andariel 11.11.2014 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 pojedź do sklepu i sobie ją podotykaj. Nie będziesz chciała innej. Te zagłębienia... Z drugiej strony to moja pierwsza indukcja i może zachwyt jest niewspółmierny to należnego ale co tam. Mnie się podoba, że mogę ustawić sobie timer gdy nie gotuję oraz timer do każdego palnika z osobna - jak mam kilka to pokazuje najkrótszy i potem każdy po kolei. A i oczywiście wyłącza gdy czas się skończy. Ogólnie umie reagować i ma zabezpieczenia różne ciekawe. Ale czego oczekiwać od płyty - grzeje chyba każda, nie? ;p Nie miałam zbyt wygórowanych, tzn estetyczne miałam ale to już po spotkaniu z panną INARI ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.11.2014 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Ale one się prawie nie różnią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 11.11.2014 17:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 No właśnie czytałam ostatnio sporo o Amice w kontekście piekarnika - na forum jest doradca Bayzoone, który bardzo chwali Amicę za "wszystko, co grzeje". Piekarnik mam Elektroluxa ale nie przeszkadza mi, że płyta będzie innej firmy - tym bardziej że lodówka i zmywarka jeszcze innej. Ta z piątym polem - rewelacja ale to już za dużo cm - dochodzi następne 10. Najwyżej będę walczyć na 4 palnikach i w dwóch piekarnikach;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 11.11.2014 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Ta druga jest OGROMNIASTA Ja się w tej pierwszej zakochałam. i stwierdziłam, że ta druga mi się nie podoba Jest większa, to prawda ale oglądałam i jednak wolałam tę moją. Nie jest największa ale najpiękniejsza ;p No i 1k różnicy w cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.11.2014 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Ta Agi ma możliwość łączenia dwóch pól, więc też można jakiegoś kolosa postawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 11.11.2014 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 No to ja tez sie nie chwale naszym wyborem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 11.11.2014 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Ten Siemens Melcia to chyba 80 cm równo? Basia_Krk ma takiego samego ale w 60, nie? Podoba mi się, tylko cena już nieco mniej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 11.11.2014 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Tak , dokladnie jak piszesz, u mnie 80 a u Basi 60 klik Cena tez mi sie mniej podobala...na szczescie juz dzisiaj nie pamietam ile to bylo;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kejt_R 12.11.2014 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 Zapraszam jak najczęściej:) Jeśli nie spieszysz się z kuchnią, to po przeprowadzce będę miała więcej czasu i możemy coś pokombinować Na razie nie nadążam za samą sobą - dzisiaj miałam pierwszy od dawien dawna wolny dzień - siłą rzeczy. Chloe, chętnie poczekam, ja dopiero w piątek odbieram PnB i rozpocznie się akcja. Kiedy się zadomowisz w nowym ślicznym domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 12.11.2014 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 Chloe, chętnie poczekam, ja dopiero w piątek odbieram PnB i rozpocznie się akcja. Kiedy się zadomowisz w nowym ślicznym domu? Dokładnie jeszcze nie wiem, najwięcej zależy od montażu balustrady - myślę, że w pierwszym tygodniu grudnia - może w drugim. Gdyby nie święta, pewnie bardziej odsunęłabym to w czasie. Coraz mniej mi się spieszy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 12.11.2014 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 zgadzam się z laskami! płyta jaknajwięsza :) ja od samego początku planuję 110cm miejsca na palniki i kropka! na typowych czterech za nic się nie mieszczę jak postawię garnek na zupę to już obok ledwo czajnik mieszczę, a o patelni to już nawet nie marzę, koszmar zlew to od początku mówię że tylko setka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 12.11.2014 14:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 (edytowane) O jeju, żeby chciało mi się tak, jak mi się nie chce... Robi się kostka - widziałam kawalątek:) Jutro przemalowujemy gabinet. Zamówiłam Łóżko do pokoju J., dostawa ze sklepu na I. Przyjedzie w piątek lub sobotę. Jutro mają dojechać moje szafki przyłóżkowe i lampa, która jedzie od miesiąca, anonsowana niczym królowa brytyjska:mad: Całe 35 zł kosztowała, a tyle musiałam maili napisać przypominających, że jest teraz cenna, jakby kosztowała tysiąc;) Elektryk się objawił - nie chcę na razie nic pisać - przeklnę sobie później. Tata zrobi mi biały montaż, bo nie chcę, żeby dobił to pan na E. Przymierzamy się do kafli w garażu - dzisiaj sprzątanko. No i powinnam chociaż zlew zamówić - nie chce mi się, buuu.. Karolina - trzeba było kupić czajnik bezprzewodowy, to i patelnia by się zmieściła;) Wiem o co kaman - przychylam się do Waszych próśb i gróźb;) Edytowane 12 Listopada 2014 przez _Chloe_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 12.11.2014 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 Chloe a kiedy montaz kuchni ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 12.11.2014 14:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 Chloe a kiedy montaz kuchni ?? Nawet nie wiem, Iwonka;) Pewnie za jakiś miesiąc.. Zadzwonię do stolarza i się dowiem, bo prosiłam najpierw o garderoby, żeby można się było przeprowadzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 12.11.2014 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 bo wtedy szybciej podejmiesz decyzje co do zlewu/płyty heheh Te szerokie sa fajne, dla mnie troszke byly poza zakresem...ale i tak mam 70 chociaż Nie pytaj jaką bo już za długo lezy i czeka i nawet nie wiem jaka , może niedługo doczeka sie montażu :bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 12.11.2014 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 Kochana ale czajnik na palniki to właśnie przecież bezprzewodowy tak wiem wiem że chodziło Ci o taki elektryczny ale ten jednak przewodowy w sumie bo podstawkę trzeba podpiąć no nieważne, zwał jak zwał w każdym bądź razie ja niekorzystam z tych elektrycznych bo mi musi gwizdać, bym sobie przypomniała że wodę wstawiłam a dwa że teraz nawet nie mam miejsca na elektryczny... no chyba że mi się odmieni kiedyś czytaj we własnym domu i nabędę to cudo i będę używała - w razie czego będzie można dwa na raz nastawić tak chciałaś nowe fotki, a nawet nie odwiedziłaś i nie popatrzyłaś hihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 12.11.2014 16:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 Kochana ale czajnik na palniki to właśnie przecież bezprzewodowy tak wiem wiem że chodziło Ci o taki elektryczny ale ten jednak przewodowy w sumie bo podstawkę trzeba podpiąć no nieważne, zwał jak zwał w każdym bądź razie ja niekorzystam z tych elektrycznych bo mi musi gwizdać, bym sobie przypomniała że wodę wstawiłam a dwa że teraz nawet nie mam miejsca na elektryczny... no chyba że mi się odmieni kiedyś czytaj we własnym domu i nabędę to cudo i będę używała - w razie czego będzie można dwa na raz nastawić tak chciałaś nowe fotki, a nawet nie odwiedziłaś i nie popatrzyłaś hihihi No jak to? Nie dostałam przypomnienia, że są nowe wiadomości:bash: Już lecę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 12.11.2014 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 Iwonka, wcale się nie dziwię, że już nie pamiętasz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 13.11.2014 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 Iwonka, wcale się nie dziwię, że już nie pamiętasz;) jest duża szansa ze juz niebawem przypomnę sobie jak wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 13.11.2014 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 Ależ się u Ciebie dzieje, nie mogę się już doczekać efektów całkowitych. Co do płyt to chyba zależy kto ile gotuje (ja posiadam 3 sztuki garnków i mi wystarcza) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts