”, znika ze stanu posiadania. Ciuchy mają osobne kryterium – jeśli czegoś nie założę przez 2 sezony, wylatuje nieodwołalnie, żebym nie wiem jak lubiła. To wszystko jakimś cudem nie pomaga w czasie przeprowadzki ;( Jakbym czytała o sobie. Dziewczyny - zawiesiliśmy lampy - wkleję zdj. jak uśpię młode. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 28.10.2014 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2014 Dziewczyny, zdjecia zrobione jak to moj maz powiedzial, szkoda uzywac deski, zeby jej nie zniszczyc (jest z bambusa) i bardzo sie martwi, zeby podczas wysylki nie doszlo do uszkodzenia...wiec zabezpiecze je dodatkowo i zapakuje, bo fakycznie-szkoda by bylo jedyne wolne i spokojne miejsce to sypialnia, wiec prosze o wyrozumialosc kocyk dla nastroju...w koncu niedlugo swieta:D Nie widzę zdjęć Piszę PW i poproszę o zwrotne info Dziękuję, dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 28.10.2014 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2014 Jakbym czytała o sobie. Dziewczyny - zawiesiliśmy lampy - wkleję zdj. jak uśpię młode. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 28.10.2014 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2014 Musi co gałgany nie chcą zasnąć. A ja zmykam pod kołderkę, chyba się przeziębiłam pierwszy raz od jakichś 3 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 28.10.2014 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2014 Kuruj się Pesteczko --Lampiszcza w trakcie montażu. Trzeba będzie jeszcze dopracować wysokość średniej lampy ale jestem za niesymetrycznym, jeśli tak można ująć, powieszeniem - żeby coś się działo. Chyba że jutro zmienię zdanie;) http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e97e4746e842.jpgTrudno zrobić ujęcie od sufitu:/ http://naforum.zapodaj.net/thumbs/89b149bea072.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 28.10.2014 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2014 oł fak! ale one duże są nie za duże? ale ogólnie wyglądają w dechę!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 28.10.2014 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2014 (edytowane) oł fak! ale one duże są nie za duże? ale ogólnie wyglądają w dechę!! Mam nadzieję, że nie za duże:/. Przymierzałam różne lampy i te poniżej 40 po prostu znikały, jak w czarnej dziurze. Mają postawę 50, 45 i 40 cm - wysokość najwyższej 57cm. Sklepowe miały podstawę 45 ale były niższe, bardziej kwadratowe. Inne ujęcie (w trakcie przymiarki) http://naforum.zapodaj.net/thumbs/40c322b11402.jpg Edytowane 28 Października 2014 przez _Chloe_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 28.10.2014 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2014 Piękne Ja bym powiesiła w pionie na różnych wysokościach, tak żeby dwie było widać a trzeciej nie, żeby ciężko nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 28.10.2014 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2014 (edytowane) Wieszanie takich lamp to koszmar - najprościej napisać, że otwory na haki wierciliśmy w ciemno - nie dało się przymierzać lamp z kloszami, bo najcięższa waży 8 kg plus łańcuch, a wysokość sufitu to 8 m - dwa dni na to zeszło, a trzeba było się zmieścić w polu ze wzmocnionym sufitem. Nie chciałabym tego powtarzać Nigdy! Zmianie mogą ulec tylko wysokości kloszy. W pionie też się nie do końca dało, bo to oświetlenie salonu, a jedna pod drugą musiałyby już wskoczyć na pięterko. Mi, myślisz, że tak ujdzie? Edytowane 28 Października 2014 przez _Chloe_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 28.10.2014 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2014 Pewnie http://naforum.zapodaj.net/thumbs/40c322b11402.jpg Może ta na środku odrobinkę niżej? Żeby spadały tak kaskadowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 28.10.2014 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2014 Pewnie http://naforum.zapodaj.net/thumbs/40c322b11402.jpg Może ta na środku odrobinkę niżej? Żeby spadały tak kaskadowo Już ją obniżyłam:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 28.10.2014 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2014 No to miodzio Strasznie mi się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 28.10.2014 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2014 No to miodzio Strasznie mi się podobają Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 28.10.2014 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2014 Pięknie! Dobra robota Szefowo! Gratuluję Ci tego całego przedsięwzięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts