ivy17 24.11.2014 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 Chole super jak juz są szafy, już można powoli przenosić graty na swoje miejsce wczoraj odwiedziłam z Ł sklep na I i siut... ustaliliśmy tam że w garderobie będzie zabudowa z pax... a tydzień temu była promocja na niego - pół ceny za wnętrzności ehhhhh przeszło kilka zł koło nosa... szkoda, bardzo bo sporo można było zaoszczędzić na tej promocji jak sie chce coś więcej niż półki jak tez kupiłam bez promocji bo wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.11.2014 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 dziewczyny, a macie w I. zalozona karte family? tez czesto na ta karte sa fajne promocje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 24.11.2014 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 My mamy od samego początku istnienia tej karty, ale dotąd nic fajnego nie kupiliśmy. Tzn. nic dużego, bo duperele się trafiały. Na początku wyglądało ciekawie, a później jakoś trafiały się same badziewne promocje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 24.11.2014 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 dziewczyny, a macie w I. zalozona karte family? tez czesto na ta karte sa fajne promocje siiii i własnie tamta promocja była na ta kartę ja cos nei mam szczęscia i kupuje pomiedzy promocjami bo ma byc już a potem własnie cos tam jest ze zniżką. Niby nie jakies kolosalne ale zawsze to 15-20% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.11.2014 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 u mnie nie ma badziewnych... ostatnio byly szafki lazienkowe 50%, teraz widze ze piekarnik w polowie ceny, pojemniki do przechowywania odziezy, poduszki na krzesla, posciele, kompletne lozka sultan...stoly z krzeslami do jadalni, lampy, swieczniki 50% i perskie dywany 50% jest tego troche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 24.11.2014 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 Oj, Mel, toż my o polskich sklepach, a Ty nam tu z takimi topowymi wyjeżdżasz U Ciebie nawet oferta troszkę inna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.11.2014 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 Wiem..ale chcialam zaznaczyc ze u kazdego jest inaczej.. teraz weszlam na oferte Gdansk, bo tam mam najblizej i normalnie oczoplas... nie wiem o co chodzi ze byle co, bo tam jest w czym wybierac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 24.11.2014 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 Może warszawskie są takie nijakie Zresztą ja ostatnio nie na czasie. W tym roku ani razu nie byłam, ale... mam w planie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.11.2014 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 Pestus...no to wystarczy na necie obserwowac co ciekawego, raz w tygodniu wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 24.11.2014 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 Pestus...no to wystarczy na necie obserwowac co ciekawego, raz w tygodniu wystarczy Czasem jest cos ciekawego, chociaż fakt warszawskie obie maja najsłabsze promocje Jednak tak dużych promocji na ceł grupy towarowe nie ma , max 15-20% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 24.11.2014 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 Nie było za co to i nie zaglądałam Teraz popatrzyłam. Warszawskie mają jakieś tam przeceny, ale te wyższe to tylko na duperele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 24.11.2014 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 szafy rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 24.11.2014 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 Bry:) A ja kurde wiedziałam, że kończy się promocja PAXA, bo mi łóżko ze sklepu na "I" przywozili i jakoś nie ogarnęłam umysłem, że może to się komuś przydać Dostawę miałam w sobotę i panowie twierdzili, ze w sklepie jest kosmos, bo koniec tej promocji - przez całe tygodnie nikt nie kupował i oczywiście ostatniego dnia jest szał. Moja budowa powinna teraz nazywać się "pani poprawka" - czeka mnie przemalowanie ściany przy schodach, dwa gniazdka są źle połączone, trzeba "obrobić" anemostaty i powiesić 3 lampy. Reszty nie kupiłam, nie chce mi się i nie będzie:P Kostka brukowa dzisiaj kończy - w przyszłym tygodniu będziemy mogli podjeżdżać pod sam dom - co to za ulga po ponad roku:yes: Balustrada w przyszłym tygoniu. Trzeba też będzie wyznaczyć termin przeprowadzki http://www.cheesebuerger.de/images/midi/froehlich/a080.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 24.11.2014 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 teraz ta promocja na kuchnie co jest jest do stycznia - ale jest dupna i też z niej nie skorzystam paxową już przebolałam, bo w sumie dużo "wnętrzności" byśmy nie brali, bo prawie same drążki i półki ja teraz mam z tydzień odpoczynku od budowy, bo zjechałam ręce na maxa mam popękane od lodowatej wody jak myłam wałki z węża na dworze i muszę je podleczyć zanim znów wezmę się za jakieś malowanie Anetko a co Ty masz za kostkę? bo chyba nigdzie nie zdradzałaś... albo mi umknęło:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 24.11.2014 13:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 (edytowane) teraz ta promocja na kuchnie co jest jest do stycznia - ale jest dupna i też z niej nie skorzystam paxową już przebolałam, bo w sumie dużo "wnętrzności" byśmy nie brali, bo prawie same drążki i półki ja teraz mam z tydzień odpoczynku od budowy, bo zjechałam ręce na maxa mam popękane od lodowatej wody jak myłam wałki z węża na dworze i muszę je podleczyć zanim znów wezmę się za jakieś malowanie Anetko a co Ty masz za kostkę? bo chyba nigdzie nie zdradzałaś... albo mi umknęło:eek: Łączę się z Tobą w bólu - moje ręce wyglądają podobnie, tylko załatwiłam je nie wodą a papierem ściernym i nożykiem do tapet - nic że tego dnia wróciłam ze swierzutką monofazą na paznokciach - zaszła do połowy w ciągu godziny:( Szpachlowałam poprawki na ścianach, potem to szlifowałam i podmalowywałam - są jednak takie miejsca, gdzie powstały "łatki" i przemalujemy jedną całą ścianę. Kostkę mam z Libetu - Classic, rodzaj Akropol (kolor granit) plus obrzeża z 2 kolorów Piccoli - bianco i nero. Mogę Ci wysłać na priv. Edytowane 24 Listopada 2014 przez _Chloe_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 24.11.2014 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 no papier ścierny i u mnie ma pewnie swój wkład w moje ręce... bo musiałam przeszlifować drzwi po pierwszym malowaniu... ehhhh biedne my kobiety budujące hihihi oooooo ciemna kostka... Ty wybierałaś? jak tak to masz gust identiko jak mój Ł chętnie polukam jeśli wyślesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 24.11.2014 14:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 (edytowane) no papier ścierny i u mnie ma pewnie swój wkład w moje ręce... bo musiałam przeszlifować drzwi po pierwszym malowaniu... ehhhh biedne my kobiety budujące hihihi oooooo ciemna kostka... Ty wybierałaś? jak tak to masz gust identiko jak mój Ł chętnie polukam jeśli wyślesz No biedne;) Karolina - ona wcale nie jest ciemna - tylko tak się nazywa - jest jeszcze kolor nero - ten jest ciemny. Co do koloeu, to osobiście chciałam odwrotnie - jasna z ciemną obwódką ale odradzono mi, ponieważ powierzchnia jest duża i będzie dużo czyszczenia przy tym bianco. --- Edit. Wysłałam Ci. Edytowane 24 Listopada 2014 przez _Chloe_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 24.11.2014 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 no co Ty gadasz? duuużo czyszczenia przy jasnych jest oj mam nadzieję że nie będzie tak źle... bo u nas stanęło docelowo jednak na jasnej z ciemną obwódką... i jak będzie kaszana to Ł mnie ubije, że dał się przekonać a też powierzchnia duża u nas... no siut... ja to zawsze coś wymyślę... ehhhhh a by odgonić pesymizm, powiem co wymodziłam w korytarzu będę mieć dla dzieciaków szafę - taką na dodatkowe ubrania, koce, narzuty, pościele - chociaż nie wiem czy się to zmieści no na co tam sobie szanowne dziewoje będą chciały trzymać... i ta szafa będzie zrobiona z..... szafek metod nie ma to jak kuchnia w korytarzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.11.2014 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 to prawda z ta jasna kostka na niektorych nawet piekne slady opon od krecenia kierownica zostaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 24.11.2014 16:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 (edytowane) to prawda z ta jasna kostka na niektorych nawet piekne slady opon od krecenia kierownica zostaja Meliska, ciii bo Karolina zje pazury;) Karolina, a nie da się jeszcze tego odwrócić? Może zmodyfikujecie zamówienie? -- Edit już doczytałam - będzie dobrze:) Ps. A czemu niby szafki kuchenne mają się nie nadawać do ciuchów? Pochwalam pomysł i czekam na realizację. Edytowane 24 Listopada 2014 przez _Chloe_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts