pestka56 26.11.2014 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 (edytowane) Sory, wkleiłam Ci linka do czegoś co przed chwilą przesyłałam do przyjaciela Zajrzyj do Karoliny. Tam wkleiłam kilka zdjęć. Ten jest właściwy http://www.pinterest.com/designmilk/cmylk/ Kawałek pięknego koloru do Twojej kuchni zauważ, że to wygląda jak tapeta w typie lnianej tkaniny. Gładkie nie byłoby takie ładne Edytowane 26 Listopada 2014 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 26.11.2014 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 ...(ja odleglosci mierze w godzinach nie km ) To tak jak amerykanie ból głowy mierzą wilgotnością powietrza, a my głupole - ciśnieniem Chloe, pozazrościłabym Ci tego wyjazdu , ale... ostatnio coś za dużo Ci zazdroszczę, boję się, że zacznie to być chorobliwe, no teraz trochę nie wiem co robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 27.11.2014 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2014 Chloe oglądając Twoją cudną łazienkę uświadomiłam sobie, że potrzebuję żyrandola (bo na 4 punkty świetlne w łazience mam tylko 1, a minął już rok od przeprowadzki) u mnie zbyt wiele się dzieje (codzienne problemy mnie ostatnio przytłoczyły), wiec postanowiłam zająć się lampami będę wdzięczna jeśli zajrzysz do mojego wątku i mi doradzisz lub zaproponujesz coś innego dziewczyny zaglądające tutaj - jeśli macie czas i ochotę to także Was zapraszam aaaa i nie pochwaliłam szaf - są rewelacyjne jak ja lubie takie szafy, tak świetnie zaaranżowane i wykorzystane miejsce kolejna dobra robota medal dla Pani Chloe, pozazrościłabym Ci tego wyjazdu Asiu za chwilę my będziemy Ci zazdrościć wyjazdu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 27.11.2014 17:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2014 Asiu, nie ma czego - niedługo sama będziesz wypoczywać - i tak jak pisze Słonko,wtedy to my pozazdrościmy;) Słonko, odpisałam u Ciebie. -- Mało mnie, do przeprowadzki chyb niestety tak już zostanie:/ Komórka przyrosła mi do ucha - stały nadzór musi być, bo inaczej wszystko się rozłazi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 28.11.2014 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2014 Chloe dzięki a jeśli chodzi o to, że Ciebie tu mało - rozumiem doskonale - teraz najważniejszy jest nadzór !!! a my poczekamy:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 29.11.2014 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 DZIĘKUJĘ.Dziękuję, że nie zostawiacie mnie samej z decyzjami. Dziękuję za to, że mimo braku informacji w wątku wyłapujecie szczegóły i służycie pomocą. Nawet w nocy;) Zamówiłam płytę - 4 palnikową mimo podpowiedzi, żeby brać większą ale ostatnia opinia zmusiła mnie do analizy działań kuchennych i teraz jestem przekonana, że ważniejsze jest 10 cm blatu na wyspie niż płyta z 5 polami. Kto będzie dzisiaj u Agi, ten może sobie na "moją" płytę popatrzeć, ponieważ to ona ostatecznie zwyciężyła;) --- Dojrzewam. W bólach ( dla kieszeni być może), bo to co wydawało mi się oczywiste i pasujące nagle zaczyna być wątpliwe. O tym za kilka dni. Z tego dojrzewania mam jednak kontrowersyjny pomysł - nowoczesny panel tapetowy plus mocno klasyczne kinkiety. http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a605c7849182.jpg Wolałabym czarne abażury ale zamawiałam już dwa razy i okazuje się, że producent wstrzymał działania i może ruszy w lutym. Czekam. Uparłam się, że ten mariaż może się udać. Szaleństwo? Do tego grafitowa ławeczka, od dawna tupiąca nóżkami na swój wielki dzień. Miejsce: wiatrołap. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 29.11.2014 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 Bardzo fajne połączenie Uda się. Abażur możesz kupić dowolny, niekoniecznie tego samego producenta - brałabym czarny Z grafitową ławeczką będzie czad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 29.11.2014 14:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 Bardzo fajne połączenie Uda się. Abażur możesz kupić dowolny, niekoniecznie tego samego producenta - brałabym czarny Z grafitową ławeczką będzie czad. Mi, problem w tym, ze abażur jest owalny - niby wszędzie jest na stanie, a jak piszę, że chcę zamówić, to nie ma:bash:. Dzisiaj na ten przykład zamówiłam grafitowe - zobaczymy, jak się sprawy potoczą. Dzięki za wsparcie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 29.11.2014 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 Dobre Kontrowersyjne połączenia dwóch elementów są super. Trzeci już musi uspokoić sytuację. Zostaw biały abażur – rozjaśni. Z czarnym może wyjść zbyt ciemno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 29.11.2014 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 :jawdrop::jawdrop: no kurna - PASUJE :) pomysł nowoczesnej klasyki jest mega a może szary abażur? czarny zbyt ginie i nic go nie widać zaś ten biały wg mnie zbyt razi, odcina się i dominuje nad tapetą - chyba że może on trafi w inne miejsce kolorystyczne - przyklej tapetę i powieś kinkiet wtedy tylko się abażur kolorem dopasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 29.11.2014 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 Dobre Kontrowersyjne połączenia dwóch elementów są super. Trzeci już musi uspokoić sytuację. Zostaw biały abażur – rozjaśni. Z czarnym może wyjść zbyt ciemno. [ATTACH=CONFIG]291722[/ATTACH] O, czyli nie zwariowałam? :jawdrop::jawdrop: no kurna - PASUJE :) pomysł nowoczesnej klasyki jest mega a może szary abażur? czarny zbyt ginie i nic go nie widać zaś ten biały wg mnie zbyt razi, odcina się i dominuje nad tapetą - chyba że może on trafi w inne miejsce kolorystyczne - przyklej tapetę i powieś kinkiet wtedy tylko się abażur kolorem dopasuje Chyba tak właśnie zrobię- poczekam aż będzie tapeta i zobaczymy, w jakie pola trafiają kinkiety. Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 01.12.2014 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2014 Ja jestem za czarnym - o ile nie wypadnie na tym mega ciemnym kawałku (a nie wypadnie, skoro kawałek jest odcięty ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 02.12.2014 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 hej miałam napisać tak,jak Karolina - SZARY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 02.12.2014 17:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 Owcetta, podaj mi swój nr na priv, bo my chyba niedługo się widzimy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kejt_R 02.12.2014 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 Jeden czarny a drugi biały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 02.12.2014 17:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 Jeden czarny a drugi biały Hehe, może tak być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 02.12.2014 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 Czarne albo szare. Zobacz, gdzie wypadnie Granat też by ładnie grał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 06.12.2014 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2014 allo Anetko wiesz może jaki będziesz mieć mechanizm do przesuwania bramy wjazdowej??? musimy jakiś kupić i Ł kazał mi się zapytać na forum bo u nas bramę, furtkę, przęsła do ogrodzenia będziemy robić samodzielnie - już materiały kupione i trzeba będzie spawać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 06.12.2014 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2014 (edytowane) allo Anetko wiesz może jaki będziesz mieć mechanizm do przesuwania bramy wjazdowej??? musimy jakiś kupić i Ł kazał mi się zapytać na forum bo u nas bramę, furtkę, przęsła do ogrodzenia będziemy robić samodzielnie - już materiały kupione i trzeba będzie spawać Karolina - na 90% Nice - 10%to to, że coś mi się pomyliło;) --- Trudny czas budowlany nastał - serce boli - poprawki, usterki, błędy oraz złe sploty okoliczności. Owieczce się wyżaliłam, bo aż mi się pisać nie chce. To zdjęcie nazwałam "bólem inwestora" - z cyklu poszukiwanie zaginionej puszki od termostatu http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ff9a5ac42720.jpg Wykrywacz wariował, bo ściana malowana podkładem pod tablicę magnetyczną. Mam nowy fach w ręku: http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3425c81cdd39.jpg -- Balustradę mamy nieskończoną, bo są "popraweczki". Widzę jakieś światełko w tunelu, także trzymajcie kciuki. -- Zeby było fajniej wszyscy jesteśmy chorzy - J. na ucho, ja na oskrzela, a na budowie trzeba być. I jak tu leżeć w łóżku? Edytowane 6 Grudnia 2014 przez _Chloe_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 06.12.2014 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2014 Chloe zdrówka! Przytulam w tym ciężkim czasie już musi być tylko lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts