Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Szkiełko w Tropikach - dziewczyna na placu budowy

Recommended Posts

Chloe ileż u Ciebie się dzieje :)

nie wiem czy chwaliłam lampy - są mega mega odważne i inne :) i świetnie tam pasują :) dobry wybór :)

chciałam polecić Ci mój zlewozmywak, ale już wybrałaś ............ chyba nawet podobny

http://aglos.pl/userdata/gfx/59387bfd837ca86c86fc676cb7bcfccd.jpg

łazienka super ):) wiedziałam, ze z tym sufitem jeszcze nie powiedziałaś ostatniego słowa ;)

pokój młodego dżentelmena zapowiada się fajnie :)

znkam :) pa

szalu dostaje z ta przeglądarką ........... pisać nie mogę :(

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

http://www.homedesignfor2.com/nice-tiny-kitchen-apartment-in-bow-quarter/02/10/2013/

Link do fotek i planu małej kuchni. Całkiem zgrabnie zagospodarowana. Plan na końcu nawet zwymiarowany :)

Diano, Słonko - dziękuję:) Dzieje się faktycznie - jestem już zmęczona i niczego nie chce mi się wybierać. Jutro będzie młyn, bo będą się montować lampy w łazienkach, klimy, gniazdka, będzie malował się gabinet, elektryk będzie kończył rozdzielnię, "pogrubią" się też kominy i kostka działa dalej. Muszę też pamiętać o regulacji okien, bo w sobotę pierwsze mycie:jawdrop: W weekendowy poranek jadę pościągać zabezpieczenia podłóg i zrobić pierwsze odkurzanko. Trzeba też składać meble pomału.

Pesteczko, a jaka tam jeszcze piękna, biała kuchnia jest! I czerwone krzesła do tego!

Ps.łazenka ma już ciemny sufit.

Chloe, trzymam kciuki co byś nie padła ze zmęczenia.

Daj linka, bo ja chyba ślepa jestem, albo na czerwone nie reaguję :)

okey mam ją http://www.homedesignfor2.com/kitchen-design-of-villa-blabar-by-ps-arkitektur/02/18/2013/

krzesełka zaskakująco dobrze z tym szmaciakiem wyglądają :)

To by się Karolinie podobało, chociaż takie białe

Edytowane przez pestka56

Chloe, trzymam kciuki co byś nie padła ze zmęczenia.

Daj linka, bo ja chyba ślepa jestem, albo na czerwone nie reaguję :)

okey mam ją http://www.homedesignfor2.com/kitchen-design-of-villa-blabar-by-ps-arkitektur/02/18/2013/

krzesełka zaskakująco dobrze z tym szmaciakiem wyglądają :)

To by się Karolinie podobało, chociaż takie białe

Myślałam o Karolinie właśnie:)

Chloe, zaczęłam od perypetii kuchennych ale tak mnie lektura wciągnęła, że doczytałam do końca :D Trochę to może zakrawać na podglądactwo. Ale powiem Wam, że to jak powieść sensacyjno obyczajowa z elementami szpiegowskimi i poradnik młodej inwestorki w sporej pigule:))))))) Trudno się oderwać, ze dwa dni dupsko płaszczyłam przy kompie. Wnętrza budujesz przepiękne. Pomoc masz obłędną. Trzymam kciuki za dalsze sukcesy.

To mnie połechtałaś, Kejt:D Dzięki! Nie taki co prawda był mój zamiar - ale skoro tak to widzisz, to super;)

Jako że jestem kobietą-inwestorem i decyzje o budowie w większości spadły na moją głowę, potrzebowałam wsparcia - dlatego się tu znalazłam. I jakoś poszło. I zaczęłam pisać, co się dzieje, co mnie wkurza.. Przy okazji okazało się, że można tu poznać fajne, bezinteresowne, pomocne osoby - czegóż chcieć więcej?:)

Załóż wątek - zobaczysz, że to dobry krok:yes:

Chloe "jakoś" - skromnisia :p

poszło REWELACYJNIE :)

a jak tam synek (o pięknym imieniu mojego kochanego dziadka ) ? :)

J. ma się dobrze, co prawda gile ma do pasa ale wpisuję to w życiorys przedszkolny;)

Listonosz dotarł :-)

http://media-cache-ak0.pinimg.com/736x/33/a4/26/33a426c44d310b6bc75fc165f70a629c.jpg

Meliska :hug::hug::hug::hug:

Jest przepiękny! Mój też dojechał ale nie umywa się do Waszych ( potrzebowałam takiego płaskiego, co wejdzie do szuflady):yes:

Edytowane przez _Chloe_

Ivy ciesze sie, ze poszlo to tak szybko i sprawnie...

Czekam az do reszty dziewczyn dojdzie i na mala odp czy wszystko w porzadku..staralam sie zapakowac to dokladnie :-)

Chloe, ale Tys skromnaaa;-) :lol2:

macham Wam.. jutro po 21 bedziemy juz na miejscu...jesli nie bedzie opoznienia jak w przypadlu lotu do PL o 30min opoznienia...

:-*:-*:-*:-*

Chloe, ja mam Blanco Zia szarość skały i jestem bardzo zadowolona. W sklepie, gdy zapytałam o ranking jakości, na pierwszym miejscu wymienili Schock, Blanco zaraz po nim :) Tak więc Schock to świetny wybór! Jeżeli chcesz, aby zlew miał satynową, gładziutką powierzchnię i woda nie zostawiała plamek, natrzyj go olejem jadalnym. Ja tak zrobiłam i efekt jest niesamowity :)

Ivy ciesze sie, ze poszlo to tak szybko i sprawnie...

Czekam az do reszty dziewczyn dojdzie i na mala odp czy wszystko w porzadku..staralam sie zapakowac to dokladnie :-)

Chloe, ale Tys skromnaaa;-) :lol2:

macham Wam.. jutro po 21 bedziemy juz na miejscu...jesli nie bedzie opoznienia jak w przypadlu lotu do PL o 30min opoznienia...

:-*:-*:-*:-*

Meliska, Polska czeka na Ciebie:) Udanego pobytu:hug:

Chloe, ja mam Blanco Zia szarość skały i jestem bardzo zadowolona. W sklepie, gdy zapytałam o ranking jakości, na pierwszym miejscu wymienili Schock, Blanco zaraz po nim :) Tak więc Schock to świetny wybór! Jeżeli chcesz, aby zlew miał satynową, gładziutką powierzchnię i woda nie zostawiała plamek, natrzyj go olejem jadalnym. Ja tak zrobiłam i efekt jest niesamowity :)

Dzięki!! Teraz mam już pewność, że go chcę.

Potrzebuję pomocy w kwestii kinkietu do łazienki (opcjonalnie do tego kinkietu dojdzie jeszcze jeden po drugiej stronie wanny - może mieć trochę inną wielkość lub kształt)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9fb82cfc3ee9.jpg

I to miejsce (nie ma jeszcze lustra - będzie w białej ramie) - kinkiet jest ale nie tymczasowo:

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/379e98da8910.jpg

Zamarzyło mi się, żeby kinkiet był biały.. mam coś na oku ale nic mnie nie zachwyciło - może macie jakieś pomysły? Ps. najchętniej w dobrej cenie;)

Edytowane przez _Chloe_