Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Szkiełko w Tropikach - dziewczyna na placu budowy

Recommended Posts

wierzę że nie będzie tak źle ;)

nie no, szafka jak szafka - nadawać się będzie... ale to takie nieoczywiste :D robić szafę z małych szafeczek - dzięki temu zamierzam dać kilka frontów w kolorze :) :) tak przypadkowo rozmieszczonych - liczę że będzie czad :lol2: buahahahaha

realizacja mam nadzieję że przed świętami... tylko te gipsy chole*** wszystkie meble ciągle blokują

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witaj Chloe :)

kolejna kobieta zmagająca się samodzielnie z placem budowy melduję się w Twoim wątku :)

ponieważ jesteś już dalej z pracami pozwolę sobie skorzystać z Twojego kompendium i doświadczenia, znalazłam Cię na innych wątkach i zachęcona Twoimi postami pojawiam się na Twoim głównym wątku :)

miłego dnia!

Witaj Chloe :)

kolejna kobieta zmagająca się samodzielnie z placem budowy melduję się w Twoim wątku :)

ponieważ jesteś już dalej z pracami pozwolę sobie skorzystać z Twojego kompendium i doświadczenia, znalazłam Cię na innych wątkach i zachęcona Twoimi postami pojawiam się na Twoim głównym wątku :)

miłego dnia!

Witaj Kjuto - rozgość się:) Zapraszam - fajne dziewczyny są u mnie:)

--

A u nas dzisiaj omalże lato (no, z wyj. tych 8 stopni)

Odpoczynek od pracy (no prawie) oraz w szczególności od budowy

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1a41eccc82ec.jpg

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b5e88af4f903.jpg

Pesteczko, co konkretnie miało się wyświetlić? Widzę jakiś notes ale może to dlatego, że nie mam dostępu do komputera.

Mi, żadna lornetka, nawet luneta nie dałaby rady - no chyba że jakaś sonda kosmiczna - do morza mamy kawałek jednak:/

Tak czy siak było super - hotel prawie pusty w środku tygodnia - możliwość korzystania z dobrodziejstw w zasadzie ograniczona tylko limitem na koncie.