pnna migotka 19.11.2014 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2014 Niefajnie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 19.11.2014 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2014 Oj O lampie z łazienki pisała też Dusia. Że na żywo zyskuje w porównaniu ze zdjęciem. Ależ Ty Chloe jesteś dojrzała dizajnersko podobnie jak reszta towarzystwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 19.11.2014 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2014 Żalę się - DPD to gówniana firma - co paczka to spisywanie protokołu szkody:mad: Mam już rozwalone szafki nocne i dzisiaj stłuczony kinkiet do łazienki Kuźwa! ojjjj aż mi się przypomniały moje bolączki z kurierami... wrrr nie zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 19.11.2014 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2014 Mel, mam awizo I taki zapierdziel w pracy, że nie ma szansy, że trafię na pocztę - G. obiecał, ze jutro spróbuje odebrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 20.11.2014 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 Fantastyczne łazienki! Obie. Aż sobie westchnę z zazdrości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 20.11.2014 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 Niefajnie:( Jeszcze mnie złość trzyma Oj O lampie z łazienki pisała też Dusia. Że na żywo zyskuje w porównaniu ze zdjęciem. Ależ Ty Chloe jesteś dojrzała dizajnersko podobnie jak reszta towarzystwa Hihi, dla takich stwierdzeń warto urządzać. Dzięki Asiuniusiu:hug: ojjjj aż mi się przypomniały moje bolączki z kurierami... wrrr nie zazdroszczę Nie będę zatem opisywać szczegółów, po co Ci pamięć odświeżać? Mel, mam awizo I taki zapierdziel w pracy, że nie ma szansy, że trafię na pocztę - G. obiecał, ze jutro spróbuje odebrać. Dobrze, ze Meliska nie wysłała chleba w środku, bo miałabyś suchary;) Fantastyczne łazienki! Obie. Aż sobie westchnę z zazdrości... Bardzo dziękuję i cieszę się, że są osoby podzielające mój entuzjazm. Uslyszec : "dojrzala dezajnersko", to komplement najwyzszej rangi na forum :P P.S.I co teraz z tymi szkodami? Zwroca ci kase? Czy wysla nowe rzeczy? Żebyś wiedziała - poczułam się omalże jak Candice Olson;) Na razie nie wiem, na czym stanie - szafki chyb będziemy ratować nowymi blatami ale sprawa póki co stoi, bo nie mam czasu ani entuzjazmu:( Protokoły spisane - reklamację składają nadawcy. Chciałabym dostać drugą lampę, bo jest mi potrzebna na już. Ps. Po 2 miesiącach dojechały do mnie Westowe lampy do sypialni - mają idealny odcień (w przeciwieństwie do plafonu) ale nie wiem, jak świecą, bo jeszcze nie zamontowane. Cały dzień sprzątałam na budowie, a potem znowu kładłam folię ochronną i kartony - wszędzie mam poprzecinane ręce i zero paznokci - znaczy przeprowadzka już blisko. Złożyliśmy część mebli do pokoju J. Zapomniałam cyknąć łóżko w sypialni. Przyjechały moje garderoby - montaż juro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 20.11.2014 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 Nie będę zatem opisywać szczegółów, po co Ci pamięć odświeżać? Dobrze, ze Meliska nie wysłała chleba w środku, bo miałabyś suchary;) pisz pisz..to zawsze jakas przestroga dla innych... ja po takich akcjach zaczelam pisac do sprzedawcy w "uwagi" aby bardzo dobrze zabezpieczyl przesylke bo kilkakrotnie byly reklamacje robione z kurierem. taa chleba moze nie wyslala, ale czekolade dobrze ze data waznosci dlugoterminowa w przeciwienstwie do chleba, to z bialym nalotem nie bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 20.11.2014 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 Sorki ze na dwa posty...ale inaczej nijak post by mi wyszedl Fajnie ze prace posuwaja sie do przodu, mam nadzieje, ze po tym wszystkim mezulek wysle cie do spa, na zabieg dloni skoro paznokietki zaczynaja cierpiec po cichutku zazdraszczam tego tempa.. nie wiem czy pisalam.. moje meble tez do reklamacji rysy na 3frontach i na dwoch pozostalych po odprysku... na zdjeciach nie da sie tego dobrze zlapac, wiec poczekam do wiosny i zabiore do domu "szefa", bo jego wykonawcy nosem krecili... z nim gadalam zanim montarzysci przyjechali i problemow nie bylo, zeby zabrac fronty i reklamowac je... (nie zabrali ) tak wiec jak wyzej napisalam JA nie podaruje i nie odpuszcze moge czekac i rok...ale ma byc idealnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 20.11.2014 14:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 Mel, jak mi złość przejdzie, napiszę co z kurierem - jeszcze mnie trzepie na samą mysl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 20.11.2014 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 przepraszam ale wybuchlam na slowo trzepie no nijak nie moge sie opanowac...te gluupie skojarzenia :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 20.11.2014 14:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 przepraszam ale wybuchlam na slowo trzepie no nijak nie moge sie opanowac...te gluupie skojarzenia :rotfl: Cała Mel:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 20.11.2014 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 Mel byla ostatnimi czasy baardzo powazna i cicha... zaczyna sie sezon, kiedy to wieczory sa dluugie... to i glupoty w glowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 20.11.2014 15:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 Mel byla ostatnimi czasy baardzo powazna i cicha... zaczyna sie sezon, kiedy to wieczory sa dluugie... to i glupoty w glowie A kto Ci każe być poważną i cichą? Bądź sobą i wszystko gra:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 20.11.2014 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 Z tymi sucharami to pojechałaś Chloe po całości. A w ogóle to wariatki jesteście. I love U! :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 20.11.2014 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 Małż nie czyta chyba:D?? a niech czyta - on to wie doskonale ile się musiał wylatać Karolcia...ja swojego dwa lata nie chcialam.. a teraz..o matuniu, jak wariatka za nim oooooo dokładnie jak u mnie tyle że ja szybciej uległam Żalę się - DPD to gówniana firma - co paczka to spisywanie protokołu szkody:mad: Mam już rozwalone szafki nocne i dzisiaj stłuczony kinkiet do łazienki Kuźwa! buuuuuuuuuuuuu mi ostatnio kibelek uszkodzony przyszedł ale firma szybko wysłała drugi a ten felerny kurier zabrał do nich spowrotem ogólnie to nigdy nie spisywałam protokołu u kuriera... a to paczki były naruszone? czy dopiero w środku źle zabezpieczone? sorki - kurna w sumie powinnam się nie pytać bo tylko Ci ciśnienie podniosę... dobra, nie odpowiadaj :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 21.11.2014 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 Stoję przed wyborem baterii kuchennej jakiej firmy polecacie/macie/będziecie miały? Chodzi za mną taka trochę kwadratowa wylewka: kludi L-ine http://naforum.zapodaj.net/thumbs/743c9c7446ab.jpg Grohe Minta http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5ae7e8956151.jpg Teka http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1b51bab9361c.jpg Tres http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a4cdc223ab15.jpg Ceny różniaste ale jeśli można zapłacić mniej, to po co przepłacać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 21.11.2014 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 wszystkie 4 piękne i podobne ale tylko 3 ostatnie mają wyciąganą wylewkę a to bardzo pomocne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 21.11.2014 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 Te z wężami a'la sprężyna odpadają. Szybko zaczynają wisieć jak na sznurku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 21.11.2014 15:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 Dobrze, że poruszyłyście temat - to coś a la sprężynka u mnie odpada - nie chce mi się tego myć i faktycznie widziałam już rozwalone. Kwestia wyciąganej wylewki - jak często tego używacie? Ja nigdy nie miałam, no może tylko na wyjeździe się z tym spotkałam i jakoś nie było mi to potrzebne. Czy tam nie zbiera się brud albo kamień? Do dzisiaj byłam tego przeciwniczką (na zasadzie nie mam, to nie chcę) ale może się mylę? Dużych garów nie posiadam, 95% rzeczy myję w zmywarce. W magazynku będą mieć zlew roboczy, gdybym raz w roku przypaliła gar z bigosem, to mogę umyć go tam. Przyda mi się ta wyciągana wylewka, czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 21.11.2014 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 no ja obecnie nie mam..ale bywam w miejscu gdzie taka jest i nastawiam sie ku temu, zeby tez miec wyciagana nic sie w tej wylewce zlego nie dzieje..ale moze dlatego ze woda dobra, tzn pitna, bez tych pierdol jakie posiadamy w PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts