Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Szkiełko w Tropikach - dziewczyna na placu budowy

Recommended Posts

Chole super jak juz są szafy, już można powoli przenosić graty na swoje miejsce :cool:

wczoraj odwiedziłam z Ł sklep na I i siut... ustaliliśmy tam że w garderobie będzie zabudowa z pax... a tydzień temu była promocja na niego - pół ceny za wnętrzności :bash: ehhhhh przeszło kilka zł koło nosa...

szkoda, bardzo bo sporo można było zaoszczędzić na tej promocji jak sie chce coś więcej niż półki :cool: jak tez kupiłam bez promocji bo wcześniej :bash:

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

My mamy od samego początku istnienia tej karty, ale dotąd nic fajnego nie kupiliśmy. Tzn. nic dużego, bo duperele się trafiały. Na początku wyglądało ciekawie, a później jakoś trafiały się same badziewne promocje.

u mnie nie ma badziewnych...

ostatnio byly szafki lazienkowe 50%, teraz widze ze piekarnik w polowie ceny, pojemniki do przechowywania odziezy, poduszki na krzesla, posciele, kompletne lozka sultan...stoly z krzeslami do jadalni, lampy, swieczniki 50% i perskie dywany 50%:)

jest tego troche :lol2:

Bry:)

A ja kurde wiedziałam, że kończy się promocja PAXA, bo mi łóżko ze sklepu na "I" przywozili i jakoś nie ogarnęłam umysłem, że może to się komuś przydać:bash: Dostawę miałam w sobotę i panowie twierdzili, ze w sklepie jest kosmos, bo koniec tej promocji - przez całe tygodnie nikt nie kupował i oczywiście ostatniego dnia jest szał.

Moja budowa powinna teraz nazywać się "pani poprawka" - czeka mnie przemalowanie ściany przy schodach, dwa gniazdka są źle połączone, trzeba "obrobić" anemostaty i powiesić 3 lampy. Reszty nie kupiłam, nie chce mi się i nie będzie:P

Kostka brukowa dzisiaj kończy - w przyszłym tygodniu będziemy mogli podjeżdżać pod sam dom - co to za ulga po ponad roku:yes:

Balustrada w przyszłym tygoniu. Trzeba też będzie wyznaczyć termin przeprowadzki http://www.cheesebuerger.de/images/midi/froehlich/a080.gif

teraz ta promocja na kuchnie co jest jest do stycznia - ale jest dupna :-P i też z niej nie skorzystam

paxową już przebolałam, bo w sumie dużo "wnętrzności" byśmy nie brali, bo prawie same drążki i półki

ja teraz mam z tydzień odpoczynku od budowy, bo zjechałam ręce na maxa :( mam popękane od lodowatej wody jak myłam wałki z węża na dworze i muszę je podleczyć zanim znów wezmę się za jakieś malowanie

Anetko a co Ty masz za kostkę? bo chyba nigdzie nie zdradzałaś... albo mi umknęło:eek:

teraz ta promocja na kuchnie co jest jest do stycznia - ale jest dupna :-P i też z niej nie skorzystam

paxową już przebolałam, bo w sumie dużo "wnętrzności" byśmy nie brali, bo prawie same drążki i półki

ja teraz mam z tydzień odpoczynku od budowy, bo zjechałam ręce na maxa :( mam popękane od lodowatej wody jak myłam wałki z węża na dworze i muszę je podleczyć zanim znów wezmę się za jakieś malowanie

Anetko a co Ty masz za kostkę? bo chyba nigdzie nie zdradzałaś... albo mi umknęło:eek:

Łączę się z Tobą w bólu - moje ręce wyglądają podobnie, tylko załatwiłam je nie wodą a papierem ściernym i nożykiem do tapet - nic że tego dnia wróciłam ze swierzutką monofazą na paznokciach - zaszła do połowy w ciągu godziny:(

Szpachlowałam poprawki na ścianach, potem to szlifowałam i podmalowywałam - są jednak takie miejsca, gdzie powstały "łatki" i przemalujemy jedną całą ścianę.

Kostkę mam z Libetu - Classic, rodzaj Akropol (kolor granit) plus obrzeża z 2 kolorów Piccoli - bianco i nero.

Mogę Ci wysłać na priv.

Edytowane przez _Chloe_

no papier ścierny i u mnie ma pewnie swój wkład w moje ręce... bo musiałam przeszlifować drzwi po pierwszym malowaniu... ehhhh

biedne my kobiety budujące :-P hihihi

oooooo ciemna kostka... Ty wybierałaś?

jak tak to masz gust identiko jak mój Ł :lol2:

chętnie polukam jeśli wyślesz :hug:

no papier ścierny i u mnie ma pewnie swój wkład w moje ręce... bo musiałam przeszlifować drzwi po pierwszym malowaniu... ehhhh

biedne my kobiety budujące :-P hihihi

oooooo ciemna kostka... Ty wybierałaś?

jak tak to masz gust identiko jak mój Ł :lol2:

chętnie polukam jeśli wyślesz :hug:

No biedne;)

Karolina - ona wcale nie jest ciemna - tylko tak się nazywa - jest jeszcze kolor nero - ten jest ciemny. Co do koloeu, to osobiście chciałam odwrotnie - jasna z ciemną obwódką ale odradzono mi, ponieważ powierzchnia jest duża i będzie dużo czyszczenia przy tym bianco.

---

Edit.

Wysłałam Ci.

Edytowane przez _Chloe_

no co Ty gadasz? duuużo czyszczenia przy jasnych jest :bash:

oj mam nadzieję że nie będzie tak źle... bo u nas stanęło docelowo jednak na jasnej z ciemną obwódką... i jak będzie kaszana to Ł mnie ubije, że dał się przekonać :( a też powierzchnia duża u nas... no siut...

ja to zawsze coś wymyślę... ehhhhh

a by odgonić pesymizm, powiem co wymodziłam :D

w korytarzu będę mieć dla dzieciaków szafę - taką na dodatkowe ubrania, koce, narzuty, pościele - chociaż nie wiem czy się to zmieści :-P no na co tam sobie szanowne dziewoje będą chciały trzymać... i ta szafa będzie zrobiona z..... szafek metod :lol2: nie ma to jak kuchnia w korytarzu :rotfl:

to prawda z ta jasna kostka :yes:

na niektorych nawet piekne slady opon od krecenia kierownica zostaja :rolleyes:

Meliska, ciii bo Karolina zje pazury;)

Karolina, a nie da się jeszcze tego odwrócić? Może zmodyfikujecie zamówienie?

--

Edit już doczytałam - będzie dobrze:)

Ps. A czemu niby szafki kuchenne mają się nie nadawać do ciuchów? Pochwalam pomysł i czekam na realizację.

Edytowane przez _Chloe_