mi_mała 10.11.2014 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 Ha! i sie mi-mala pomadrowala dobre rady http://bi.gazeta.pl/im/4/4070/z4070134X.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 10.11.2014 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 I chyba tak będzie:D Obrałam ziemniaki i od razu widzę, że mi ten lewy ociekacz pasuje:stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 10.11.2014 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 Ps. A jak mi nie wejdzie do mycia garnek po świątecznym bigosie, to sobie umyję w magazynku, w roboczym;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 10.11.2014 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 Zlew SCHOCK DOMUS D-100 http://www.hipermarket.pl/media/products/04efd123c960fa092cf53e7a61c6a747/images/thumbnail/big_onyx.JPG?lm=1396285490 odwracalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 10.11.2014 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 Ps. A jak mi nie wejdzie do mycia garnek po świątecznym bigosie, to sobie umyję w magazynku, w roboczym;-) Ja to bym tam do odmoczenia do wiosny zostawiła, w nadziei że się sam umyje Albo ucieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 10.11.2014 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 Wciąż nie mogę się przyzwyczaić do mojego zlewu - mam takie z masy ciemnej Franke. Okropny jest. Ciągle mam wrażenie, ze to papier ścierny i sobie porysuje dłonie. A do tego mam baterię też franke ale nie wiem dla kogo oni ją projektowali, chyba nie dla swoich zlewów, bo jest za mała. Strumień leje tylko blisko rogów w środku i nawet do połowy nie sięga... ładnie wygląda ale mało praktyczny kran. Wiem, wiem, mogłam nie kupować najtańszego. Teraz zdecydowanie bym większy wzięła a jeśli będę kiedyś zlew wymieniała, to przed zakupem podotykam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 10.11.2014 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 No właśnie podobno Schock mniej jest porowaty i łatwiej go czyścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 10.11.2014 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 I doczytałam o indukcji. Chloe, póki nie miałam płyty gdybałam, że miejsca mało, że musi być odstęp żeby siaty położyć. Moim zdaniem indukcja największa jak się da. Nie ustawiałabym jej centralnie na środku tylko z boku a resztę miałabyś blatu roboczego. Zawsze można podejść z drugiej strony i tam coś rozwałkować itp. A z garami, to i tak nawet puste będziesz na indukcji trzymać przy przygotowywaniu posiłków. Mój syn ostatnio grillował na niej karkówkę i talerz tez trzymał na płycie, bo przecież się nie grzeje. Jedyna rzecz, na którą musisz zwrócić uwagę to wentylacja. Płyta ma od spodu wiatraczki i bardzo się grzeje póki nie mieliśmy szuflad powkładanych było spoko, jednak teraz uchylamy górną. Myślę aby we froncie wyciąć po całości dziurę i wstawic jakąś metalową kratkę. Z boku się nie da, bo szuflady wysokie i mają metalowe boki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 10.11.2014 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 Przekonałyście mnie:yes: Tylko wciąż nie wiem, czy 100, czy 70, bo oba fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 10.11.2014 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 Przekonałyście mnie:yes: Tylko wciąż nie wiem, czy 100, czy 70, bo oba fajne. Pokaż między czym wybierasz, bo tu już wszyscy zakreceni jak ruskie bąki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.11.2014 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 Ja to bym tam do odmoczenia do wiosny zostawiła, w nadziei że się sam umyje Albo ucieknie a ja bym kupila nowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 10.11.2014 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 (edytowane) Zlew SCHOCK DOMUS D-100 http://www.hipermarket.pl/media/products/04efd123c960fa092cf53e7a61c6a747/images/thumbnail/big_onyx.JPG?lm=1396285490 odwracalny Ten albo http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7f3d016cba18.jpg Edytowane 10 Listopada 2014 przez _Chloe_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 10.11.2014 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 Domusa możesz odwrócić i jest większy Możesz wyciąć masę otworów No i nie ma blaszek, które mogą rdzewieć lub się zakamieniać Same plusy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 10.11.2014 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 Domusa możesz odwrócić i jest większy Możesz wyciąć masę otworów No i nie ma blaszek, które mogą rdzewieć lub się zakamieniać Same plusy Właśnie obejrzałam rysunki - 9 cm szersza komora - to dużo! Ma tylko jeden minus - dodatkowy rancik przy komorze w porównaniu zhorizontem - więcej czyszczenia ale za to nie ma blaszki. Chyba już wszystko jasne - ściskam Cię Mi - dziękuję, że dzielnie towarzyszyłaś mi w decyzji:hug: Mąż odmówił współpracy w tej materii:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 10.11.2014 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 już decyzja podjęta ale wybrała bym tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 10.11.2014 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 Nie ma sprawy Niedawno naoglądałam się tych zlewów Schocka szukałam do siebie małego - a wszystkie najfajniejsze były duże Przynajmniej to moje grzebanie się przydało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 10.11.2014 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 (edytowane) Mąż odmówił współpracy w tej materii:lol2: A co do mężów - odmawiają współpracy Mój G. nie chce jechać ze mną na Bartycką - stwierdził, że oszaleje, jak tam będę biegać w amoku Zawiezie mnie i przywiezie z powrotem, ale z tym co pomiędzy nie chce mieć nic wspólnego EDIT: Cieszę się, że wszyscy kumają Kuchnia ma 19 m, a płyty jeszcze nie wybrałam - z tym że będzie 60 cm (wyspa ma tylko 165 szer, nie chcę zabierać sobie blatu) A co do płyty - to jak pisze Aga, zastanów się nad większą. Masz masę miejsca. Z naszego doświadczenia mogę powiedzieć, że czasem gotujemy na szybko obiad - i zdarza się, że na 4 polach jednocześnie coś się pichci. I jest ciasno. Jak masz miejsce - można poszaleć z czymś większym Edytowane 10 Listopada 2014 przez mi_mała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 10.11.2014 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 Zlew oczywiście domus 100. Jak przychodzi sezon na przetwory, wytykam J. tę wojnę co z nim stoczyłam o wielki zlew. Dopiero jak zobaczył ile w nim można umyć jednorazowo owoców i że nie chlapie sie naokoło, przyznał mi rację. indukcję też bym wzięła większą. Ja się wkurzam moją kwadratową, jak postawię gar z rosołem i duża patelnia obok już mi się nie mieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kejt_R 11.11.2014 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Zlew oczywiście domus 100. Jak przychodzi sezon na przetwory, wytykam J. tę wojnę co z nim stoczyłam o wielki zlew. Dopiero jak zobaczył ile w nim można umyć jednorazowo owoców i że nie chlapie sie naokoło, przyznał mi rację. indukcję też bym wzięła większą. Ja się wkurzam moją kwadratową, jak postawię gar z rosołem i duża patelnia obok już mi się nie mieści Witam, dobrze dziewczęta radzą, płyta indukcyjna 70-80 będzie wygodna, podobnie jak duża komora zlewu. Popieram ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 11.11.2014 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 dokladnie o tym od poczatku pisze (duza indukcja) malo miejsca dla wiekszej ilosci garow... wczoraj postawilam 2 patelnie zeby zrobic kolacje... obie miescily sie po polowie na swoim polu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts