slonko 13.11.2014 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 Chloe ileż u Ciebie się dzieje nie wiem czy chwaliłam lampy - są mega mega odważne i inne i świetnie tam pasują dobry wybór chciałam polecić Ci mój zlewozmywak, ale już wybrałaś ............ chyba nawet podobny http://aglos.pl/userdata/gfx/59387bfd837ca86c86fc676cb7bcfccd.jpg łazienka super ) wiedziałam, ze z tym sufitem jeszcze nie powiedziałaś ostatniego słowa pokój młodego dżentelmena zapowiada się fajnie znkam pa szalu dostaje z ta przeglądarką ........... pisać nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 13.11.2014 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 http://www.homedesignfor2.com/nice-tiny-kitchen-apartment-in-bow-quarter/02/10/2013/ Link do fotek i planu małej kuchni. Całkiem zgrabnie zagospodarowana. Plan na końcu nawet zwymiarowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 13.11.2014 14:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 Diano, Słonko - dziękuję Dzieje się faktycznie - jestem już zmęczona i niczego nie chce mi się wybierać. Jutro będzie młyn, bo będą się montować lampy w łazienkach, klimy, gniazdka, będzie malował się gabinet, elektryk będzie kończył rozdzielnię, "pogrubią" się też kominy i kostka działa dalej. Muszę też pamiętać o regulacji okien, bo w sobotę pierwsze mycie:jawdrop: W weekendowy poranek jadę pościągać zabezpieczenia podłóg i zrobić pierwsze odkurzanko. Trzeba też składać meble pomału. Pesteczko, a jaka tam jeszcze piękna, biała kuchnia jest! I czerwone krzesła do tego! Ps.łazenka ma już ciemny sufit. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 13.11.2014 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 (edytowane) Chloe, trzymam kciuki co byś nie padła ze zmęczenia. Daj linka, bo ja chyba ślepa jestem, albo na czerwone nie reaguję okey mam ją http://www.homedesignfor2.com/kitchen-design-of-villa-blabar-by-ps-arkitektur/02/18/2013/ krzesełka zaskakująco dobrze z tym szmaciakiem wyglądają To by się Karolinie podobało, chociaż takie białe Edytowane 13 Listopada 2014 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 13.11.2014 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 Chloe, trzymam kciuki co byś nie padła ze zmęczenia. Daj linka, bo ja chyba ślepa jestem, albo na czerwone nie reaguję okey mam ją http://www.homedesignfor2.com/kitchen-design-of-villa-blabar-by-ps-arkitektur/02/18/2013/ krzesełka zaskakująco dobrze z tym szmaciakiem wyglądają To by się Karolinie podobało, chociaż takie białe Myślałam o Karolinie właśnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kejt_R 13.11.2014 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 Chloe, zaczęłam od perypetii kuchennych ale tak mnie lektura wciągnęła, że doczytałam do końca Trochę to może zakrawać na podglądactwo. Ale powiem Wam, że to jak powieść sensacyjno obyczajowa z elementami szpiegowskimi i poradnik młodej inwestorki w sporej pigule:))))))) Trudno się oderwać, ze dwa dni dupsko płaszczyłam przy kompie. Wnętrza budujesz przepiękne. Pomoc masz obłędną. Trzymam kciuki za dalsze sukcesy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 14.11.2014 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 To mnie połechtałaś, Kejt Dzięki! Nie taki co prawda był mój zamiar - ale skoro tak to widzisz, to super;) Jako że jestem kobietą-inwestorem i decyzje o budowie w większości spadły na moją głowę, potrzebowałam wsparcia - dlatego się tu znalazłam. I jakoś poszło. I zaczęłam pisać, co się dzieje, co mnie wkurza.. Przy okazji okazało się, że można tu poznać fajne, bezinteresowne, pomocne osoby - czegóż chcieć więcej? Załóż wątek - zobaczysz, że to dobry krok:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 14.11.2014 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 I jakoś poszło. Chloe "jakoś" - skromnisia poszło REWELACYJNIE a jak tam synek (o pięknym imieniu mojego kochanego dziadka ) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 14.11.2014 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 Listonosz dotarł http://media-cache-ak0.pinimg.com/736x/33/a4/26/33a426c44d310b6bc75fc165f70a629c.jpg Meliska :hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 14.11.2014 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 :) szybko przyszło :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 14.11.2014 15:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 (edytowane) Chloe "jakoś" - skromnisia poszło REWELACYJNIE a jak tam synek (o pięknym imieniu mojego kochanego dziadka ) ? J. ma się dobrze, co prawda gile ma do pasa ale wpisuję to w życiorys przedszkolny;) Listonosz dotarł http://media-cache-ak0.pinimg.com/736x/33/a4/26/33a426c44d310b6bc75fc165f70a629c.jpg Meliska :hug::hug: Jest przepiękny! Mój też dojechał ale nie umywa się do Waszych ( potrzebowałam takiego płaskiego, co wejdzie do szuflady) Edytowane 14 Listopada 2014 przez _Chloe_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 14.11.2014 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 Listonosz dotarł http://media-cache-ak0.pinimg.com/736x/33/a4/26/33a426c44d310b6bc75fc165f70a629c.jpg Meliska :hug::hug: Bu, a moja poczta się ocyndala Chloe "jakoś" - skromnisia poszło REWELACYJNIE Się podpisuję... Skromnisia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 15.11.2014 14:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2014 Kolejne odkurzanie za nami. Trochę perypetii przy montażu gniazdek i włączników. Duża łazienka zyskała żyrandol http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/liebe/d026.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 15.11.2014 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2014 Melduję, że dotykałam dziś zlewów Franke, Blanco i Schocka i ten ostatni jest wyraźnie bardziej gładki i taki mniej tępy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 15.11.2014 15:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2014 Melduję, że dotykałam dziś zlewów Franke, Blanco i Schocka i ten ostatni jest wyraźnie bardziej gładki i taki mniej tępy O, dzięki Mi. Jeszcze nie zamówiłam zlewu ale w zasadzie już już jestem zdecydowana na Schocka:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 15.11.2014 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2014 Ivy ciesze sie, ze poszlo to tak szybko i sprawnie... Czekam az do reszty dziewczyn dojdzie i na mala odp czy wszystko w porzadku..staralam sie zapakowac to dokladnie Chloe, ale Tys skromnaaa;-) macham Wam.. jutro po 21 bedziemy juz na miejscu...jesli nie bedzie opoznienia jak w przypadlu lotu do PL o 30min opoznienia... :-*:-*:-*:-* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 15.11.2014 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2014 Chloe, ja mam Blanco Zia szarość skały i jestem bardzo zadowolona. W sklepie, gdy zapytałam o ranking jakości, na pierwszym miejscu wymienili Schock, Blanco zaraz po nim Tak więc Schock to świetny wybór! Jeżeli chcesz, aby zlew miał satynową, gładziutką powierzchnię i woda nie zostawiała plamek, natrzyj go olejem jadalnym. Ja tak zrobiłam i efekt jest niesamowity Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 15.11.2014 17:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2014 Ivy ciesze sie, ze poszlo to tak szybko i sprawnie... Czekam az do reszty dziewczyn dojdzie i na mala odp czy wszystko w porzadku..staralam sie zapakowac to dokladnie Chloe, ale Tys skromnaaa;-) macham Wam.. jutro po 21 bedziemy juz na miejscu...jesli nie bedzie opoznienia jak w przypadlu lotu do PL o 30min opoznienia... :-*:-*:-*:-* Meliska, Polska czeka na Ciebie:) Udanego pobytu:hug: Chloe, ja mam Blanco Zia szarość skały i jestem bardzo zadowolona. W sklepie, gdy zapytałam o ranking jakości, na pierwszym miejscu wymienili Schock, Blanco zaraz po nim Tak więc Schock to świetny wybór! Jeżeli chcesz, aby zlew miał satynową, gładziutką powierzchnię i woda nie zostawiała plamek, natrzyj go olejem jadalnym. Ja tak zrobiłam i efekt jest niesamowity Dzięki!! Teraz mam już pewność, że go chcę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 16.11.2014 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2014 (edytowane) Potrzebuję pomocy w kwestii kinkietu do łazienki (opcjonalnie do tego kinkietu dojdzie jeszcze jeden po drugiej stronie wanny - może mieć trochę inną wielkość lub kształt) http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9fb82cfc3ee9.jpg I to miejsce (nie ma jeszcze lustra - będzie w białej ramie) - kinkiet jest ale nie tymczasowo: http://naforum.zapodaj.net/thumbs/379e98da8910.jpg Zamarzyło mi się, żeby kinkiet był biały.. mam coś na oku ale nic mnie nie zachwyciło - może macie jakieś pomysły? Ps. najchętniej w dobrej cenie;) Edytowane 16 Listopada 2014 przez _Chloe_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kejt_R 16.11.2014 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2014 Chloe, tanie sa Nowodvorskie, np takie: Porozglądam się jeszcze, ale nie wiem w jakim stylu. Chcesz mieszać, czy mają pasować ściśle do żyrandola? Bo mogą być na przykład takie: FREDRIKSHAMN Markslojd albo : LED KLOT Markslojd Masz dobre oko, znajdziesz coś bez trudu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts