Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Szkiełko w Tropikach - dziewczyna na placu budowy

Recommended Posts

Chloe, zapowiada się MEGA :D Ten żyrandol jest stworzony do tego pomieszczenia :)

Nie wiem, jaka będzie rama lustra, ale nad nim powiesiłabym coś maksymalnie prostego, nie rzucającego się w oczy. Choćby Massive Seaboard

seaboard-kinkiet-listwa-34094-11-10-aqua-massive.jpg

A na ścianę przy wannie, koniecznie do kompletu Italuxa :)

i-italux-lybra-mb10904-2a.jpg

Będzie na białej ścianie, więc nie będzie tak widoczny jak żyrandol, natomiast "cichutko" go z tyłu uzupełni ;)

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzięki, chciałabym właśnie coś niekonkurującego z żyrandolem - coś wąskiego. Lustro będzie główna ozdoba tamtej ściany. Szczerze mówiąc widziałam od wczoraj kilkaset lamp i nic nie jest idealne. Jeśli niczego nie znajdę, będzie musiało zostać to, co jest ale nie poddaję się jeszcze.

Dzięki, chciałabym właśnie coś niekonkurującego z żyrandolem - coś wąskiego. Lustro będzie główna ozdoba tamtej ściany. Szczerze mówiąc widziałam od wczoraj kilkaset lamp i nic nie jest idealne. Jeśli niczego nie znajdę, będzie musiało zostać to, co jest ale nie poddaję się jeszcze.

Nieraz dobrze jest odpuścić temat na jakiś czas. Same Ci wpadną w oko te odpowiednie i będziesz wiedziała, że to jest to! Też uważam, że to powinno być coś skromnego.

A może takie :

http://miviena.pl/kinkiet_1_chrom_abazur,72,4692.html

[ATTACH=CONFIG]289482[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]289483[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]289484[/ATTACH]

Prześwietliłaś mnie w 100% - nie mogę uwierzyć aż! Nawet ta ostatnia.. Wróżka - Owca:jawdrop: Myślę o każdej z tych lamp mam je w głowie.

Chloe żyrandol wpasował się bardzo dobrze w koncepcję ciemnego sufitu, co do którego przyznaję miałam wątpliwości. Jakby od początku był tam planowany:D Zrób nam proszę wyraźniejsze zdjęcia, takie co to kolory widać, bo jak pamiętam podłoga szara jest a nie beżowa. Co do reszty oświetlenia, moim zdaniem fajny jest ten kinkiet od owcyani, taki subtelny i niespotykany ...

image.jpg

Owieczka, na twarzo-ksiazce nie pokazuje zdjec z domu :no: chyba ze masz na mysli priv;)

bylo ok, szybko zlecialo, prace zapodane, w sumie nie planowalismy takiego jeszcze wydatku w tym roku, ale slowo sie rzeklo wiec gora bedzie wykonczona prawie na gotowo :cool: tylko dlaczego takie ceny za robocizne sobie zawolal majster:bash:

od dzisiaj dzialaja..wiec tydzien dluzej fajniej by bylo sobie posiedziec;)

na dole w domku cieplusienko, pompa pieknie daje rade :D bedzie jeszcze lepiej, jak gore ociepla :yes:

i to tyle z relacji w streszczeniu...

wiecej u Reni (opis powrotu do PL) :bash:

Ide zrobic kawe...komu jeszcze?

Owieczka, na twarzo-ksiazce nie pokazuje zdjec z domu :no: chyba ze masz na mysli priv;)

bylo ok, szybko zlecialo, prace zapodane, w sumie nie planowalismy takiego jeszcze wydatku w tym roku, ale slowo sie rzeklo wiec gora bedzie wykonczona prawie na gotowo :cool: tylko dlaczego takie ceny za robocizne sobie zawolal majster:bash:

od dzisiaj dzialaja..wiec tydzien dluzej fajniej by bylo sobie posiedziec;)

na dole w domku cieplusienko, pompa pieknie daje rade :D bedzie jeszcze lepiej, jak gore ociepla :yes:

i to tyle z relacji w streszczeniu...

wiecej u Reni (opis powrotu do PL) :bash:Ide zrobic kawe...komu jeszcze?

Mel, mam nadzieje że dostaniesz fotki po skończeniu góry i podzielisz się nimi:yes:

Poproszę kawkę i zmykam.

jeeeezuuuu....CUDOWNIE!! :jawdrop:

a ten ostatni kinkiet od owieczki...bossski...:)

Ja chyba też tak łatwo się nie odkocham:no:

Niestety ta cena...

--

Apopros lamp - pojechałam do mojej ulubionej sklepo-hurtowni i dogadałam się na kinkiet i małego cube'a w dobrej cenie, bo zdjęte z wystawy. Dokupiłam podwójny halogenek do wiatrołapu i szczelny spocik do kabiny. Przed chwilą przyjechał kurier z plafonem do wiatrołapu i do sypialni, hurra! Zaczynam mieć lampy:)

Zostaną mi jeszcze pokojowe i najtrudniejszy wybór - nad wyspę:( Nie mam pojęcia, co tam zawiśnie.

No, cieszę się, bo cube, to była moja pierwsza myśl, że w łazience będzie najlepszy. Nie konkuruje z żyrandolem, a jest i ładnie świeci :)

Cube podobają mi się do różnych pomieszczeń, bo można z nimi fajnie kombinować.

--

Umówiłam się z wykonawcą, że jutro do mnie wróci i zamontuje te plafony i kinkiety - cieszę się jak dziecko:D:lol2::wiggle: