diana_teresa 29.10.2014 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 Wow lampy są nieziemskie, podobają mi się niesamowicie naprawdę cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 29.10.2014 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 Chloe, ujawniam się po raz pierwszy, dom jest obłędny, okna, podłogi, przestrzenie!!!!!!!! - lampy masz fantastyczne!!!!!!!!!!!!!!!!! I mówisz, że kto je robił???? Możesz napisać, z jakimi kosztami trzeba się liczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 29.10.2014 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 Chloe ślicznie , bardzo ładnie wyszło :yes: faktycznie te malutkie/seryjne by zginęły w tej przestrzeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 29.10.2014 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 Chloe ja tez przyszlam podziwiac i napatrzyc sie nie moge najlepsze ujecie to to od dolu jak dla mnie ale one sa wielkie zauwazylyscie jak zdjecia potrafia nie raz przeklamac wielkosc a innym razem ja pokazac pieknie Chloe i brawa za pomysl i realizacje raz jeszcze 8kg latarenka, matko kochana..wspolczuje rak wieszajacemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 29.10.2014 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 dziewczyny...przymierzylam chlebaki do walichy owine recznikiem lub jakimis ubraniami... i bedzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 29.10.2014 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 http://naforum.zapodaj.net/thumbs/89b149bea072.jpg To ujęcie po prostu obłędne! Fantastycznie to wymyśliłaś Anetko Efekt jest powalający, przepięknie! Czy jeszcze gdzieś motyw podobnych lamp się pojawi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 29.10.2014 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 dziewczyny...przymierzylam chlebaki do walichy owine recznikiem lub jakimis ubraniami... i bedzie ok Idealnie sie wpasowały Masz super pasująca rozmiarami walizkę Już go widze u siebie na blacie którego nie ma heheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 29.10.2014 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 Chloe, dopiero dotarło do mnie powiadomienie Jest C U D O W N I E, no, szczękę zbieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 29.10.2014 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 siedzę i wgapiam się jak sroka w gnat! teraz już nie wydają mi się za duże - no może ciut - ale robią wrażenie! kurna, ale będzie cudnie.... ahhhhhhhhhhhhhhhhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adass 29.10.2014 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 teraz w promocji po 100zeta ehh , pokaralo mnie ze dwa dni do tego babinca nie zagladalem sa jeszcze szanse na czarna sztuke ? dostawa byle kiedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 29.10.2014 15:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 (edytowane) Pięknie! Dobra robota Szefowo! Gratuluję Ci tego całego przedsięwzięcia Wow lampy są nieziemskie, podobają mi się niesamowicie naprawdę cudo Chloe, ujawniam się po raz pierwszy, dom jest obłędny, okna, podłogi, przestrzenie!!!!!!!! - lampy masz fantastyczne!!!!!!!!!!!!!!!!! I mówisz, że kto je robił???? Możesz napisać, z jakimi kosztami trzeba się liczyć? Chloe ślicznie , bardzo ładnie wyszło :yes: faktycznie te malutkie/seryjne by zginęły w tej przestrzeni No właśnie to było ryzyko - powiesiłam papierzaki z Castoramy i zniknęły jak kamfora. Chloe ja tez przyszlam podziwiac i napatrzyc sie nie moge najlepsze ujecie to to od dolu jak dla mnie ale one sa wielkie zauwazylyscie jak zdjecia potrafia nie raz przeklamac wielkosc a innym razem ja pokazac pieknie Chloe i brawa za pomysl i realizacje raz jeszcze 8kg latarenka, matko kochana..wspolczuje rak wieszajacemu Żebyś wiedziała - darmowa siłownia;) OMG zabilas mnie dzis tymi fotkami:jawdrop: Nie wiem co powiedziec (a zwykle jestem wygadana ;)) Popowiem po prostu ZAJEB......;) I najbardziej podobaja mi sie w "schodkowym" ulozeniu:stirthepot: ALE WYPAS dziewczyny...przymierzylam chlebaki do walichy owine recznikiem lub jakimis ubraniami... i bedzie ok Ciekawa jestem miny celnika na odprawie:lol2: To ujęcie po prostu obłędne! Fantastycznie to wymyśliłaś Anetko Efekt jest powalający, przepięknie! Czy jeszcze gdzieś motyw podobnych lamp się pojawi? Tomkowa, początkowo planowałam jeszcze powtórzyć dwie małe nad stołem w jadalni ale teraz boję się, że zrobią sobie konkurencję, więc wstrzymuję się z decyzją. Idealnie sie wpasowały Masz super pasująca rozmiarami walizkę Już go widze u siebie na blacie którego nie ma heheh Chloe, dopiero dotarło do mnie powiadomienie Jest C U D O W N I E, no, szczękę zbieram siedzę i wgapiam się jak sroka w gnat! teraz już nie wydają mi się za duże - no może ciut - ale robią wrażenie! kurna, ale będzie cudnie.... ahhhhhhhhhhhhhhhhh Dziękuję zacnemu gronu -cieszę się że lampy się podobają, bo to było ryzykowne posunięcie - projekt na rolce tapety, kowal zapaleniec,elektryk bez lęku wysokości i ogólnie wszystko na czuja. Mam jeszcze wątpliwości, czy czegoś nie podwyższyć, tudzież obniżyć ale chyba zostawię je w lekkim chaosie, bo zawsze z każdej strony coś wychodzi nieidealnie i niesymetrycznie;) Sharlotko, witaj:) Ponieważ dostaję zapytania na maila w sprawie kosztu lamp, napiszę tutaj - koszt lamp to 2400 (z oszkleniem włącznie, czyli 300 zł taniej niż oryginał z USA - są większe i dłuższe, bo tamte wydawały mi się zbyt kwadratowe)- osobno podaję cenę kutego łańcucha - 600zł - można zawiesić zwykły, "krowi" i też jest ok ale u mnie tego łańcucha jest 18 m i źle to wyglądało na takim cieniutkim. Jak ktoś nie ma 8 m do sufitu, zmanknie się w kwocie 2400. Biorąc pod uwagę inne opcje (Dixony, kule-sznurki i betony), ta wybrana wyszła najtaniej. Zdaję sobie sprawę, że to nie mało ale przy tej wysokości zadanie było utrudnione:( Naprawdę bardzo miło mi przeczytać, że lampy się udały. Jeszcze raz wszystkim dziękuję i przypominam, że więcej jest matek tego sukcesu:hug: ehh , pokaralo mnie ze dwa dni do tego babinca nie zagladalem sa jeszcze szanse na czarna sztuke ? dostawa byle kiedy Ja nie wiem,czy Mel już się nie zawinęła;) Lepiej być na bieżąco, jak się okazuje:yes: Edytowane 29 Października 2014 przez _Chloe_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 29.10.2014 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 mimo wszystko uważam że ta kwota to wcale nie dużo - lampy ogólnie są bardzo drogie, więc to cena wg mnie bardzo sensowna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 29.10.2014 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 Ale dixony to by tam zginęły. Musiało by ich być z 7, a nie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 29.10.2014 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 Chloe cena nie powala na kolana jak za te 3 sztuki to jest ok tym bardziej ze to jest duza wysokosc no i takie jedyne w swoim rodzaju tak jak to opisalas ja sie uparlam na 2 lampy nad stol i koszt ich to 3 tysie (a to tylko inspirowane a nie oryginaly)...wiec na ten czas musze zrezygnowac i szukac czegos tanszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 29.10.2014 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 ehh , pokaralo mnie ze dwa dni do tego babinca nie zagladalem sa jeszcze szanse na czarna sztuke ? dostawa byle kiedy musze niestety odmowic, bo jak widac nawet miejsca nie mam w walizce... dzieci, meza i swoje rzeczy bede musiala w plecaki spakowac.. Dziewczyny limit wyczerpaly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 29.10.2014 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 (edytowane) dziewczyny...przymierzylam chlebaki do walichy owine recznikiem lub jakimis ubraniami... i bedzie ok Mel, nie zapomnij wypchać w środku, wykorzystasz miejsce i będzie ochrona przed zgnieceniem mimo wszystko uważam że ta kwota to wcale nie dużo - lampy ogólnie są bardzo drogie, więc to cena wg mnie bardzo sensowna Cena jest więcej niż sensowna:yes: Ciekawa jestem miny celnika na odprawie:lol2:- Opowiadałam Wam jak teściowa córki przyjaciółki mojej mamy jechała na wesele syna do Kanady? To było w czasach komuny. Babinka miła, ale taka z pogranicza z ZSRRem. Przyjechała do W-wy z mnóstwem kryształów, poduszkami puchowymi i rosyjskim złotem pozaszywanym w paskach od spódnic. Przyjaciólka mamy załamała się. Sama w Kanadzie spędziła kawał życia i niedawno wróciła, więc dokładnie wiedziała czego się po tamtejszych celnikach spodziewać. Tłumaczy, że nie wolno, że zabiorą na granicy. Nic nie pomogło, bo ona nie może oczami świecić przed przyszłą synową, że biedna. Poleciała. Na lotnisku w Toronto oczywiście kazali walizy otworzyć. Celnik (Polak ) mówi, że zabierają poduchy i krzyształy do depozytu i oddadzą jak będzie wyjeżdżała. Pierścionków nie wyśledzili. Ona ręce załamała, minkę bidulki zrobiła, w płacz i mówi „Synku, te parę piórek”. I... puścił ją z tym całym bajzlem. Nawet 2 butelki bimberku przepuścił. projekt na rolce tapety, kowal zapaleniec,elektryk bez lęku wysokości i ogólnie wszystko na czuja. Mam jeszcze wątpliwości, czy czegoś nie podwyższyć, tudzież obniżyć ale chyba zostawię je w lekkim chaosie, bo zawsze z każdej strony coś wychodzi nieidealnie i niesymetrycznie;) Naprawdę bardzo miło mi przeczytać, że lampy się udały. Jeszcze raz wszystkim dziękuję i przypominam, że więcej jest matek tego sukcesu Tak tworzą się legendy i klimat domu Symetrię olej. Jest fajnie jak nie jest zbyt grzecznie. Spokojnie powtórz małe nad stołem i możesz nawet w wiatrołapie. Będzie piękna kontynuacja Edytowane 29 Października 2014 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 29.10.2014 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 Ciekawa jestem miny celnika na odprawie:lol2: taka sama jak sklepowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 29.10.2014 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 Mel, nie zapomnij wypchać w środku, wykorzystasz miejsce i będzie ochrona przed zgnieceniem walizka jest z tych sztywnych wiec na pewno nic sie nie wgniecie...ale i tak dla bezpieczenstwa mysle jak tu i czym to tam wypelnic Pestus dziekuje za czujnosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 29.10.2014 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 walizka jest z tych sztywnych wiec na pewno nic sie nie wgniecie...ale i tak dla bezpieczenstwa mysle jak tu i czym to tam wypelnic Pestus dziekuje za czujnosc Wiozłam swego czasu z Egiptu samolotem kilkanaście tamtejszej produkcji szklanych naczyń. Nikt mi nie powiedział, że jak wsadzą do luku bagażowego, to mogą popękać, bo tam ciśnienie zależne jest od wysokości na jakiej leci samolot. Skutek... kilka trzasnęło i mam teraz kobaltową kolekcję kielichów częściowo klejoną. Od tamtej pory zostało mi tęgie uczulenie na pakowanie czegokolwiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 29.10.2014 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 Pestus nie pierwszy raz sie leci, to sie wie co i jak trzeba pakowac najlepsza jest reakcja dzieci w srodku, jak otwieramy chipsy sa tak napompowane przez cisnienie, ze tylko jest bum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts