Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Szkiełko w Tropikach - dziewczyna na placu budowy

Recommended Posts

pojedź do sklepu i sobie ją podotykaj. Nie będziesz chciała innej. Te zagłębienia...

Z drugiej strony to moja pierwsza indukcja i może zachwyt jest niewspółmierny to należnego ale co tam. Mnie się podoba, że mogę ustawić sobie timer gdy nie gotuję oraz timer do każdego palnika z osobna - jak mam kilka to pokazuje najkrótszy i potem każdy po kolei. A i oczywiście wyłącza gdy czas się skończy. Ogólnie umie reagować i ma zabezpieczenia różne ciekawe. Ale czego oczekiwać od płyty - grzeje chyba każda, nie? ;p Nie miałam zbyt wygórowanych, tzn estetyczne miałam ale to już po spotkaniu z panną INARI ;p

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No właśnie czytałam ostatnio sporo o Amice w kontekście piekarnika - na forum jest doradca Bayzoone, który bardzo chwali Amicę za "wszystko, co grzeje". Piekarnik mam Elektroluxa ale nie przeszkadza mi, że płyta będzie innej firmy - tym bardziej że lodówka i zmywarka jeszcze innej.

Ta z piątym polem - rewelacja ale to już za dużo cm - dochodzi następne 10. Najwyżej będę walczyć na 4 palnikach i w dwóch piekarnikach;)

Ta druga jest OGROMNIASTA :) Ja się w tej pierwszej zakochałam. i stwierdziłam, że ta druga mi się nie podoba :D Jest większa, to prawda ale oglądałam i jednak wolałam tę moją. Nie jest największa ale najpiękniejsza ;p No i 1k różnicy w cenie

Zapraszam jak najczęściej:) Jeśli nie spieszysz się z kuchnią, to po przeprowadzce będę miała więcej czasu i możemy coś pokombinować:) Na razie nie nadążam za samą sobą - dzisiaj miałam pierwszy od dawien dawna wolny dzień - siłą rzeczy.

Chloe, chętnie poczekam, ja dopiero w piątek odbieram PnB i rozpocznie się akcja. Kiedy się zadomowisz w nowym ślicznym domu?

Chloe, chętnie poczekam, ja dopiero w piątek odbieram PnB i rozpocznie się akcja. Kiedy się zadomowisz w nowym ślicznym domu?

Dokładnie jeszcze nie wiem, najwięcej zależy od montażu balustrady - myślę, że w pierwszym tygodniu grudnia - może w drugim. Gdyby nie święta, pewnie bardziej odsunęłabym to w czasie. Coraz mniej mi się spieszy;)

zgadzam się z laskami! płyta jaknajwięsza :) :)

ja od samego początku planuję 110cm miejsca na palniki i kropka! na typowych czterech za nic się nie mieszczę :( jak postawię garnek na zupę to już obok ledwo czajnik mieszczę, a o patelni to już nawet nie marzę, koszmar :mad:

zlew to od początku mówię że tylko setka :) :)

O jeju, żeby chciało mi się tak, jak mi się nie chce...

Robi się kostka - widziałam kawalątek:) Jutro przemalowujemy gabinet. Zamówiłam Łóżko do pokoju J., dostawa ze sklepu na I. Przyjedzie w piątek lub sobotę. Jutro mają dojechać moje szafki przyłóżkowe i lampa, która jedzie od miesiąca, anonsowana niczym królowa brytyjska:mad: Całe 35 zł kosztowała, a tyle musiałam maili napisać przypominających, że jest teraz cenna, jakby kosztowała tysiąc;)

Elektryk się objawił - nie chcę na razie nic pisać - przeklnę sobie później. Tata zrobi mi biały montaż, bo nie chcę, żeby dobił to pan na E.

Przymierzamy się do kafli w garażu - dzisiaj sprzątanko.

No i powinnam chociaż zlew zamówić - nie chce mi się, buuu..

Karolina - trzeba było kupić czajnik bezprzewodowy, to i patelnia by się zmieściła;) Wiem o co kaman - przychylam się do Waszych próśb i gróźb;)

Edytowane przez _Chloe_

Kochana ale czajnik na palniki to właśnie przecież bezprzewodowy :rotfl:

tak wiem wiem że chodziło Ci o taki elektryczny :D ale ten jednak przewodowy w sumie :-P bo podstawkę trzeba podpiąć

no nieważne, zwał jak zwał :D

w każdym bądź razie ja niekorzystam z tych elektrycznych bo mi musi gwizdać, bym sobie przypomniała że wodę wstawiłam :) a dwa że teraz nawet nie mam miejsca na elektryczny... no chyba że mi się odmieni kiedyś czytaj we własnym domu i nabędę to cudo i będę używała - w razie czego będzie można dwa na raz nastawić :D

tak chciałaś nowe fotki, a nawet nie odwiedziłaś i nie popatrzyłaś :-P ;) hihihi

Kochana ale czajnik na palniki to właśnie przecież bezprzewodowy :rotfl:

tak wiem wiem że chodziło Ci o taki elektryczny :D ale ten jednak przewodowy w sumie :-P bo podstawkę trzeba podpiąć

no nieważne, zwał jak zwał :D

w każdym bądź razie ja niekorzystam z tych elektrycznych bo mi musi gwizdać, bym sobie przypomniała że wodę wstawiłam :) a dwa że teraz nawet nie mam miejsca na elektryczny... no chyba że mi się odmieni kiedyś czytaj we własnym domu i nabędę to cudo i będę używała - w razie czego będzie można dwa na raz nastawić :D

tak chciałaś nowe fotki, a nawet nie odwiedziłaś i nie popatrzyłaś :-P ;) hihihi

No jak to? Nie dostałam przypomnienia, że są nowe wiadomości:bash: Już lecę!